Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Depi - jakikolwiek, kochany ... jakikolwiek :lol:

a serio ...naprawde nie trza nam wiele ... jakąś wieże lub nawet miniwieżę, lub jakiś odtwarzacz z głośnikami ..... coś, co odtworzy nam płyty .... a jakby odtwarzał płyty mp3 to już byłby szczyt moich marzeń :D ... ma być słychać mjuzik i tyle :roll:

a faktycznie ... Ciebie nie zmaltretowałam mailem na ten temat .... tylko nie czuj się pominięty przypadkiem ... po prostu po ostatniej sytuacji z meblami wolałam Ci tyłka nie zawracać :oops: :roll:

Będę na pewno samochodem, więc sprzęt mogę jakiś wziąć. Tylko powiedzcie jaki, bo takie profesjonala jak coolibeer to ja nie mom :(

Wieża, piec gitarowy, jakiś mikrofon się może znajdzie...

nie trza nam nic specjalnego .... tylko wieża z jakimś głośnikiem.... widziałeś - terenu nie ma zbyt dużego pod wiatą - myślę, ze spokojnie wystarczy :roll: ....i dziękuję Ci bardzo - a powiedz mi jeszcze czy jest coś , czego nie potrafisz załatwić ? 8) bo już któryś raz z rzędu ratujesz sytuację :D za co jestem Ci bardzo wdzięczna :oops: :)

mikrofon - absolutnie nie .... ja przemawiać nie zamierzam - spotkanie centralnie na light :D

a nawet jesli trza bedzie cuś głośniej dla całokształtu to wydzier mam odpowiedni ćwiczony systematycznie na rodzinie :lol: - damy radę :D

JESZCZE TYLKO TYDZIEŃ NA ZAPISY

KTO CHCE DOŁĄCZYĆ - PROSZĘ NIE ZWLEKAĆ :D

Każdy kto jeszcze nie wpłacił dostał standardowego maila z prośbą o

potwierdzenie uczestnictwa w imprezie :) .... czekam na informacje zwrotne

niedziela .... czas wolny :D

wiecie co robię?

bawię się :D

tworzę MP3 z muzyczką :D - i normalnie śmieję się sama do siebie :lol:

bo .... ponieważ dlategóż iż onegdaj nie potrafiłam się zdecydować co na daną płytkę wrzucić , to stwierdziłam, że pomieszam centralnie na maxa - całkowity extrem : style,gatunki, czasy, wykonawców - każdy natępny utwór będzie nie do przewidzenia i kompletną niespodzianką 8) ....tak więc obok Perl Jeam może się znaleźć na ten przykład Shakira , a obok Stinga i Robbi Wiliamsa - Black Eyed Peas przeplatane Katerine , Dodą i Rudenko :lol: ...oczywiście gdzieniegdzie przemycę ponadczasowy Perfect, Republikę , Kult czy nawet Róże Europy ze swoim Zwierciadełkiem :lol:

alllle będzie miszung :D

jeśli mieszanka okaże się nie do słuchania :lol: ...i tu apel do coolibra - weź jakieś płytki z tym co aktualnie na czasie :D

P.S. słucham jednego gatunku muzycznego i rzadko czegoś innego .... więc norrrrmalnie gały mi wychodzą słuchając na youtube różnych takich .... niezła jazda - na ten przykład to wpadło mi w ucho :oops: :D :

http://www.youtube.com/watch?v=Jx5T-G78SHI&feature=channel