sSiwy12 15.07.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Mam tylko jedną prośbę. I to skierowaną personalnie. Do sSiwy12 Proszę o jednoznaczne wyjaśnienie, że powyższe było sarkazmem,..... Zostałem wywołany do odpowiedzi – to piszę. Jednak z wrodzonej złośliwości i wyjątkowej upierdliwości nie mogę odpowiedzieć inaczej niż: Niniejszym apeluję do wszystkich piszących, aby pisząc w tym temacie (IMPREZKA !!!), byli bardziej wstrzemięźliwi w zakresie podtekstów i niedomówień. Istnieje możliwość, że ktoś w to uwierzy i w przypadku niespełnionych nadziei, znów może dać wyraz swojej frustracji na FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.07.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 sSiiiiwyyy ... słoneczko - no coś Ty , nie nerwujsja , on żartował tudzież się zamotał z calego niepitrzebnego wtedy zamieszania - to z dobroci i zapobiegliwościto pytanie to co? terminki pasują? wpisujemy na listę? no przeca miało być w min. obsadzie jak ostatnio ...jak ktoś więcej bedzie to git , mniej- wykluczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.07.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 on żartował tudzież się zamotał z calego niepitrzebnego wtedy zamieszania - to z dobroci i zapobiegliwościto pytanie Nicem się nie zamotał. Ja w sprawie, niestety, zorientowany. Śledziłem rozwój, że tak powiem, na żywca ... zza krzaka. Niniejszym apeluję do wszystkich piszących, aby pisząc w tym temacie (IMPREZKA !!!), byli bardziej wstrzemięźliwi w zakresie podtekstów i niedomówień. I w to mi graj. Z całym szacunkiem, prosiłem się właśnie doprecyzowania, by niedomówień nie było. Ja aparat i obiektyw zabieram. Pozdrawiam i dziękuję. Koniec i bomba, kto w temacie FOTO dopisze, ten trąba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.07.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 sSiiiiwyyy ... słoneczko - no coś Ty , nie nerwujsja , on żartował tudzież się zamotał z calego niepitrzebnego wtedy zamieszania - to z dobroci i zapobiegliwościto pytanie to co? terminki pasują? wpisujemy na listę? no przeca miało być w min. obsadzie jak ostatnio ...jak ktoś więcej bedzie to git , mniej- wykluczone Jeśli piątego to TAK Jeśli tydzień później, to niestety nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.07.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Kurcze, cieszynianka ... pomyślmy ...Sylwi1 także pasuje ten 5 wrzesień . To może przenieśmy ten termin na 5 września? Co myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.07.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Mnie wsio rawno. Jakby co - dostosuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 15.07.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 dla mnie każdy dzień,ino Siwy,Depi,Barboś i ten Jezierek co mnie zbałamucił,byli chętni... PS: a w Łebie dzisiaj temp.28...i zimne piwko... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.07.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Dobrze, to przesuńmy termin na 5 września - sobotę .... mam nadzieję, że innym przeszkadzać nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.07.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 dla mnie każdy dzień,ino Siwy,Depi,Barboś i ten Jezierek co mnie zbałamucił,byli chętni... PS: a w Łebie dzisiaj temp.28...i zimne piwko... Pozdrawiam. Kochana ....Jeziera to trza extra namówić(ja juz z nim gadałam, twarda sztuka ) ...i nie wiem co mu zaproponujesz ....ale zrób wszystko żeby przyjechał Namówienie sSiwego12 , Depiego i Barbosse biore na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 15.07.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 WitamTinek zgłasza swoją gotowość i nieśmiało prosi o dopisanie do listypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.07.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Witam Tinek zgłasza swoją gotowość i nieśmiało prosi o dopisanie do listy pozdrawiam boszszsszzzz.... TINEK, napraaaaaaaaaawdę????? bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.07.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 JAK NAS BEDZIE WIĘCEJ , TO ZDECYDUJEMY CO DO DOKŁADNEGO TERMINU. Wiem na pewno , że będzie to wrzesień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 15.07.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 A pewnie, żona powiedziała, że i tak karmić piersią nie mogę, to niech se jadę a Haneczka spokojna po tatusiu, takze problemów nie sprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.07.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Super, bardzo się cieszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 15.07.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 dagga ,Ty mnie nie wrabiaj w żadne "twardości Jeziera"... ...no i nie wspomniałam o couli pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.07.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 dagga ...no i nie wspomniałam o couli no właśnie miałam Ci to wygadać ...bo jak można było o nim zapomnieć .... bede marudzić , aż się zgodzi ...tez biore na siebie ...Ty tylko Jeziera przekonaj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.07.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Chyba przyjadę sztywny - z koszulką Prezia i papierami do podpisu. I UWAGA!!!!!!!!! WOLNO MI ROBIĆ ZDJĘCIA. I WOLNO JE WKLEJAĆ!!!!!!!!!!!!!!!! Lans i prasa zapewniona. Pan Andrzej P. - ma u mnie "papióry i kwity" do wglądu na artykuł. On tam wie - o czym ja dzisiaj - odwiedzał mnie z Wawy kiedyś w temacie. Mam cichą nadzieję że spróbuje kontynuacji................. - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.07.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Chyba przyjadę sztywny - z koszulką Prezia i papierami do podpisu. I UWAGA!!!!!!!!! WOLNO MI ROBIĆ ZDJĘCIA.I WOLNO JE WKLEJAĆ!!!!!!!!!!!!!!!! Lans i prasa zapewniona. Pan Andrzej P. - ma u mnie "papióry i kwity" do wglądu na artykuł. On tam wie - o czym ja dzisiaj - odwiedzał mnie z Wawy kiedyś w temacie. Mam cichą nadzieję że spróbuje kontynuacji................. - Biorę aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.07.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Piąty września jest OK. Jak się dobrze poukłada to przywieziemy flaszkę parapetowo-osiedlinową. A jak się źle poukłada, to taką zwykłą, do picia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.07.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Piąty września jest OK. Jak się dobrze poukłada to przywieziemy flaszkę parapetowo-osiedlinową. A jak się źle poukłada, to taką zwykłą, do picia. To tak jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts