daggulka 11.08.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 to co? zapisywać na listę? dam odpowiedź najdalej za 7 dni. ok, poczekam cierpliwie Piczman ... jak tam nasze identyfikatory? zmieniałeś jeszcze koncepcję czy mamy już wzór docelowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 12.08.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ostatnia plakietka jaką wkleiłem zostaje, pomyśle jeszcze nad gradientem miodowo-złocistym Kasa poszła, do zobaczenia ludziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.08.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 czyli że taka? http://img521.imageshack.us/img521/9706/bobiczek.jpg no i bardzo dobrze ...czytelna , z pięknym awatarem .... jest super wpłaty nanoszę na listę obecności , kto wpłacił jest na niebiesko , tutaj : http://forum.muratordom.pl/lista-pozegnanie-lata-w-ruscu,t166216.htm przypominam, ze zapisujemy się max. do 11 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 12.08.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ludzie, Smoczyca jeszcze nie wpłaciła!!! Chyba nie jedzie?! Ściąga tylko kasę od innych! Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.08.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Ludzie, Smoczyca jeszcze nie wpłaciła!!! Chyba nie jedzie?! Ściąga tylko kasę od innych! Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.08.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 jaka tu cisza no ale nie ma dziwne ... ludzie albo na urlopie się byczą albo zapracowani bo muszą naginać także za tych którzy się urlopują ja też mam tyle pracy w pracy że nie wiadomo w co ręce włożyć jeszcze miesiąc do imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 15.08.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 No i poskutkowało! Smoczyca jedzie! W takim razie ja wystąpiłem o kredyt do banku na pokrycie kosztów tej imprezki jak mi tylko przyznają to zaraz wpłacę . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.08.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Kurcze...trochę na kredyt się czeka ... Andrzej ....martwię się czy zdążysz wpłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 15.08.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Ja też liczę na Andrzeja, razem będziemy dbali o dobre imię centralnej Polski, żeby nikt nam nie zarzucił, że chłopaki z centrum mają słabe głowy pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.08.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 a o głowę z południowej Polski to będę ja z Cieszynianką dbała ...no bo skoro tak....hm...regionami a zresztą ...smolić regiony ... wszyscy będziemy dbać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.08.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 żeby nikt nam nie zarzucił, że chłopaki z centrum mają słabe głowy O w mordeczkę. To ja nie jadę bo wam nababram w statystykach ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.08.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 żeby nikt nam nie zarzucił, że chłopaki z centrum mają słabe głowy O w mordeczkę. To ja nie jadę bo wam nababram w statystykach ..... ani mi się zważ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 15.08.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 żeby nikt nam nie zarzucił, że chłopaki z centrum mają słabe głowy O w mordeczkę. To ja nie jadę bo wam nababram w statystykach ..... Się nie przejmuj damy radę - najważniejsze to się poznać, pogadać i dobrze sie bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.08.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 żeby nikt nam nie zarzucił, że chłopaki z centrum mają słabe głowy O w mordeczkę. To ja nie jadę bo wam nababram w statystykach ..... ani mi się zważ !!! No mnie właśnie o to idzie, że jak się będziem próbowali, to ja się na pewno zważę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.08.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 oj, boszszszs.... nie Ty pierwszy i nie ostatni a poza tym wszystko pod kontrolą .... nocleg zaklepany, do pokoju zakulamy .... odeśpisz dwie godziny i od nowa nic się nie martw ...zabawa do ranka .... zdążysz tak ze trzy razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.08.2009 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 najważniejsze to się poznać, pogadać i dobrze sie bawić nic dodać, nic ująć ..... będzie super, innej opcji nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 15.08.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 żeby nikt nam nie zarzucił, że chłopaki z centrum mają słabe głowy O w mordeczkę. To ja nie jadę bo wam nababram w statystykach ..... weź se kwasu (chlebowego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.08.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 oj, boszszszs.... nie Ty pierwszy i nie ostatni a poza tym wszystko pod kontrolą .... nocleg zaklepany, do pokoju zakulamy .... odeśpisz dwie godziny i od nowa nic się nie martw ...zabawa do ranka .... zdążysz tak ze trzy razy To coś jak bym na trzech imprezach był . Dopłacić chyba muszę ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.08.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 nie nie ...to w ramach gratisu ....promocja taka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.08.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts