Andrzej Wilhelmi 18.08.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No nie zły podtekst w tym kontekście! . Pozwoliłem sobie zaszaleć . No co pomarzyć nie można . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.08.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No nie zły podtekst w tym kontekście! . Pozwoliłem sobie zaszaleć . No co pomarzyć nie można . Pozdrawiam . Można, można i chyba nawet wskazane Wesoło musi być, choćby starzyka wieszali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.08.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Chłodno będzie... No to mamy zupełnie inną wizję tej imprezki . To będzie gorąca, upojna noc . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.08.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ło jesssoooo ...już się zaczynam obawiać tej gorącej , upojnej nocy ..... znaczy w kontekście że ciepłą marynarę se zakupiłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.08.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Chłodno będzie...[/quote] No to mamy zupełnie inną wizję tej imprezki . To będzie gorąca, upojna noc . Pozdrawiam . To było o temperaturze powietrza, a nie atmosfery imprezy Ja zmarzlak jestem, więc mi zawsze zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.08.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Andrzej, no ja Cię proszę A ja się oczywiście zgadzam! ...no niemożliwy jesteś .... Bardzo dziękuję za miłe słowa Szanowna Smoczyco nadzwyczaj hojna jesteś w ocenach! Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.08.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ... ciepłą marynarę se zakupiłam .... No i dobrze! Będzie co zrzucać!? Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.08.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 oj bedzie , bedzie : Wcale się nie dziwię, bo skończyłoby się jakimś waspalieniem liokkich racja, racja ... dlatego też wstępnie planuje ubrać golf , pod spodem dwie podkoszulki oraz getry na to kombinezon narciarski , futro od babci pożycze .... cieszynianka ... jak myślisz: bedzie tak dobrze "na cebulkę"? Chyba tak, ale ja jeszcze między golf a futro dołożę polar Zmarzlak jestem no i nie Ty jeden chętny cóż penetracja będzie konkretna, wezmę młot no i nożyce daaaamy raaadę...... harcerzem się było bedziecie się musieli [podzielić, bo się przeca z cieszynianką nie rozdwoimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.08.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 oj bedzie , bedzie : bedziecie się musieli [podzielić, bo się przeca z cieszynianką nie rozdwoimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.08.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no chociaż se pożartować zostało ..... tylko albo aż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.08.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no chociaż se pożartować zostało ..... tylko albo aż A ja całkiem na poważnie (ciepło się ubiorę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.08.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no chociaż se pożartować zostało ... Tu już się żarty skończyły , tu nie ma żartów . Słowo się rzekło (napisało) i ja się zgodziłem! Oj będzie się działo!!! Fruwa Twoja marynara!? Z całą pewnością będzie to szalona noc! . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.08.2009 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 "tomkwas" nie pękaj zacznij trening od zaraz! Zważ się codziennie! . Ja tak robię i setki nie przekraczam . Pozdrawiam . Oka, oka. Tylko tak sobie liczę, jeśli wpisowe jest 0,7l, a ja mam nie przekroczyć "setki", to co z resztą zrobić? Wylać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.08.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 A! I jeszcze jedno. Myślę że na jedną setkę to mi zdrowia starczy, gorsza sprawa jeśli przyjdzie sztafetę zrobić - 8x100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 19.08.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 to ja chciałem przyjechać, pośpiewać, wziąć udział w jakiś niealkoholowych konkursach, porozmawiać w kólkach dyskusyjnych np o cudownych własciwościach perlitu, a Wy tu o chlańsku muszę się mocno zastanowić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.08.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 zawiodłam Cie , zachowałam sie jak gówniarz - obiecuje , że to sie więcej nie powtórzy to powyżej to oczywiście nie serio ..... jak se chcesz grzeczną imprezę to se idź na pielgrzymke do Częstochowy ...choć , cholera byłam raz w czasach młodosci i taka całkiem grzeczna ta impreza to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.08.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 no chociaż se pożartować zostało ... Tu już się żarty skończyły , tu nie ma żartów . Słowo się rzekło (napisało) i ja się zgodziłem! Oj będzie się działo!!! Fruwa Twoja marynara!? Z całą pewnością będzie to szalona noc! . Pozdrawiam . mówisz - masz ..... słowo sie rzekło , kobyłka u płota ....czy tak jakoś .... Oka, oka. Tylko tak sobie liczę, jeśli wpisowe jest 0,7l, a ja mam nie przekroczyć "setki", to co z resztą zrobić? Wylać? no pewnie , ze wylać .... w kieliszek kolegi tudzież koleżanki obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.08.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 tak se czytam wstecz ...faktycznie te dwie ostatnie strony zdeczka niemoralne ....dla tych którzy nie byli ostatnio a zaczynają się obawiać: poprzednia impreza była jak najbardziej moralna ... ta na pewno także bedzie .... natomiast pogadać se zawsze można ...wiecie , jak ta przysłowiowa krowa co dużo ryczy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 19.08.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 A! I jeszcze jedno. Myślę że na jedną setkę to mi zdrowia starczy, gorsza sprawa jeśli przyjdzie sztafetę zrobić - 8x100. albo 4x400 toć to coś z uchem trza by było wziąć i do tego jeszcze setę extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.08.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 jesli chodzi o o połączenie tych dwóch słów : 4 i impreza , to niezmiennie od wieków kojarzy mi się z : Subaru Impreza 4WD czytać : subaru impreza cztery wóde do dzis słysząc "SUBARU" to se dopowiadam w myślach reszte i uśmiech na gębie murowany .... na PS2 miałam taka grę wyscigówke i tam właśnie tym subaru jeździłam ...wybrałam od razu to auto bo mi sie nazwa dobrze kojarzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts