Andrzej Wilhelmi 27.08.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Andrzej .... no wiesz? ... to Ty mnie nawet... choćby nie wiem co się działo No z największą przyjemnością! Oj będzie, będzie się działo!?!?!? A tak spytam to te żony forumowiczów będą bez nich??? Bo skoro z nimi to już są zajęte . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.08.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 no zaś mi z kontekstu .... ależ my wszystkie zajęte ..... każda czyjąś żoną jest ( przeca 18-letnie niezamężne laski nie budują domów ) ....tylko że niektóre jak na ten przykład ja mężów zostawiają w domu co oznacza tylko tyle że mężowie nie chcą tudzież nie mogą także przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 27.08.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 No teraz już rozumiem to tylko "Forumowe dziołchy" nie mają mężów . No to będzie się działo! . Musim zarządzić, że ino białe tanga lecom! A do imprezki już ino 22 poranki! Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.08.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 no pewnie , że sie bedzie działo : super żarcie, super atmosferka, super ludzie .... no to jak sie ma , cholerka nie dziać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.08.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 a że chłopy? większością? to i dobrze .... bedzie miał kto dziołchy obtańcowywać bo ostatnio to cuś cieniutko, cieniuuuuuutko ..... ino kilku stanęło na wysokości zadania No z tym .... stawaniem ... na wysokości ... to po alkoholu różnie bywa i powinnaś być bardziej wyrozumiała. Ja n.p. raczej nie wspomogę w tańcach bo mi przekonania nie pozwalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.08.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 przekonania Ci nie pozwalają? boszszszz... od razu mi sie przypomniało jak mój brat zaraz po ślubie jak już zamieszkali razem na prośbę bratowej że może by tak ruszył tyłek i ją wyręczył choćby myjąc naczynia - powiedział jej, że to się nie mieści w jego światopoglądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.08.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 a z tymi tańcami to ja tak z przymrużeniem oka .... sie nie stresować, chopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.08.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 przekonania Ci nie pozwalają? Ano nie pozwalają. Bo moje przekonania, w kwestii tańców, zamykają się w jednym zdaniu: Nie potrafisz, nie pchaj się na afisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.08.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 podobają mi się Twoje przekonania ... bardzo zdroworozsądkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.08.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No. A jakie zdrowe dla nóg niedoszłych partnerek w tańcu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.08.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No. A jakie zdrowe dla nóg niedoszłych partnerek w tańcu ... kurrrde ... współczuje żonie ... no bo przeca pewnie nie raz zdarzyło sie że musiałes się pokiwać w rytm ...chocby pierwszy taniec na własnym weselu ....pewnie jej przed powiedziełeś: "nie mów do mnie kobieto bo mi sie kroki pomylą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.08.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 A co mi tam. Na taniec z tobą sie skuszę ............. z całym dobrodziejstwem inwentarza ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.08.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 no ale coś Ty ... ja tylko tak podpuszczam ja też lew parkietu nie jestem ale ja też: "A co mi tam. Na taniec z tobą sie skuszę ............. z całym dobrodziejstwem inwentarza ....... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 28.08.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 To oczywista oczywistość, że smok parkietu nie może być lwem parkietu . Ja tam taż Maserakiem nie jestem ale jak se wypije to i hołubce wytnę, i w wirującym seksie o główną główną rolę bym się pokusił a i za wodzireja robić mogie . Czekam na stosowną propozyję . No ale jak będzie ino białe tango serwowane to cheba zostanę bezrobotnym . Przyjdzie cheba liczyć na siostrę gorzałkę i ślepy los . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.08.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 czy an-bud i Gosia-Anbudowa mogą prosić o dopisanie do listy i podanie nr konta + nocleg i śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.08.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 no pewnie ..... bardzo się cieszę , że będziecie info zaraz wyślę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.08.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Ja tam taż Maserakiem nie jestem ale jak se wypije to w ...... seksie o główną rolę bym się pokusił . Czekam na stosowną propozyję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.08.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 To oczywista oczywistość, że smok parkietu nie może być lwem parkietu . Ja tam taż Maserakiem nie jestem ale jak se wypije to i hołubce wytnę, i w wirującym seksie o główną główną rolę bym się pokusił a i za wodzireja robić mogie . Czekam na stosowną propozyję . No ale jak będzie ino białe tango serwowane to cheba zostanę bezrobotnym . Przyjdzie cheba liczyć na siostrę gorzałkę i ślepy los . Pozdrawiam . Nie martw się, ja Cię poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.08.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 a ja będę podglądać .... jak się okaże , że Andrzej śmiga jak Patrick Swayze to nawet się nie pcham na afisz jak tomkwas .... bo ja ledwo ledwo .... i nie wolno ze mną rozmawiać tańcząc cobym kroków nie momelyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.08.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 a ja będę podglądać .... jak się okaże , że Andrzej śmiga jak Patrick Swayze to nawet się nie pcham na afisz jak tomkwas .... bo ja ledwo ledwo .... i nie wolno ze mną rozmawiać tańcząc cobym kroków nie momelyła Białe tańce będą o późnej porze, więc nikt już nie zauważy, że mi muzyka w tańcu nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts