Barbossa 02.09.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 ano to było tak (choć pewnie to temat z brodą, taki "hak" na towarzyszy ) byli my w Soczi pośród biedniejszych (wtedy jeszcze radzieckich) ludzi byli i tacy bogatsi a że spotkaliśmy takiego, co miał na sobie markowe ciuchy pokazując na jego buciory z napisem Puma, poprosiliśmy aby powiedział co jest napisane on mówi: "Puma" my do niego mylisz się, przeczytaj jeszcze raz on mówi ponownie : "no Puma" a my: nie znasz języka ojczystego? przeca to "Rita" i to na tyle jeżeli ktoś nie jarzy, to znaczy że nie uczył się ruskawa jazyka i nie poniał szutki Puma czytając po "rusku" wymawia się Rita, ot i wsio a łacha sobie darliśmy z kogo się tam dało to taki mój skromny wkład w obalenie komunizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.09.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 teeeeee......faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 02.09.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 "mama" to "tata" a TATA to indyjska marka samochodu ot takie kuriozalne niuanse językowe . A w czeskim jeszcze więcej. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 02.09.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Andrzejowi W. odgórnie wybaczam ..... Wybaczyny odgórnie i ze zrozumieniem przyjęte . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.09.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 16 dni do imprezy ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 03.09.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Dobra kurna chata trza wpłacić cuś Ta praca mnie wykończy... Czy jest ktoś chętny aby mnie odebrać z Dworca przed imprezą? Bardzo by było fajnie jechać z kimś a nie jakimś Busikiem Termin obrony mam przełożony i mogę wreszcie się odprężyć pijąc z załogą G łoślepłem już chyba na starość bo nie widzę listy chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.09.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 pewnie, że będzie ktos mógł z dworca zabrać sirotki ...sama teraz taką bede , więc na kolanach będe błagać żeby ktos się zgodził ... pozwalam Ci sie dołaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 03.09.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 pewnie, że będzie ktos mógł z dworca zabrać sirotki ...sama teraz taką bede , więc na kolanach będe błagać żeby ktos się zgodził ... pozwalam Ci sie dołaczyć O której będziesz w StolYcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.09.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Tym pojadę: z Zebrzydowic przez Czechowice-Dziedzice do Warszawy Centralnej -czas jazdy 4.22 h , 1 przesiadka odjazd o 7.28 w Czechowicach Dziedzice o 8.04 , przesiadka, odjazd 8.10 na miejscu o 11.50 o 11.50 - jak zdążę sie przesiąść ( a zauważ , ze mam tylko na to 6 minut) ...a jak znam swoje zezowate szczęście, to mogę nie odnaleźć własciwego pociągu przesiadkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 03.09.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Częstochowa Osobowa - Warszawa Zachodnia 19.09.09 odj 10:04 przyj 12:54 Kawa będzie Daga więc jak coś czekaj na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.09.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 no pewnie, że mogę poczekać ...dla mnie nie problem ...se plecla kupie na dworcu jak prawdziwa sirotka , kawę i se przycupne gdzieś na ławce z boczku coby się nikomu złemu w oczy nie rzucić ... kurcze ... jak ja się znajdę na takim dupnym dworcu jakoś se poradzę ... numer do Ciebie mam - jakos sie tam znajdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 03.09.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 HardRockCaffe w Złotych Tarasach najlepsze miejsce albo jedna z wielu kafejek Po co siedzieć na dworcu i wąchać ta smrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.09.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 boszszszz... to taka obrazowa przenośnia ino była .... pewnie, że pójde do jakiejś knajpki na kawe .... ale precla i tak se kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.09.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 HardRockCaffe w Złotych Tarasach najlepsze miejsce albo jedna z wielu kafejek Po co siedzieć na dworcu i wąchać ta smrody czyli jednak Duża Gitara.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.09.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 a gdzie toto co coolibeer napisał? nazwa mi sie podoba to gdzieś niedaleko dworca jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 03.09.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Tak wyjdziesz z dworca i widzisz duża gitarke wbitą do ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.09.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 acha ...juz mi się podoba ...to tam bede czekac teraz to już tylko musimy dorwać chętnego który nas zabierze stamtąd kole godziny 13.00-14.00 i zawiezie do Ruśca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.09.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 albo se pozwiedzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.09.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 acha - apel do ludzisków ..... potrzebujemy cos grającego ... jakąś miniwieżę czy cuś odtwarzające płyty mp3 .... coolibeer nagra mp3 ... bo obiecał ale trza nam sprzętu odtwarzającego .... czy ktoś kto jedzie samochodem mógłby ze sobą zabrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.09.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Tak wyjdziesz z dworca i widzisz duża gitarke wbitą do ziemi a tuptać w stronę PEKINU (czyli Daru Wielkiego Wodza dla bratniego narodu) jak nikt się nie zadeklaruje, to ja was zgarnę (oby szofer się nie buntował ) jednakże jeżeli ktoś może bezproblemowo to zachęcam co do grania to kicha, żadnego jamniora nie mam, co by mp3 odtwarzał, a nawet cokolwiek, po prostu u mnie niet takiego ustrojstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts