Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tak wyjdziesz z dworca i widzisz duża gitarke wbitą do ziemi :)

a tuptać w stronę PEKINU (czyli Daru Wielkiego Wodza dla bratniego narodu)

o czym Ty do mnie rozmawiasz? :o ... równie dobrze możesz do mnie po chińsku :roll: ...... nie znam wcale Warszawy i nie wiem co to PEKIN :o

ale jak dojrzę gitarę to będę wiedzieć gdzie się kierować ... ewentualnie zapytam kogoś o knajpę z gitarą jak zabłądzę :lol:

PONAWIAM : CZY KTOŚ MOZE POMÓC W KWESTII SPRZĘTU ODTWARZAJĄCEGO MJUZIK ?

Tak wyjdziesz z dworca i widzisz duża gitarke wbitą do ziemi :)

a tuptać w stronę PEKINU (czyli Daru Wielkiego Wodza dla bratniego narodu)

o czym Ty do mnie rozmawiasz? :o ... równie dobrze możesz do mnie po chińsku :roll: ...... nie znam wcale Warszawy i nie wiem co to PEKIN :o

ale jak dojrzę gitarę to będę wiedzieć gdzie się kierować ... ewentualnie zapytam kogoś o knajpę z gitarą jak zabłądzę :lol:

no nie wiedz co Wielki Wódz zza Buga podarował bratniemu narodowi?

PEKIN czyli PKiN

http://www.elektroinstalacje.pl/psoma/UserFiles/Image/palac_kultury.jpg

Barbossa ... kolego drogi ... nie zapominaj , że ja baba z samego połednia kraju jezdem i średnio mnie obchodzi co Wy tam w tej swojej Warszawie macie i jak to nazywacie ..... tak, że nie dziw się , że nie kumam tych Waszych sktutów myślowych bo u nas cołkiem inkszej jezd :wink: :lol:

jakbym Ci powiedziała: fusekle to nie wiem czy byś skleił że to skarpetki , a na ten przykład ancug że to garnitur albo aszynbecher- popielniczka :roll: :wink: :lol:

gdybyś napisał PKiN - pewnie bym skojarzyła :p

Tak, że o Warszawie to mnie łopatologicznie trza - nia znam miasta , nie znam miejsc, nie znam zwyczajów .... poniał? :lol:

TINEK - się nie kłopotaj .... tak czy siak się załatwi :wink:

sSiwy12 - widziałam Twoją brykę ...zmieściłby się w niej piec Marschala .... więc pewnie głośniki niewiele mniejsze masz :wink: ... jeśli nikt się nie zobowiąże dotargać sprzętu to skorzystamy z Twojej propozycji .... na pen drive nagra coolibeer jakieś kawałki i .... finito :roll: :D

czyli jednak wracamy do punktu wyjścia :wink:

ja mam miniwieżę ...tylko jak ją zatargać do Wawy pociągiem targając w drugiej ręce torbę z: ciuchami,butami, ręcznikami, przyborami, kosmetykami, suszarką, identyfikatorami, smokami dla naszych forumowych dzidziusiów :wink: :lol:

nie da rady :roll:

ale się nie martwmy .... zapukam do takich drzwi które nam pomogą w temacie :wink:

pewnie, bierz .... jak się nie przyda to nie użyjemy najwyżej :wink: :D

kurcze .... stara doopa ze mnie od zawsze słuchająca czegoś innego ...więc i te aktualne rewelacje muzyczne w stylu umc umc umc do mnie nie przemawiają ... aczkolwiek jak na zlocie zdzierżyłam - tak teraz zdzierżę jeśli takie będzie życzenie ogółu :wink:

ale fajnie byłoby posłuchać w ramach odpoczynku ucha także czegoś właśnie rockowego na ten przykład :wink: :D

Gość coolibeer

daga dokładnie mapka barbossy jest ok tu masz zbliżenie co masz w punkcie strzałki :) złóż do kupy i trafisz na pewno :)

http://static.playmobile.pl/blog/3417/326450.4.jpg

http://wwwu.edu.uni-klu.ac.at/gschiffe/Iowa/Travel/Chicago/072CH_Hard%20Rock%20Cafe.JPG

A tutaj masz widok dworca i złote tarasy :) A Hard Rock Caffe jest właśnie tutaj

http://farm1.static.flickr.com/152/383118663_0a21c91cb2_o.jpg

tutaj widać :p

http://blog.aruan.pl/wp-content/uploads/2008/12/2008-12-24-1459-04.jpg

Jestem bezczelna i ludziskom na priv wysłałam zapytanki o ten sprzęt muzyczny ..... a jesli nikt nic nie ma , to ja mogłabym swoją miniwieżę wziąć - już mi powstał w głowie pewien niecny plan - ale szczegóły jeszcze nieustalone :D .

Więc jesli ktoś mógłby pomóc z miejscowych ewentualnie mobilnych uczestników w kwestii sprzętu muzycznego - będe wdzięczna :D .

Luuuuudzie .... wiecie, ze jeszcze tylko 2 tygodnie do imprezy???!!! :D :D :D

zapisywac sie proszę - kto jeszcze zwleka :D

dla tych którzy nie wpłacili jeszcze wyśle niebawem standardowego maila proszącego o potwierdzenie uczestnictwa i jeszcze raz podam dane do przelewu - gdyby ktoś zapodział :D .... więc proszę sie nie gniewać za moją nahalność :oops: ... ale do spotkania już tylko 2 tygodnie więc czas się określić na 100% :D

max. termin wpłaty na konto to 11 września (piątek za tydzień) ponieważ musimy mieć czas żeby kasa do mnie dotarła ,żebym kasę przelała komu trzeba i zeby ten ktoś kasę zdążył przed spotkaniem z banku wypłacić :wink: - przeca nie będe z nią podróżować przez pół polski :lol: :roll: