Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

Jechać? Nie jechać?

O to jest pytanie :roll: .

Opryszczka na wardze :cry:

koniec z całowaniem :( :x

Bank kredytu nie dał :cry:

no i nima kasy :-?

Na ognisku każą

piec własne kiełbasy! :oops: :x

I tak se od rana

nad tem debatuję :roll:

Doradź coś Smoczyco 8)

bo się zdenerwuję :x

Za tem jechać? Nie jechać? :roll:

Jakaż Twoja rada? :roll:

Pytałem obrazu :o

Lecz ten nic nie gada :(

Pytałem się lustra

a ono odrzekło :o

Nie jedź na imprezkę :(

bo tam będzie piekło! :roll: :wink: :wink: :lol:

Pozdrawiam :wink: .

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jechać? Nie jechać?

O to jest pytanie :roll: .

Opryszczka na wardze :cry:

koniec z całowaniem :( :x

Bank kredytu nie dał :cry:

no i nima kasy :-?

Na ognisku każą

piec własne kiełbasy! :oops: :x

I tak se od rana

nad tem debatuję :roll:

Doradź coś Smoczyco 8)

bo się zdenerwuję :x

Za tem jechać? Nie jechać? :roll:

Jakaż Twoja rada? :roll:

Pytałem obrazu :o

Lecz ten nic nie gada :(

Pytałem się lustra

a ono odrzekło :o

Nie jedź na imprezkę :(

bo tam będzie piekło! :roll: :wink: :wink: :lol:

Pozdrawiam :wink: .

boszszszz... Andrzeju nie podejrzewałabym o takie zdolności :D

odpowiadając na pytanie - pewnie, że jechać :D

kasa - rzecz nabyta ...dziś jest , jutro nie ma, potem zaś jest .... ogólnie wrzesień to ciężki finansowo - szkoła dzieciaków, i w ogóle ... :roll:

no ale przeca nie zrobimy pożegnania lata w listopadzie :roll: (choć ....hm...może warto przemysleć ...urodziny mam w listopadzie to może ...hm.... :lol: ) ... zartowałam :roll:

w każdym razie - ja też wzięłam se zwiększyłam debet w banku :oops: :lol: - a co tam - raz się żyje , może nie bedzie więcej okazji sie spotkać - a wspomnienia zostaną :D

10 dni do imprezy :D

Andrzej ...Ty się nawet nie zastanawiaj ... ja nie chę słyszeć, że Cię nie będzie ... tak samo Eugeniusz , Adam_mk i pozostali zapisani na listę :roll: oraz Ci jeszcze niezapisani a chcący :wink:

jesli ktoś jeszcze chce dołączyć - niech się nie zastanawia tylko daje mi znać na priv albo w wątku :wink:

warto się , ludziska spotkać ,poznać, odchamić, odreagować .... naprawdę warto - niezapomniane przeżycie :D

DLATEGO ZAPRASZAM :D

i prośba do wszystkich "zadeklarowanych" o jak najszybszą wpłatę na konto jesli ktoś jeszcze nie uiścił .... dane do przelewu poszły w mailu jakiś tydzień temu :wink:

czas goni , ponieważ najpóźniej we wtorek muszę mieć całość kasy na koncie - żeby przelać docelowo ... termin ostateczny :roll:

Drodzy Przyjaciele! :D

Smoczyca orzekła,

że jak nie przyjadę

to pójdę do piekła :roll: :evil:

W świetle takiej groźby :( :o

decyzja zapadła

lepiej sobie w Ruścu

posmakuję jadła :wink:

Miast się w czarnej smole

w strasznym piekle smażyć :x

lepiej z przyjaciółmi :D

przy gorzałce gwarzyć :wink:

Lepiej poswawolić :oops:

do białego rana 8)

Będzie co wspominać :roll: :oops:

imprezka udana!!! :lol:

Pora do imprezki

zacząć się sposobić 8)

Spodnie wyprasować

gorzałkę dorobić :wink:

Pokój rezerwuję :roll:

może się co trafi :oops: 8)

Trudno by okazji

takiej nie przegapić :wink: :lol:

Precjoza w lombardzie :cry:

kasa podzielona :)

Osiem dych wpłacone :wink:

sprawa załatwiona :D

No to do zobaczenia :wink: :D

Pozdrawiam :wink:

Tak myślę sobie , że nie pomyślałam o tym, że ktoś po prostu może nie mieć konta , np. z wyboru ... znam takich - i bez konta w banku żyć można ....także ktoś może w takich godzinach pracować, ze nie na rękę mu do banku..... tak więc dopuszczam przypadki kiedy ktoś potwierdza mi obecność i informuje, że 80 zł przywiezie ze sobą na spotkanie .

8 dni do imprezy .... :D

właśśśśśśśnie ... 8 dni do imprezy a moje super czerwone pasemka na moich 5 włosach zrobiły się ..... różowe :o :oops:

nie wiem jak to zrobię (brak czasu) ...ale muszę iść do fryzjera :oops: ...przeca nie bede jak barbie z różowymi pasemkami paradowała :roll: :lol:

Wszystkie ważne informacje są na bieżąco przeze mnie uaktualniane w pierwszym wpisie na pierwszej stronie tego wątku , ale chciałam przypomnieć jeszcze kilka najważniejszych informacji :wink:

1. Spotykamy sie 19 września w sobotę - w Ruścu w agroturystyce u Pani Osińskiej (adres i link do mapy na pierwszej stronie) ... schodzimy sie od godziny 16 :D

2. 80zł to opłata za pobyt , za wynajecie terenu ,ognicho z kiełbaskami, za pyszne jedzonko , kawę , herbate do woli - ile kto zje , ile wypije :D

3. nocleg + śniadanko dla chętnych kosztuje 50zł i płatne jest dodatkowo na miejscu.

4. Alkohol i napoje zimne w postaci np. coli przywozimy sami - z doświadczenia wiem , ze trza więcej niż zwykle (alkoholu :wink: )... impreza całonocna :wink:

I tyle w zasadzie ważnych rzeczy :D

A ja mam taki pomysł ... jedzonka bedzie dużo .... ale nie bedzie słodkości :oops: ... więc może by jakieś chętne babeczki jakie niewymyślate i niepracoikosztochłonne ciacho upiekły , hę? :D

Ze wszystkich możliwych talentów ten akurat mnie ominął :oops: ... ale jeśli myślicie, ze to dobry pomysł .... to niech ktoś upiecze ciasto (może z 3 brytfanki by stykły, mogą się babeczki podzielić która jakie :wink: ) ... a ja zaopatrze imprezke w chipsy biedronkowe od kytórych jestem uzależniona :oops: :lol:

naprawdę sama chętnie bym upiekła .... i obiecuje , że spróbuję upiec jedyne co potrafie a i tak nie zawsze mi wychodzi :oops: - murzynka :D ... a jesli mi nie wyjdzie to nie przywiozę najwyżej :lol:

Proszę obecne babeczki i pichcąco-piekących mężczyzn o ustosunkowanie się do w/w pomysłu :D

Bardzo chcemy z mężem przyjechać na tę imprezę!!!

Rany przeczytałam niedawno o tej imprezie i ponieważ nie piszę na forum, to nawet nie wiem jak się mam zapisać.

Na wszelki wypadek piszę tu i tam (czyli we wszystkich wątkach dotyczących tej imprezy).

Podajcie numer konta, dzisiaj wpłacę kasę za dwie osoby bez noclegu.

Mam nadzieję poznać to fantastyczne towarzystwo - czytałam teksty powyżej.

Do zobaczenia, mam nadzieję!

marzycielka_71 - kochana ...wszystkie newsy łącznie z numerem konta masz na priv :D

zapraszamy :)

do wszystkich zastanawiających się - kochani .... jeśli chcecie dołączyć , zdecydujcie sie .... jakoś nagniemy terminy ...coś się wymyśli - tylko zgłoście mi chęć uczestnictwa , nawet jeśli miałoby to być w przyszłym tygodniu :D