daggulka 31.08.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ok, max. termin zadeklarowania się i wpłaty pieniążków to 11 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grażyna1966 31.08.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 To już zdążyłam przeczytać wczesniej )) miło by było poznac nowe mordeczki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.08.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 no pewnie, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 31.08.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Ot takie życie. A wracając do meritum wątku to smoki piją jak smoki . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.08.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Ot takie życie. A wracając do meritum wątku to smoki piją jak smoki . Pozdrawiam . to chyba inne smoki .... bo ja to strasznie słabą głowę mam ...taki wiesz - wybrakowany ze mnie smok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 31.08.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ... ja w 5 minut to bym góra dwa wypiła Dwa piwa w 5 minut to wybrakowany smok?! Ja bym powiedział, że to smok żłopopij . A co będzie jak Ty jakowegoś barana z grilla skosztujesz? to i beczka pęknie . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.08.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 kurde ... może faktycznie przesadziłam .... wody bym wypiła litr w 5 minut ...ale piwa to chyba sama nie wiem - nigdy go na czas nie piłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.09.2009 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 odliczanie: 18 dni ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.09.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witejta niedopite ludziska! Kurna, wakacje się skończyły i szkoła zaczęła... buuuuuuuuu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.09.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Reeeetrooooo ..... jaaaaa Cie norrrrrrrmalnie ..... oberwiesz , zobaczysz jak mogłeś ignorować tak długo moje wiadomości na priv i moje wołanie na wewontku wołającym? ja myślałam, ze Ty się obraziłeś , że coś Ci się stało .... Ty wiesz , ze ja czarnowidzka jestem no ale - wreszcie jesteś ... wybaczam i na imprezę prywatną w Ruścu z mnóstwem fajnych ludzi zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.09.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Reeeetrooooo ..... jaaaaa Cie norrrrrrrmalnie ..... oberwiesz , zobaczysz jak mogłeś ignorować tak długo moje wiadomości na priv i moje wołanie na wewontku wołającym? ja myślałam, ze Ty się obraziłeś , że coś Ci się stało .... Ty wiesz , ze ja czarnowidzka jestem no ale - wreszcie jesteś ... wybaczam i na imprezę prywatną w Ruścu z mnóstwem fajnych ludzi zapraszam sorry, dorwałem się do komputra jeden, jedyny raz, a i to juz po dwóch minutach mnie wyrzucili. Nie miałem jak odpisać. No, ale przeca uprzedzałem, że znikam na dwa miesiące. Dzięki za zaproszenie, ale z terminami mi coś nie tak. Ale pił z wami będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.09.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Stasiu ...napisałeś, ze " jakiś czas" Cie nie będzie ...nie pisałeś, że na całe dwa miechy Cię gdzieś wciągnie no ale najważniejsze, że wrócileś a spotkanko widzę jak zwykle tradycyjnie ... wirtualnie z nami przed własnym kompem będziesz opijał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.09.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 może wam jakiś wierszyk ułożę...a tak na marginesie, będziecie mieć komputra na spotkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.09.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 no coś Ty ..... pociągiem jadę ... przeca laptoka targać z sobą nie będę ale może ktoś inny zabierze? w każdym razie zdjęć bedzie multum ...chopaki zapowiedzieli sesję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 01.09.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Tak, tak będzie sesja: przywitanie smoczycy, adorowanie smoczycy, oddanie smoczycy ................................................................... należnej czci i pożegnanie smoczycy! Ot taki prywatny raut . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.09.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Andrzej ...bój Ty się boga....boszszszz.... sie na mnie uwziął no ... co Ty masz do tej smoczycy, no ja tam prosta baba ze wsi jezdem .... na adorowaniu się nie znam- pewnie nie rozpoznam , więc lepiej niech się nikt nie wychyla profilaktycznie a poza tym nie sama smoczyca babą tam będzie ...powiem więcej: smoczyca wśród pozostałych to najmniej urodziwa a że prywatny ? jak zwał tak zwał .... ja tam po prostu lubię z fajnymi ludźmi imprezować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 01.09.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Ja tam się Boga nie boję bo on w swojej ku mnie dobroci i wyrozumiałości wszystko mi wybacza! Zaleca mi też abym te zakompleksione baby niższego stanu dowartościował . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.09.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witejta niedopite ludziska! Kurna, wakacje się skończyły i szkoła zaczęła... buuuuuuuuu..... "Gzieżeś to bywał ....?" Co to do szkoły Cię wysłali Smutno bez Ciebie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.09.2009 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Witejta niedopite ludziska! Kurna, wakacje się skończyły i szkoła zaczęła... buuuuuuuuu..... "Gzieżeś to bywał ....?" Co to do szkoły Cię wysłali Smutno bez Ciebie było bywałem na wiesi, tam, gdzie to już wrony zawracają, bo koniec świata widać z góry. A że wiesia zabita dechami, to i komputrów nie ma. Zresztą, łone z tej wiesi to nie wiedzą nawet, że my do Unii weszły, a nawet że Amerykany na księżycu kiedyś byli. Ale księżycówkę mają.... cymes! palce lazać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.09.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 17 dni do imprezy .... czy ktoś chętny dołączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts