daggulka 03.09.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Gawel mi wspominał, ze bedzie w Wawie w ta sobote i bedzie mógł nas zabrać ..... jeszcze duzo czasu ...cus się wymyśli jakby cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.09.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Tak wyjdziesz z dworca i widzisz duża gitarke wbitą do ziemi a tuptać w stronę PEKINU (czyli Daru Wielkiego Wodza dla bratniego narodu) o czym Ty do mnie rozmawiasz? ... równie dobrze możesz do mnie po chińsku ...... nie znam wcale Warszawy i nie wiem co to PEKIN ale jak dojrzę gitarę to będę wiedzieć gdzie się kierować ... ewentualnie zapytam kogoś o knajpę z gitarą jak zabłądzę PONAWIAM : CZY KTOŚ MOZE POMÓC W KWESTII SPRZĘTU ODTWARZAJĄCEGO MJUZIK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 03.09.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 WitamJa przyjadę furą, ale za bardzo nie mam co zabrać, tylko taki grajek typu jamnik co se w kuchni stoi, jak nic nie będzie to mogę toto zabraćpozdrawiamTINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 03.09.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Przeca od bidy, to wystarczy autko i otwarte szyby. No dla przyzwoitości, określenie wymaganego nośnika: płytka czy karta pamięci, a może USB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.09.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Tak wyjdziesz z dworca i widzisz duża gitarke wbitą do ziemi a tuptać w stronę PEKINU (czyli Daru Wielkiego Wodza dla bratniego narodu) o czym Ty do mnie rozmawiasz? ... równie dobrze możesz do mnie po chińsku ...... nie znam wcale Warszawy i nie wiem co to PEKIN ale jak dojrzę gitarę to będę wiedzieć gdzie się kierować ... ewentualnie zapytam kogoś o knajpę z gitarą jak zabłądzę no nie wiedz co Wielki Wódz zza Buga podarował bratniemu narodowi? PEKIN czyli PKiN http://www.elektroinstalacje.pl/psoma/UserFiles/Image/palac_kultury.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.09.2009 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Barbossa ... kolego drogi ... nie zapominaj , że ja baba z samego połednia kraju jezdem i średnio mnie obchodzi co Wy tam w tej swojej Warszawie macie i jak to nazywacie ..... tak, że nie dziw się , że nie kumam tych Waszych sktutów myślowych bo u nas cołkiem inkszej jezd jakbym Ci powiedziała: fusekle to nie wiem czy byś skleił że to skarpetki , a na ten przykład ancug że to garnitur albo aszynbecher- popielniczka gdybyś napisał PKiN - pewnie bym skojarzyła Tak, że o Warszawie to mnie łopatologicznie trza - nia znam miasta , nie znam miejsc, nie znam zwyczajów .... poniał? TINEK - się nie kłopotaj .... tak czy siak się załatwi sSiwy12 - widziałam Twoją brykę ...zmieściłby się w niej piec Marschala .... więc pewnie głośniki niewiele mniejsze masz ... jeśli nikt się nie zobowiąże dotargać sprzętu to skorzystamy z Twojej propozycji .... na pen drive nagra coolibeer jakieś kawałki i .... finito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 03.09.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ale jest jeden problem - u mnie tylko płyta i nie wiem czy czyta M... I ewenutalnie drugi, bo nie wiem jeszcze jak i czym dojadę - cały czas dogrywam "logistykę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.09.2009 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 czyli jednak wracamy do punktu wyjścia ja mam miniwieżę ...tylko jak ją zatargać do Wawy pociągiem targając w drugiej ręce torbę z: ciuchami,butami, ręcznikami, przyborami, kosmetykami, suszarką, identyfikatorami, smokami dla naszych forumowych dzidziusiów nie da rady ale się nie martwmy .... zapukam do takich drzwi które nam pomogą w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.09.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 http://images38.fotosik.pl/188/095437d22c04490bmed.jpg strzała wskazuje gitarrę chyba swoją drogą fotosik na psy schodzi, coraz mniejsze foto można dawać :-/ może trochę lepiej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.09.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 dam se radę ... język w gębie w razie czego mam jeszcze ... ale miło, że pomagasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 03.09.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 mogę wziąć parę płyt, ale to zwykłe CD z piosenkami sprzed 20 - 40 lat. I to polskimi. Będą przydatne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.09.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 pewnie, bierz .... jak się nie przyda to nie użyjemy najwyżej kurcze .... stara doopa ze mnie od zawsze słuchająca czegoś innego ...więc i te aktualne rewelacje muzyczne w stylu umc umc umc do mnie nie przemawiają ... aczkolwiek jak na zlocie zdzierżyłam - tak teraz zdzierżę jeśli takie będzie życzenie ogółu ale fajnie byłoby posłuchać w ramach odpoczynku ucha także czegoś właśnie rockowego na ten przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.09.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 kuchnia, daggulka, uważaj bo jak ci zwiną asfalt jak poniżej, to możesz nie dojechać! http://www.joemonster.org/i/c/asfalt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.09.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 asfalt mogą zwijać ..... ja jadę torami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 03.09.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 LOT-em bliżej . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 03.09.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 cholera, gdybym jechał to zabrałbym ze sobą w mojego kombiacza wzmaczniaczyk i dwie kolumny metrowej wysokości (każda po 350 W) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.09.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 daga dokładnie mapka barbossy jest ok tu masz zbliżenie co masz w punkcie strzałki złóż do kupy i trafisz na pewno http://static.playmobile.pl/blog/3417/326450.4.jpg http://wwwu.edu.uni-klu.ac.at/gschiffe/Iowa/Travel/Chicago/072CH_Hard%20Rock%20Cafe.JPG A tutaj masz widok dworca i złote tarasy A Hard Rock Caffe jest właśnie tutaj http://farm1.static.flickr.com/152/383118663_0a21c91cb2_o.jpg tutaj widać http://blog.aruan.pl/wp-content/uploads/2008/12/2008-12-24-1459-04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.09.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 cholera, gdybym jechał to zabrałbym ze sobą w mojego kombiacza wzmaczniaczyk i dwie kolumny metrowej wysokości (każda po 350 W) to przyjedź ... w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.09.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 dzięki, chopaki ... trafię na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.09.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Jestem bezczelna i ludziskom na priv wysłałam zapytanki o ten sprzęt muzyczny ..... a jesli nikt nic nie ma , to ja mogłabym swoją miniwieżę wziąć - już mi powstał w głowie pewien niecny plan - ale szczegóły jeszcze nieustalone . Więc jesli ktoś mógłby pomóc z miejscowych ewentualnie mobilnych uczestników w kwestii sprzętu muzycznego - będe wdzięczna . Luuuuudzie .... wiecie, ze jeszcze tylko 2 tygodnie do imprezy???!!! zapisywac sie proszę - kto jeszcze zwleka dla tych którzy nie wpłacili jeszcze wyśle niebawem standardowego maila proszącego o potwierdzenie uczestnictwa i jeszcze raz podam dane do przelewu - gdyby ktoś zapodział .... więc proszę sie nie gniewać za moją nahalność ... ale do spotkania już tylko 2 tygodnie więc czas się określić na 100% max. termin wpłaty na konto to 11 września (piątek za tydzień) ponieważ musimy mieć czas żeby kasa do mnie dotarła ,żebym kasę przelała komu trzeba i zeby ten ktoś kasę zdążył przed spotkaniem z banku wypłacić - przeca nie będe z nią podróżować przez pół polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts