Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

Andrzej .... no wiesz? ... to Ty mnie nawet... choćby nie wiem co się działo :roll:

No z największą przyjemnością! :oops: :wink: Oj będzie, będzie się działo!?!?!?

A tak spytam to te żony forumowiczów będą bez nich??? :lol: Bo skoro z nimi to już są zajęte :lol:. Pozdrawiam :wink: .

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no zaś mi z kontekstu .... :oops: :roll: :lol:

ależ my wszystkie zajęte :roll: ..... każda czyjąś żoną jest ( przeca 18-letnie niezamężne laski nie budują domów :roll: ) ....tylko że niektóre jak na ten przykład ja mężów zostawiają w domu co oznacza tylko tyle że mężowie nie chcą tudzież nie mogą także przyjechać :D

a że chłopy? większością? to i dobrze .... bedzie miał kto dziołchy obtańcowywać bo ostatnio to cuś cieniutko, cieniuuuuuutko ..... ino kilku stanęło na wysokości zadania :p

No z tym .... stawaniem ... na wysokości ... to po alkoholu różnie bywa i powinnaś być bardziej wyrozumiała. Ja n.p. raczej nie wspomogę w tańcach bo mi przekonania nie pozwalają.

przekonania Ci nie pozwalają? :lol:

boszszszz... od razu mi sie przypomniało jak mój brat zaraz po ślubie jak już zamieszkali razem na prośbę bratowej że może by tak ruszył tyłek i ją wyręczył choćby myjąc naczynia - powiedział jej, że to się nie mieści w jego światopoglądzie :o :lol:

No. A jakie zdrowe dla nóg niedoszłych partnerek w tańcu ...

kurrrde ... współczuje żonie ... no bo przeca pewnie nie raz zdarzyło sie że musiałes się pokiwać w rytm ...chocby pierwszy taniec na własnym weselu :D ....pewnie jej przed powiedziełeś: "nie mów do mnie kobieto bo mi sie kroki pomylą" :lol:

To oczywista oczywistość, że smok parkietu nie może być lwem parkietu :lol: .

Ja tam taż Maserakiem nie jestem ale jak se wypije to i hołubce wytnę, i w wirującym seksie o główną główną rolę bym się pokusił a i za wodzireja robić mogie :roll: :wink: . Czekam na stosowną propozyję 8) .

No ale jak będzie ino białe tango serwowane to cheba zostanę bezrobotnym :cry: :( . Przyjdzie cheba liczyć na siostrę gorzałkę i ślepy los :lol: . Pozdrawiam :wink: .

To oczywista oczywistość, że smok parkietu nie może być lwem parkietu :lol: .

Ja tam taż Maserakiem nie jestem ale jak se wypije to i hołubce wytnę, i w wirującym seksie o główną główną rolę bym się pokusił a i za wodzireja robić mogie :roll: :wink: . Czekam na stosowną propozyję 8) .

No ale jak będzie ino białe tango serwowane to cheba zostanę bezrobotnym :cry: :( . Przyjdzie cheba liczyć na siostrę gorzałkę i ślepy los :lol: . Pozdrawiam :wink: .

Nie martw się, ja Cię poproszę :D

a ja będę podglądać .... jak się okaże , że Andrzej śmiga jak Patrick Swayze to nawet się nie pcham na afisz jak tomkwas .... bo ja ledwo ledwo .... i nie wolno ze mną rozmawiać tańcząc cobym kroków nie momelyła :oops: :roll: :lol:

a ja będę podglądać .... jak się okaże , że Andrzej śmiga jak Patrick Swayze to nawet się nie pcham na afisz jak tomkwas .... bo ja ledwo ledwo .... i nie wolno ze mną rozmawiać tańcząc cobym kroków nie momelyła :oops: :roll: :lol:

Białe tańce będą o późnej porze, więc nikt już nie zauważy, że mi muzyka w tańcu nie przeszkadza :lol: