Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dość zabawne wnioski z naszych wypowiedzi można wysnuć! :wink: Świadczy to tylko o dużym luzie i poczuciu humoru! :D . Mnie się Smoczyca kojarzy z filmem Szrek :wink: . Chciałbym się wcielić w postać osła :D a może już jestem :roll: :wink: :lol: . Pozdrawiam :wink: .

powiem Wam, ze właśnie dlatego uwielbiam ludzików forumowych ..... duże poczucie humoru, dystans do siebie i świata ...... jesteście wspaniali wszyscy :D

a Szrek to ponadczasowy jest ....uwielbiam oglądać ..... ogólnie uwielbiam oglądać tego typu produkcje ... na bieżąco jestem ... niby dla córy zakupuję :wink: :lol:

Gość coolibeer
Ja potwierdzam swój udział w Imprezie i jutro wpłacam zaliczkę. Ale jest też zła wiadomość że impreza która miała być u mnie się nie odbędzie z powodu Praca... Praca... i jeszcze raz praca. Osoby których to dotyczyło zostaną powiadomieni o przełożeniu tej imprezy na późniejszy termin. Wybaczcie :(

Smoczyca się cieszy bo będzie rozrywana! 8) :wink: . Puki co same chłopy :( się garną na imprezkę :x . Trza by może jakowegoś chochoła do tańca przygarnąć :roll: :lol: . Coś mnie się bank z kredytem spaźnia :evil: to i odwlekam wpłastę :oops:. A może i dobrze :roll: :-? . Pozdrawiam :wink: .

Andrzej .... no wiesz? :o

przeca będą forumowe dziołchy ... cieszynianka będzie , sylvia1 , PaniG(dżi) , Magda , no i żony forumowiczów :roll:

rozchwytywana ....jassssne .... ja tam bede sie alkoholizowała w doborowym towarzystwie a nie dawała rozchwytywać :lol:

a że chłopy? większością? to i dobrze .... bedzie miał kto dziołchy obtańcowywać bo ostatnio to cuś cieniutko, cieniuuuuuutko ..... ino kilku stanęło na wysokości zadania :p

a z tym kredytem i wątpliwościami to Ty mnie nawet na nerwy nie działaj .... ja nie przyjmuję do wiadomości, ze Cie nie będzie choćby nie wiem co się działo :roll: