Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

... ja w 5 minut to bym góra dwa wypiła :roll:

Dwa piwa w 5 minut to wybrakowany smok?! :roll: :lol: Ja bym powiedział, że to smok żłopopij :lol: . A co będzie jak Ty jakowegoś barana z grilla skosztujesz? :roll: to i beczka pęknie :wink: :lol: . Pozdrawiam :wink: .

Reeeetrooooo ..... jaaaaa Cie norrrrrrrmalnie ..... oberwiesz , zobaczysz :oops: :evil:

jak mogłeś ignorować tak długo moje wiadomości na priv i moje wołanie na wewontku wołającym? :(

ja myślałam, ze Ty się obraziłeś , że coś Ci się stało .... Ty wiesz , ze ja czarnowidzka jestem :oops:

no ale - wreszcie jesteś ... wybaczam i na imprezę prywatną w Ruścu z mnóstwem fajnych ludzi zapraszam :D

Reeeetrooooo ..... jaaaaa Cie norrrrrrrmalnie ..... oberwiesz , zobaczysz :oops: :evil:

jak mogłeś ignorować tak długo moje wiadomości na priv i moje wołanie na wewontku wołającym? :(

ja myślałam, ze Ty się obraziłeś , że coś Ci się stało .... Ty wiesz , ze ja czarnowidzka jestem :oops:

no ale - wreszcie jesteś ... wybaczam i na imprezę prywatną w Ruścu z mnóstwem fajnych ludzi zapraszam :D

sorry, dorwałem się do komputra jeden, jedyny raz, a i to juz po dwóch minutach mnie wyrzucili. Nie miałem jak odpisać. No, ale przeca uprzedzałem, że znikam na dwa miesiące.

Dzięki za zaproszenie, ale z terminami mi coś nie tak.

Ale pił z wami będę! :D

Stasiu ...napisałeś, ze " jakiś czas" Cie nie będzie ...nie pisałeś, że na całe dwa miechy Cię gdzieś wciągnie :oops: :lol:

no ale najważniejsze, że wrócileś :wink:

a spotkanko widzę jak zwykle tradycyjnie ... wirtualnie z nami przed własnym kompem będziesz opijał :lol:

Tak, tak będzie sesja: przywitanie smoczycy, adorowanie smoczycy, oddanie smoczycy ................................................................... należnej czci i pożegnanie smoczycy! :roll: :wink: :lol: Ot taki prywatny raut :lol: . Pozdrawiam :wink: .

Andrzej ...bój Ty się boga....boszszszz.... sie na mnie uwziął no :roll: :oops: ... co Ty masz do tej smoczycy, no :roll:

ja tam prosta baba ze wsi jezdem .... na adorowaniu się nie znam- pewnie nie rozpoznam , więc lepiej niech się nikt nie wychyla profilaktycznie :oops: :wink:

a poza tym nie sama smoczyca babą tam będzie ...powiem więcej: smoczyca wśród pozostałych to najmniej urodziwa :lol:

a że prywatny ? jak zwał tak zwał .... ja tam po prostu lubię z fajnymi ludźmi imprezować:D

Witejta niedopite ludziska! :D

Kurna, wakacje się skończyły i szkoła zaczęła... buuuuuuuuu.....

"Gzieżeś to bywał ....?"

Co to do szkoły Cię wysłali :o

Smutno bez Ciebie było :roll:

bywałem na wiesi, tam, gdzie to już wrony zawracają, bo koniec świata widać z góry. A że wiesia zabita dechami, to i komputrów nie ma. Zresztą, łone z tej wiesi to nie wiedzą nawet, że my do Unii weszły, a nawet że Amerykany na księżycu kiedyś byli.

Ale księżycówkę mają.... cymes! palce lazać!