Andrzej Wilhelmi 29.08.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Ja tam taż Maserakiem nie jestem ale jak se wypije to w ...... seksie o główną rolę bym się pokusił . Czekam na stosowną propozyję . Widzę, że nauka nie poszła w las . Fajna sprawa takie zabawy z tekstem . Z tą główną nagrodą to może przesada ale choćby jakiś brelok albo cóś? Oj będzie, będzie się działo!!!! Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.08.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Z tą główną nagrodą to może przesada ale choćby jakiś brelok albo cóś? :lol "coś" się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.08.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 coraz nas więcej na liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 30.08.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 no i określić się już jednoznacznieby wypadało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 30.08.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Byłem w piątek w podobnym miejscu, z podobnym programem. Nawet na chwilę objąłem władzę w IV RP (co chyba wszyscy odczuli), usiadając na krześle na którym siedział Premier IV RP Jarosław Kaczyński (co jest na nim - znaczy krześle, a nie na Jarosławie - wygrawerowane). Siedziałem coś około minuty. I we łbie mi się kręciło ostro, nie wiem od czego, bo wypiłem wcześniej ponad 0,5l i parę piw. Ale potem dali coś ostrego do jedzenia i znów świat stał w miejscu. Ale kiszone ogóry były niezłe. I profilaktycznie pokrojone na paski, bo nas chłopów było tylko 30% zestawu osobowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.08.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 no i określić się już jednoznacznie by wypadało... no, fajnie by było coby wiedzieć już na pewniaka kto będzie natomiast jeśli chodzi o kasę .... czas jest do piątku 11 września - wtedy już wszystka kasa powinna być u mnie na koncie jak potwierdzenie uczestnictwa w imprezie (za wyjątkiem Gawla i osób z Nadarzyna które pieniążki dadzą bezpośrednio Gawlowi) super by było, gdyby wszyscy wcześniej potwierdzili na priv albo na wątku kto jedzie a kto nie ... żeby podać Pani Osińskiej orientacyjną ilość osób .... tak gdzieś myślę pod koniec przyszłego tygodnia powysyłam jeszcze standardowego maila "przypominającego" forumowiczom którzy nie przeleją do tego czasu pieniędzy- bo może się zdarzyć że komuś umknie termin ostatecznej wpłaty i będzie problem czy są jakieś pytania? Wykrot .... kurrrde ...ja nie planuję żadnego programu ... ma być luz centralny - tak ludziska chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 30.08.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Wykrot .... kurrrde ...ja nie planuję żadnego programu ... ma być luz centralny - tak ludziska chcą Mnie chodziło o menu, alem się pomyliłem. Żadnegto programu nie oczekuję. A tak na marginesie to kawałek programu było, bo był konkurs na jedzenie arbuza na czas. WYGRAŁEM. Dostałem szampana, alem go nie pił. Ci co pili, tom ich spod stołów potem wyciągał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.08.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 dobra - mientka jezdem , się ugnem ...możemy zrobić jeden konkurs na czas: kto wypije więcej piwa w ciągu 5 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 30.08.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 dobra - mie ...może... zrobić jeden... na czas... w ciągu 5 minut Co to za konkurs?! Czy aby będzie jakowaś nagroda? . Zgadzam się z przedmówcami, że każden jeden powinien się podkreślić! Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.08.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 nagroda , nagroda .... kurrrrde ... no coś wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.08.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 19 dni do imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 31.08.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 No dobra prosze sie dopisywać kto jeszcze chetny bo niedługo odpalamy tzn dokonujemy płatnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.08.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 KTO MOŻE - POMÓŻCIE MAMIE TOSI ..... Potrzebna pomoc: Nie wiem gdzie to napisać ale zamieszczam własny list i błagam o pomoc Szanowni Państwo, Drodzy Przyjaciele, zwracam się z wielką prośbą o podarowanie mojej Mamie najcenniejszego leku – własnej krwi. Moja Mama w zeszłym tygodniu przeszła operację, po której niestety nastąpiły komplikacje. Obecnie leży na Oiomie i czeka na transfuzje krwi, potrzebuje aż 4 jednostki. Musi dostać krew w przeciągu następnych 24 godzin. Stacja krwiodawstwa poinformowała szpital, że przygotuje jedną jednostkę,może więcej chyba, że rodzina zorganizuje 3 jednostki dowolnej grupy na zamianę. I stąd moja prośba. Jeśli możecie oddać sami, albo znacie kogoś, kto mógłby to zrobić to bardzo prosimy o pomoc. W stacji krwiodawstwa należy podać dane mojej Mamy: Izabella Siatkowska, Międzyleski Szpital Specjalistyczny, odział OIOM. Moja córka Monia, będzie cały czas pod telefonem i podjedzie do Państwa aby odebrać stosowną karteczkę . Podaję jej telefon 510 304 259 serdecznie dziękuję i proszę o dobre myśli dla mojej Mamy Tosia http://forum.muratordom.pl/uzytkownik28043.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmajewski 31.08.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dobra - mientka jezdem , się ugnem ...możemy zrobić jeden konkurs na czas: kto wypije więcej piwa w ciągu 5 minut tylko z skąd wziąć taką ilość piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.08.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 jezzzuuu ...to takie ilosci? ja w 5 minut to bym góra dwa wypiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grażyna1966 31.08.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 KTO MOŻE - POMÓŻCIE MAMIE TOSI ..... Potrzebna pomoc: Nie wiem gdzie to napisać ale zamieszczam własny list i błagam o pomoc Szanowni Państwo, Drodzy Przyjaciele, zwracam się z wielką prośbą o podarowanie mojej Mamie najcenniejszego leku – własnej krwi. Moja Mama w zeszłym tygodniu przeszła operację, po której niestety nastąpiły komplikacje. Obecnie leży na Oiomie i czeka na transfuzje krwi, potrzebuje aż 4 jednostki. Musi dostać krew w przeciągu następnych 24 godzin. Stacja krwiodawstwa poinformowała szpital, że przygotuje jedną jednostkę,może więcej chyba, że rodzina zorganizuje 3 jednostki dowolnej grupy na zamianę. I stąd moja prośba. Jeśli możecie oddać sami, albo znacie kogoś, kto mógłby to zrobić to bardzo prosimy o pomoc. W stacji krwiodawstwa należy podać dane mojej Mamy: Izabella Siatkowska, Międzyleski Szpital Specjalistyczny, odział OIOM. Moja córka Monia, będzie cały czas pod telefonem i podjedzie do Państwa aby odebrać stosowną karteczkę . Podaję jej telefon 510 304 259 serdecznie dziękuję i proszę o dobre myśli dla mojej Mamy Tosia http://forum.muratordom.pl/uzytkownik28043.htm Mam 0 Rh+ Gdzie należy oddac krew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.08.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 podaję link do komentarzy dziennikowych Tosinki http://forum.muratordom.pl/uzytkownik28043.htm na ostatniej stronie Tośka pisze, żeby się wstrzymać bo dziś pojedzie do szpitala i wszystkiego się dowie ... obserwuj jej komentarze , na pewno napisze jeśli będzie potrzebować problem tkwi w tym, ze Tosia - bardzo fajna i skromna notabene osoba - napisała w/w prośbę 28 sierpnia w piątek .... ale napisała tylko w komentarzach swoich i wszystkim umknęło , nikt nie zauważył .... moderator dopiero dziś zauważył i przekleił .... no i się zaczęła panika .... na szczęście Tosia napisała dziś kilka słów żeby nas uspokoić i teraz czekamy na wieści co i jak dalej dlatego - kochani , ja juz o tym pisałam ..... ale napisze i tu: jeśli ktoś potrzebuje pomocy , jeśli zagrożone jest czyjeś zdrowie i życie to nie ma miejsca na skromność i nieśmiałość - zakłada się wątek dupnymi literami pisany tam gdzie najwięcej ludzi zagląda : na wymianie doświadczeń lub na wnętrzach żeby jak najwięcej ludzi przeczytało i można było pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grażyna1966 31.08.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Acha ...no też mi przykro sie zrobiło i jakos ciężko na sercu bo dzisiaj po przerwie moze 3 razy weszlam na forum zaglądam gdzie coś ciekawego, czytam sobie o imprezce, z myslami się bije czy może i by ja..aż dochodze na koniec a tu taki post ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.08.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 kochana ...nieszczęścia chodzą po ludziach - zawsze tak było .... i dlatego trzeba sobie nawzajem pomagać a na spotkanie - bardzo zapraszam .... okazja do poznania osobistego wspaniałych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grażyna1966 31.08.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Że WSPANIAŁYCH !!! to wiem , jednak nie wiem czy dam rade przeskoczyć niektórych problemów, jak coś to zdeklaruje sie jeszcze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts