retrofood 06.09.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 lepiej nie turlaj .... za duże ryzyko fakt, transporty giną po drodze... wysłałbym gołębiem, ale co taki oknosracz uniesie... cuś wymyślę później, teraz na czszeźwo jakoś nie idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.09.2009 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 retro ... ja dziś dopiero wyobraź sobie rozpakowałam worek ze zlotu ze wszystkimi rzeczami ...i znalazłam dyplom i przeczytałam wierszyk na dyplomie (zapewne Twój bo nikt inny takiego by nie wymyslił ) ... się uśmiałam, ze masakra ... się chopie marnujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.09.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 JESZCZE TYLKO NIESPEŁNA TYDZIEŃ NA ZAPISY KTO CHCE DOŁĄCZYĆ - PROSZĘ NIE ZWLEKAĆ ZAZNACZĘ, IZ JEDNAK BĘDĄ NIESPODZIANKI ....PERSONALNE BĘDZIE KTOŚ (ALBO NAWET KTOSIÓW KILKA) KTO NIE CHCE SIĘ UJAWNIAĆ ŻEBY ZROBIĆ NIESPODZIANKĘ .... GWARANTUJĘ ŻE SCENKI OPADNĄ Każdy kto jeszcze nie wpłacił dostał standardowego maila z prośbą o potwierdzenie uczestnictwa w imprezie .... czekam na informacje zwrotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.09.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 retro ... ja dziś dopiero wyobraź sobie rozpakowałam worek ze zlotu ze wszystkimi rzeczami ...i znalazłam dyplom i przeczytałam wierszyk na dyplomie (zapewne Twój bo nikt inny takiego by nie wymyslił ) ... się uśmiałam, ze masakra ... się chopie marnujesz ja tam nic nie wiem. PS. A wypierz tam co nieco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.09.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 boszszszsz... ciuchy wcześniej rozpakowałam ...tylko papierowo-plastikowe rzeczy zostały: teczki, gadżety, identyfikatory , pudełka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.09.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 retro ... ja dziś dopiero wyobraź sobie rozpakowałam worek ze zlotu ze wszystkimi rzeczami ...i znalazłam dyplom i przeczytałam wierszyk na dyplomie (zapewne Twój bo nikt inny takiego by nie wymyslił ) ... się uśmiałam, ze masakra ... się chopie marnujesz ja tam nic nie wiem. jassssne - a to co? : FORUM TO JEST FAJNA ZGRAJA I KOBITY MAJĄ JAJA NIKT TU NIE GRA Z NIMI W KULKI TO ZASŁUGA JEST DAGGULKI WIELKIE DZIĘKI CI SMOCZYCO NIECH NIE PŁONIE TWOJE LICO BO MY ZAWSZE CIĘ KOCHAMY DZIĘKI TOBIE ZLOT TU MAMY to kto to wymyślił w takim razie? hę...... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.09.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Ładne! A kto wymyślil - nie wiem. PS. No, całe szczęscie, że ciuchy wyjęłaś wczesniej... miałabyś wspomnienie lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.09.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 hm...to ja Edzi zapytam ...ona mi wyjaśni tę zagadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.09.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Gawel mi wspominał, ze bedzie w Wawie w ta sobote i bedzie mógł nas zabrać ..... jeszcze duzo czasu ...cus się wymyśli jakby cuś prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.09.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 12 dni do imprezy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.09.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 łoj łoj widzę że chyba impreza przebiegnie w atmosferze Hip Hopu Rymowanego Tego jeszce nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.09.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 eee tam ...od razu hiphopu a serio ... Depi po raz wtóry uratował sytuacje i przywiezie sprzęt grający oraz płyty ... tym już się martwić nie musimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.09.2009 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 sie dowiedziałam ..... ognicho bedzie .... każdy dostanie własny osobisty patyk i se przypali własną osobistą kiełbasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.09.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 czamu nas tak mało? zapisywać się, ludziska .... nerwować się nie mogę bo kłopoty z ciśnieniem mam ostatnio - więc oszczędzać moje zdrowie proszę i nie czekać do ostatniej chwili naprawdę super imprezka ....same osobistości forumowe przyjadą ..... zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.09.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 11 dni do imprezy..... co tu tak pusto ostatnio? ino mój paskudny awarat widać we wpisach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.09.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 naprawdę super imprezka ....same osobistości forumowe przyjadą ..... zapraszamy Tak, tak. Osobistości przyjadą same. A ja z żoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.09.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 doooobreeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.09.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 naprawdę super imprezka ....same osobistości forumowe przyjadą ..... zapraszamy Tak, tak. Osobistości przyjadą same. A ja z żoną. Znaczy z osobistością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.09.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 naprawdę super imprezka ....same osobistości forumowe przyjadą ..... zapraszamy Tak, tak. Osobistości przyjadą same. A ja z żoną. Znaczy z osobistością Tys prowda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.09.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 boszszszz... se wzięli do siebie, no zaś się źle wyraziłam i mi dogryzać bendom no bo ja to w sensie ... że fajne ludziska przyjadą, no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts