Depi 04.09.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Kurcze nie śledzę dyskusji - jaki sprzęt muzyczny trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.09.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Ty też jesteś niedopity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.09.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Depi - jakikolwiek, kochany ... jakikolwiek a serio ...naprawde nie trza nam wiele ... jakąś wieże lub nawet miniwieżę, lub jakiś odtwarzacz z głośnikami ..... coś, co odtworzy nam płyty .... a jakby odtwarzał płyty mp3 to już byłby szczyt moich marzeń ... ma być słychać mjuzik i tyle a faktycznie ... Ciebie nie zmaltretowałam mailem na ten temat .... tylko nie czuj się pominięty przypadkiem ... po prostu po ostatniej sytuacji z meblami wolałam Ci tyłka nie zawracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 04.09.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Trza będzie zwabić na imprezkę "Janka muzykanta" i "Jankiela" albo świerszcze czy jakoweś cykady . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.09.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 nie bój nic .... miejscowe chopaki coś wymyślą .... nigdy się na nich nie zawiodłam a nawet jesli się im nie uda tym razem jakimś cudem ... jest niejeden plan awaryjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 05.09.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Plan awaryjny będzie taki, że ja zagram na nerwach albo na grzebieniu . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.09.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Jutro w Nadarzynie jest pożegnanie "Lata z radiem" Jakby kto z nimi pogadał, to może by zostawili jaką kapelę do zlotu? Taż do Ruśca to rzut beretem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.09.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 a wikt i opierunek dla muzykantów przez te 2 tygodnie to kto zapewni , hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 05.09.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Będę na pewno samochodem, więc sprzęt mogę jakiś wziąć. Tylko powiedzcie jaki, bo takie profesjonala jak coolibeer to ja nie mom Wieża, piec gitarowy, jakiś mikrofon się może znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.09.2009 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Będę na pewno samochodem, więc sprzęt mogę jakiś wziąć. Tylko powiedzcie jaki, bo takie profesjonala jak coolibeer to ja nie mom Wieża, piec gitarowy, jakiś mikrofon się może znajdzie... nie trza nam nic specjalnego .... tylko wieża z jakimś głośnikiem.... widziałeś - terenu nie ma zbyt dużego pod wiatą - myślę, ze spokojnie wystarczy ....i dziękuję Ci bardzo - a powiedz mi jeszcze czy jest coś , czego nie potrafisz załatwić ? bo już któryś raz z rzędu ratujesz sytuację za co jestem Ci bardzo wdzięczna mikrofon - absolutnie nie .... ja przemawiać nie zamierzam - spotkanie centralnie na light a nawet jesli trza bedzie cuś głośniej dla całokształtu to wydzier mam odpowiedni ćwiczony systematycznie na rodzinie - damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.09.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 JESZCZE TYLKO TYDZIEŃ NA ZAPISY KTO CHCE DOŁĄCZYĆ - PROSZĘ NIE ZWLEKAĆ Każdy kto jeszcze nie wpłacił dostał standardowego maila z prośbą o potwierdzenie uczestnictwa w imprezie .... czekam na informacje zwrotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.09.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 niedziela .... czas wolny wiecie co robię? bawię się tworzę MP3 z muzyczką - i normalnie śmieję się sama do siebie bo .... ponieważ dlategóż iż onegdaj nie potrafiłam się zdecydować co na daną płytkę wrzucić , to stwierdziłam, że pomieszam centralnie na maxa - całkowity extrem : style,gatunki, czasy, wykonawców - każdy natępny utwór będzie nie do przewidzenia i kompletną niespodzianką ....tak więc obok Perl Jeam może się znaleźć na ten przykład Shakira , a obok Stinga i Robbi Wiliamsa - Black Eyed Peas przeplatane Katerine , Dodą i Rudenko ...oczywiście gdzieniegdzie przemycę ponadczasowy Perfect, Republikę , Kult czy nawet Róże Europy ze swoim Zwierciadełkiem alllle będzie miszung jeśli mieszanka okaże się nie do słuchania ...i tu apel do coolibra - weź jakieś płytki z tym co aktualnie na czasie P.S. słucham jednego gatunku muzycznego i rzadko czegoś innego .... więc norrrrmalnie gały mi wychodzą słuchając na youtube różnych takich .... niezła jazda - na ten przykład to wpadło mi w ucho : http://www.youtube.com/watch?v=Jx5T-G78SHI&feature=channel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.09.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 A flaszkie wam podrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.09.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 A flaszkie wam podrzucić? no, ba...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 A flaszkie wam podrzucić? Przyjechać razem z flaszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.09.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 A flaszkie wam podrzucić? Przyjechać razem z flaszką o....o...o... dobrze godo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.09.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ale flaszkia ma kółka, przyjedzie sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ale flaszkia ma kółka, przyjedzie sama... A Ty będziesz te kółka napędzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.09.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ale flaszkia ma kółka, przyjedzie sama... A Ty będziesz te kółka napędzał Nie mogę przyjechać, niestety, ale flaszkę poturlam w waszą stronę. Zobaczymy czy się doturla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.09.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 lepiej nie turlaj .... za duże ryzyko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts