Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

...muszę się mocno zastanowić.....

W tej kwestii to ja się z Tobą całkowicie zgadzam! :wink:

Zrobimy tak: z bandoletów postrzelamy, jakoweś dziewki pociągniem do izby dla uciechy :oops: a tam tylko jak pisał wieszcz: "...tańce, hulanki, swawola mało karczmy nie rozwalą!" :lol: Oj będzie się działo!!! :roll: :wink:

A ze Smoczycą to sobie inaczej pogadamy :evil: Najpierwej prowokuje a później wystawia do wiatru :x . Ludziska powiadają, że to u Smoczyc normalne :( .

Ale tak po prawdzie Ci powiem (napiszę), tylko nie mów nikomu, że ta Smoczyca to nawet czasami fajna jest :wink: . Pozdrawiam :wink: .

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Daga a ja wpadłam powiedzieć znaczy się napisać że......

przykro mi ale mnie nie będzie :( :( :(

sprawy rodzinne które wzieły górę nad moimi planami :(

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak mi przykro, ale napewno nie zauwazycie mojej nieobecności przy tylu kreatywnych pomysłach podczas imprezy :wink:

Za to, że jesteś :D :wink: . Pozdrawiam.

oooo, ale w tym temacie kochany to trzeba moim rodzicom podziękować :lol:

Smoczyca to nawet czasami fajna jest :wink: . Pozdrawiam :wink: .

W sumie to jest też całkiem niebrzydka...

:o :oops:

a nie pomelyłeś mnie z kimś przypadkiem ? :oops: :lol:

A wiecie , że już tylko 30 dni...... :D

Andrzej .... ależ Ty mnie łapiesz ..... za słowa ostatnio :lol:

A mnie najbardziej wkurza , ze zaś musze iść na zakupy ciuchowe ... bo marynarka to nie wszystko :roll: :lol:

nienawidze kupować ciuchów ... dla mnie to mordęga .... szukanie, przymierzanie , zastanawianie :-?

faceci mają lepiej :roll:

Andrzej .... ależ Ty mnie łapiesz ..... za słowa ostatnio :lol:

A mnie najbardziej wkurza , ze zaś musze iść na zakupy ciuchowe ... bo marynarka to nie wszystko :roll: :lol:

nienawidze kupować ciuchów ... dla mnie to mordęga .... szukanie, przymierzanie , zastanawianie :-?

faceci mają lepiej :roll:

:o Mam nadzieję, że robienie zakupów ciuchowych nie jest przed imprezą obowiązkowe :roll:

:lol:

Oczywiście, że nieobowiązkowe :roll:

Tylko ja jestem w trochę .... hm... innej sytuacji .... garderoby wyjściowej u mnie niet bo tuż przed zlotem schudło mi się 13 kilo ... i musiałam szybko kompletować ubranka - mam kilka ciuchów na krzyż kupionych do pracy ... a na tzw. wyjście - naprawdę niewiele :oops: :roll:

więc tak czy siak .... muszę coś kupić bo tyć już nie zamierzam :roll: ... ewentualnie jakieś 5 kilo w dół jeszcze dopuszczam :wink: :lol:

Oczywiście, że nieobowiązkowe :roll:

Tylko ja jestem w trochę .... hm... innej sytuacji .... garderoby wyjściowej u mnie niet bo tuż przed zlotem schudło mi się 13 kilo ... i musiałam szybko kompletować ubranka - mam kilka ciuchów na krzyż kupionych do pracy ... a na tzw. wyjście - naprawdę niewiele :oops: :roll:

więc tak czy siak .... muszę coś kupić bo tyć już nie zamierzam :roll: ... ewentualnie jakieś 5 kilo w dół jeszcze dopuszczam :wink: :lol:

No oczywiście gratuluje i zazdroszcze zgubienia kilogramów, aż sie boje zapytać o metody ale soś mi sie wydaje zę wchodzi tu odsprzedaż duszy z cyrografami, kwiami i tak dalej :lol: . No nie wiem ale chyba poproszę o namiar tego z kim można dokonać takiej transakcji :wink:

Andrzej .... ależ Ty mnie łapiesz .....

Jeszcze nie łapię jeno czycham 8) i już się nie mogę doczekać kiedy Cię złapię :oops: :roll: :wink: . Jeszcze nie wiem co Ci zrobię jak Cię złapię!? :roll: :lol: :lol: :lol: No ale co można zrobić z takim chuderlakiem? Cheba Ci podrzucę jakiegoś barana (tak jak szewczyk Dratewka) :wink: :lol: . Pozdrawiam.

P.S.

Smoczyce same w sobie som pienkne wienc nie muszom siem przyodziewać! :wink: