Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

oj bedzie , bedzie :

Wcale się nie dziwię, bo skończyłoby się jakimś waspalieniem liokkich :roll:

:lol:

racja, racja ... dlatego też wstępnie planuje ubrać golf , pod spodem dwie podkoszulki oraz getry na to kombinezon narciarski , futro od babci pożycze .... cieszynianka ... jak myślisz: bedzie tak dobrze "na cebulkę"? :lol:

Chyba tak, ale ja jeszcze między golf a futro dołożę polar :lol:

Zmarzlak jestem :oops:

no i nie Ty jeden chętny :lol:

cóż

penetracja będzie konkretna, wezmę młot no i nożyce

daaaamy raaadę......

harcerzem się było ;-)

bedziecie się musieli [podzielić, bo się przeca z cieszynianką nie rozdwoimy :roll:

:lol: :lol: :lol:

no chociaż se pożartować zostało ...

Tu już się żarty skończyły :( , tu nie ma żartów :( . Słowo się rzekło (napisało) i ja się zgodziłem! :oops: :roll: :wink:

Oj będzie się działo!!! :roll: Fruwa Twoja marynara!? :roll: :lol: Z całą pewnością będzie to szalona noc! :lol: :wink: . Pozdrawiam :wink: .

zawiodłam Cie , zachowałam sie jak gówniarz - obiecuje , że to sie więcej nie powtórzy :oops:

to powyżej to oczywiście nie serio ..... jak se chcesz grzeczną imprezę to se idź na pielgrzymke do Częstochowy ...choć , cholera byłam raz w czasach młodosci i taka całkiem grzeczna ta impreza to nie jest :wink: :lol:

no chociaż se pożartować zostało ...

Tu już się żarty skończyły :( , tu nie ma żartów :( . Słowo się rzekło (napisało) i ja się zgodziłem! :oops: :roll: :wink:

Oj będzie się działo!!! :roll: Fruwa Twoja marynara!? :roll: :lol: Z całą pewnością będzie to szalona noc! :lol: :wink: . Pozdrawiam :wink: .

mówisz - masz ..... słowo sie rzekło , kobyłka u płota ....czy tak jakoś .... :roll: :wink:

Oka, oka. Tylko tak sobie liczę, jeśli wpisowe jest 0,7l, a ja mam nie przekroczyć "setki", to co z resztą zrobić? Wylać?

no pewnie , ze wylać .... w kieliszek kolegi tudzież koleżanki obok :lol:

tak se czytam wstecz ...faktycznie te dwie ostatnie strony zdeczka niemoralne :oops: :lol: ....dla tych którzy nie byli ostatnio a zaczynają się obawiać:

poprzednia impreza była jak najbardziej moralna ... ta na pewno także bedzie :D .... natomiast pogadać se zawsze można ...wiecie , jak ta przysłowiowa krowa co dużo ryczy .... :wink: :lol:

jesli chodzi o o połączenie tych dwóch słów : 4 i impreza , to niezmiennie od wieków kojarzy mi się z :

Subaru Impreza 4WD czytać : subaru impreza cztery wóde :lol:

do dzis słysząc "SUBARU" to se dopowiadam w myślach reszte i uśmiech na gębie murowany :D .... na PS2 miałam taka grę wyscigówke i tam właśnie tym subaru jeździłam ...wybrałam od razu to auto bo mi sie nazwa dobrze kojarzyła :lol: