Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

Ja tam taż Maserakiem nie jestem ale jak se wypije to w ...... seksie o główną rolę bym się pokusił . Czekam na stosowną propozyję 8) .

:lol: :lol: :lol:

Widzę, że nauka nie poszła w las :D . Fajna sprawa takie zabawy z tekstem :roll: 8) . Z tą główną nagrodą to może przesada ale choćby jakiś brelok albo cóś? :roll: :oops: :lol: Oj będzie, będzie się działo!!!! :lol: Pozdrawiam :wink: .

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Byłem w piątek w podobnym miejscu, z podobnym programem. Nawet na chwilę objąłem władzę w IV RP (co chyba wszyscy odczuli), usiadając na krześle na którym siedział Premier IV RP Jarosław Kaczyński (co jest na nim - znaczy krześle, a nie na Jarosławie - wygrawerowane). Siedziałem coś około minuty. I we łbie mi się kręciło ostro, nie wiem od czego, bo wypiłem wcześniej ponad 0,5l i parę piw. Ale potem dali coś ostrego do jedzenia i znów świat stał w miejscu.

Ale kiszone ogóry były niezłe. I profilaktycznie pokrojone na paski, bo nas chłopów było tylko 30% zestawu osobowego.

no i określić się już jednoznacznie

by wypadało...

no, fajnie by było coby wiedzieć już na pewniaka kto będzie :roll:

natomiast jeśli chodzi o kasę .... czas jest do piątku 11 września - wtedy już wszystka kasa powinna być u mnie na koncie jak potwierdzenie uczestnictwa w imprezie (za wyjątkiem Gawla i osób z Nadarzyna które pieniążki dadzą bezpośrednio Gawlowi)

super by było, gdyby wszyscy wcześniej potwierdzili na priv albo na wątku kto jedzie a kto nie ... żeby podać Pani Osińskiej orientacyjną ilość osób ....

tak gdzieś myślę pod koniec przyszłego tygodnia powysyłam jeszcze standardowego maila "przypominającego" forumowiczom którzy nie przeleją do tego czasu pieniędzy- bo może się zdarzyć że komuś umknie termin ostatecznej wpłaty i będzie problem :wink:

czy są jakieś pytania?

Wykrot .... kurrrde ...ja nie planuję żadnego programu :o ... ma być luz centralny - tak ludziska chcą :lol:

Wykrot .... kurrrde ...ja nie planuję żadnego programu :o ... ma być luz centralny - tak ludziska chcą :lol:

Mnie chodziło o menu, alem się pomyliłem. Żadnegto programu nie oczekuję.

A tak na marginesie to kawałek programu było, bo był konkurs na jedzenie arbuza na czas. WYGRAŁEM. Dostałem szampana, alem go nie pił. Ci co pili, tom ich spod stołów potem wyciągał.

KTO MOŻE - POMÓŻCIE MAMIE TOSI .....

Potrzebna pomoc:

Nie wiem gdzie to napisać ale zamieszczam własny list i błagam o pomoc

Szanowni Państwo, Drodzy Przyjaciele,

zwracam się z wielką prośbą o podarowanie mojej Mamie najcenniejszego leku – własnej krwi. Moja Mama w zeszłym tygodniu przeszła operację, po której niestety nastąpiły komplikacje. Obecnie leży na Oiomie i czeka na transfuzje krwi, potrzebuje aż 4 jednostki. Musi dostać krew w przeciągu następnych 24 godzin. Stacja krwiodawstwa poinformowała szpital, że przygotuje jedną jednostkę,może więcej chyba, że rodzina zorganizuje 3 jednostki dowolnej grupy na zamianę. I stąd moja prośba. Jeśli możecie oddać sami, albo znacie kogoś, kto mógłby to zrobić to bardzo prosimy o pomoc. W stacji krwiodawstwa należy podać dane mojej Mamy: Izabella Siatkowska, Międzyleski Szpital Specjalistyczny, odział OIOM. Moja córka Monia, będzie cały czas pod telefonem i podjedzie do Państwa aby odebrać stosowną karteczkę . Podaję jej telefon 510 304 259

serdecznie dziękuję i proszę o dobre myśli dla mojej Mamy

Tosia

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik28043.htm

KTO MOŻE - POMÓŻCIE MAMIE TOSI .....

Potrzebna pomoc:

Nie wiem gdzie to napisać ale zamieszczam własny list i błagam o pomoc

Szanowni Państwo, Drodzy Przyjaciele,

zwracam się z wielką prośbą o podarowanie mojej Mamie najcenniejszego leku – własnej krwi. Moja Mama w zeszłym tygodniu przeszła operację, po której niestety nastąpiły komplikacje. Obecnie leży na Oiomie i czeka na transfuzje krwi, potrzebuje aż 4 jednostki. Musi dostać krew w przeciągu następnych 24 godzin. Stacja krwiodawstwa poinformowała szpital, że przygotuje jedną jednostkę,może więcej chyba, że rodzina zorganizuje 3 jednostki dowolnej grupy na zamianę. I stąd moja prośba. Jeśli możecie oddać sami, albo znacie kogoś, kto mógłby to zrobić to bardzo prosimy o pomoc. W stacji krwiodawstwa należy podać dane mojej Mamy: Izabella Siatkowska, Międzyleski Szpital Specjalistyczny, odział OIOM. Moja córka Monia, będzie cały czas pod telefonem i podjedzie do Państwa aby odebrać stosowną karteczkę . Podaję jej telefon 510 304 259

serdecznie dziękuję i proszę o dobre myśli dla mojej Mamy

Tosia

Mam 0 Rh+ Gdzie należy oddac krew?

podaję link do komentarzy dziennikowych Tosinki

na ostatniej stronie Tośka pisze, żeby się wstrzymać bo dziś pojedzie do szpitala i wszystkiego się dowie ... obserwuj jej komentarze , na pewno napisze jeśli będzie potrzebować :wink:

problem tkwi w tym, ze Tosia - bardzo fajna i skromna notabene osoba - napisała w/w prośbę 28 sierpnia w piątek .... ale napisała tylko w komentarzach swoich i wszystkim umknęło , nikt nie zauważył :oops: .... moderator dopiero dziś zauważył i przekleił ....

no i się zaczęła panika .... na szczęście Tosia napisała dziś kilka słów żeby nas uspokoić i teraz czekamy na wieści co i jak dalej :roll:

dlatego - kochani , ja juz o tym pisałam ..... ale napisze i tu:

jeśli ktoś potrzebuje pomocy , jeśli zagrożone jest czyjeś zdrowie i życie to nie ma miejsca na skromność i nieśmiałość -

zakłada się wątek dupnymi literami pisany tam gdzie najwięcej ludzi zagląda :

na wymianie doświadczeń lub na wnętrzach żeby jak najwięcej ludzi przeczytało i można było pomóc :roll: