Andrzej Wilhelmi 19.08.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 ...muszę się mocno zastanowić..... W tej kwestii to ja się z Tobą całkowicie zgadzam! Zrobimy tak: z bandoletów postrzelamy, jakoweś dziewki pociągniem do izby dla uciechy a tam tylko jak pisał wieszcz: "...tańce, hulanki, swawola mało karczmy nie rozwalą!" Oj będzie się działo!!! A ze Smoczycą to sobie inaczej pogadamy Najpierwej prowokuje a później wystawia do wiatru . Ludziska powiadają, że to u Smoczyc normalne . Ale tak po prawdzie Ci powiem (napiszę), tylko nie mów nikomu, że ta Smoczyca to nawet czasami fajna jest . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.08.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Dziewek ciągać nie mam zamiaru, ale z bandoletów chętnie sobie postrzelam Można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.08.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Daga a ja wpadłam powiedzieć znaczy się napisać że...... przykro mi ale mnie nie będzie sprawy rodzinne które wzieły górę nad moimi planami taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak mi przykro, ale napewno nie zauwazycie mojej nieobecności przy tylu kreatywnych pomysłach podczas imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.08.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 zuzka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.08.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ale tak po prawdzie Ci powiem (napiszę), tylko nie mów nikomu, że ta Smoczyca to nawet czasami fajna jest a to za co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 20.08.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Za to, że jesteś . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 21.08.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Smoczyca to nawet czasami fajna jest . Pozdrawiam . W sumie to jest też całkiem niebrzydka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.08.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Za to, że jesteś . Pozdrawiam. oooo, ale w tym temacie kochany to trzeba moim rodzicom podziękować Smoczyca to nawet czasami fajna jest . Pozdrawiam . W sumie to jest też całkiem niebrzydka... a nie pomelyłeś mnie z kimś przypadkiem ? A wiecie , że już tylko 30 dni...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 21.08.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 A wiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 21.08.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 dlatego też uprasza się niezdecydowanych o zdecydowaniebo potem żale to do siebiei się nie baćdo piekła i tak za coś innego pójdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.08.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 do piekła się nie idzie za imprezowanie ....hm....chyba że .... kurde ..... ratuuuuunkuuuuu !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 21.08.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 A ja tam wolę do piekła. Bo co bym SAM w niebie robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.08.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 a ja tam nie wierze w piekło i niebo .... wierzę, że trzeba być po prostu dobrym człowiekiem i móc sobie w lustrze w twarz spojrzeć A KTO NIEZDECYDOWANY - zapisywać się czym prędzej bez obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 21.08.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 ... kochany ... I jak tu nie pisać, że Smoczyca fajna jest! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.08.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Andrzej .... ależ Ty mnie łapiesz ..... za słowa ostatnio A mnie najbardziej wkurza , ze zaś musze iść na zakupy ciuchowe ... bo marynarka to nie wszystko nienawidze kupować ciuchów ... dla mnie to mordęga .... szukanie, przymierzanie , zastanawianie faceci mają lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.08.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Andrzej .... ależ Ty mnie łapiesz ..... za słowa ostatnio A mnie najbardziej wkurza , ze zaś musze iść na zakupy ciuchowe ... bo marynarka to nie wszystko nienawidze kupować ciuchów ... dla mnie to mordęga .... szukanie, przymierzanie , zastanawianie faceci mają lepiej Mam nadzieję, że robienie zakupów ciuchowych nie jest przed imprezą obowiązkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.08.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Oczywiście, że nieobowiązkowe Tylko ja jestem w trochę .... hm... innej sytuacji .... garderoby wyjściowej u mnie niet bo tuż przed zlotem schudło mi się 13 kilo ... i musiałam szybko kompletować ubranka - mam kilka ciuchów na krzyż kupionych do pracy ... a na tzw. wyjście - naprawdę niewiele więc tak czy siak .... muszę coś kupić bo tyć już nie zamierzam ... ewentualnie jakieś 5 kilo w dół jeszcze dopuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 22.08.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Oczywiście, że nieobowiązkowe Tylko ja jestem w trochę .... hm... innej sytuacji .... garderoby wyjściowej u mnie niet bo tuż przed zlotem schudło mi się 13 kilo ... i musiałam szybko kompletować ubranka - mam kilka ciuchów na krzyż kupionych do pracy ... a na tzw. wyjście - naprawdę niewiele więc tak czy siak .... muszę coś kupić bo tyć już nie zamierzam ... ewentualnie jakieś 5 kilo w dół jeszcze dopuszczam No oczywiście gratuluje i zazdroszcze zgubienia kilogramów, aż sie boje zapytać o metody ale soś mi sie wydaje zę wchodzi tu odsprzedaż duszy z cyrografami, kwiami i tak dalej . No nie wiem ale chyba poproszę o namiar tego z kim można dokonać takiej transakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.08.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Gawel - pogadamy o tym za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 23.08.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Andrzej .... ależ Ty mnie łapiesz ..... Jeszcze nie łapię jeno czycham i już się nie mogę doczekać kiedy Cię złapię . Jeszcze nie wiem co Ci zrobię jak Cię złapię!? No ale co można zrobić z takim chuderlakiem? Cheba Ci podrzucę jakiegoś barana (tak jak szewczyk Dratewka) . Pozdrawiam. P.S. Smoczyce same w sobie som pienkne wienc nie muszom siem przyodziewać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts