Andrzej Wilhelmi 08.09.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Jechać? Nie jechać? O to jest pytanie . Opryszczka na wardze koniec z całowaniem Bank kredytu nie dał no i nima kasy Na ognisku każą piec własne kiełbasy! I tak se od rana nad tem debatuję Doradź coś Smoczyco bo się zdenerwuję Za tem jechać? Nie jechać? Jakaż Twoja rada? Pytałem obrazu Lecz ten nic nie gada Pytałem się lustra a ono odrzekło Nie jedź na imprezkę bo tam będzie piekło! Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 08.09.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 oj chętnie byśmy wpadli, ale niestety obecny budżet nie pozwala na "takie ekscesy" Może na następną imprezkę zajrzymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.09.2009 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Jechać? Nie jechać? O to jest pytanie . Opryszczka na wardze koniec z całowaniem Bank kredytu nie dał no i nima kasy Na ognisku każą piec własne kiełbasy! I tak se od rana nad tem debatuję Doradź coś Smoczyco bo się zdenerwuję Za tem jechać? Nie jechać? Jakaż Twoja rada? Pytałem obrazu Lecz ten nic nie gada Pytałem się lustra a ono odrzekło Nie jedź na imprezkę bo tam będzie piekło! Pozdrawiam . boszszszz... Andrzeju nie podejrzewałabym o takie zdolności odpowiadając na pytanie - pewnie, że jechać kasa - rzecz nabyta ...dziś jest , jutro nie ma, potem zaś jest .... ogólnie wrzesień to ciężki finansowo - szkoła dzieciaków, i w ogóle ... no ale przeca nie zrobimy pożegnania lata w listopadzie (choć ....hm...może warto przemysleć ...urodziny mam w listopadzie to może ...hm.... ) ... zartowałam w każdym razie - ja też wzięłam se zwiększyłam debet w banku - a co tam - raz się żyje , może nie bedzie więcej okazji sie spotkać - a wspomnienia zostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.09.2009 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 oj chętnie byśmy wpadli, ale niestety obecny budżet nie pozwala na "takie ekscesy" Może na następną imprezkę zajrzymy... mam nadzieję, ze kiedyś jeszcze bedzie jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.09.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 10 dni do imprezy Andrzej ...Ty się nawet nie zastanawiaj ... ja nie chę słyszeć, że Cię nie będzie ... tak samo Eugeniusz , Adam_mk i pozostali zapisani na listę oraz Ci jeszcze niezapisani a chcący jesli ktoś jeszcze chce dołączyć - niech się nie zastanawia tylko daje mi znać na priv albo w wątku warto się , ludziska spotkać ,poznać, odchamić, odreagować .... naprawdę warto - niezapomniane przeżycie DLATEGO ZAPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 10.09.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Andrzej ... ja ... chcę ... Cię ... na priv... naprawdę warto - niezapomniane przeżycie DLATEGO ZAPRASZAM Takiemu zaproszeniu nie mogę odmówić! ! Oj będzie się działo!!! Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.09.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 zaś mnie tu kroi wypowiedzi ... i cóż to wyszło tym razem czyli co , Andrzejku - wpisywać na liste jako potwierdzona obecność? już wpisałam ... się cieszę niezmiernie , ze będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.09.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 LUDZISKA .... 9 dni do imprezy prosimy o informacje jesli ktoś jeszcze się wybiera ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.09.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Nie badźcie wiśnie i sie zdecydujcie zapraszamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.09.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 No przecież się zdecydowaliśmy, nawet przed chwilą kasa się na to przelała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.09.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Cieszka ...się cieszę bardzo bobiczek - kaj żeś jezd .... słyszysz? z Cieszką samochodem jadymy trza szczegóły dogrywać ... podnoś zadek z wyrka i wyraź swoją radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.09.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 i prośba do wszystkich "zadeklarowanych" o jak najszybszą wpłatę na konto jesli ktoś jeszcze nie uiścił .... dane do przelewu poszły w mailu jakiś tydzień temu czas goni , ponieważ najpóźniej we wtorek muszę mieć całość kasy na koncie - żeby przelać docelowo ... termin ostateczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 10.09.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Drodzy Przyjaciele! Smoczyca orzekła, że jak nie przyjadę to pójdę do piekła W świetle takiej groźby decyzja zapadła lepiej sobie w Ruścu posmakuję jadła Miast się w czarnej smole w strasznym piekle smażyć lepiej z przyjaciółmi przy gorzałce gwarzyć Lepiej poswawolić do białego rana Będzie co wspominać imprezka udana!!! Pora do imprezki zacząć się sposobić Spodnie wyprasować gorzałkę dorobić Pokój rezerwuję może się co trafi Trudno by okazji takiej nie przegapić Precjoza w lombardzie kasa podzielona Osiem dych wpłacone sprawa załatwiona No to do zobaczenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2009 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 nie no .... taki talent tu mamy i nic wcześniej o tym nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2009 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Tak myślę sobie , że nie pomyślałam o tym, że ktoś po prostu może nie mieć konta , np. z wyboru ... znam takich - i bez konta w banku żyć można ....także ktoś może w takich godzinach pracować, ze nie na rękę mu do banku..... tak więc dopuszczam przypadki kiedy ktoś potwierdza mi obecność i informuje, że 80 zł przywiezie ze sobą na spotkanie . 8 dni do imprezy .... właśśśśśśśnie ... 8 dni do imprezy a moje super czerwone pasemka na moich 5 włosach zrobiły się ..... różowe nie wiem jak to zrobię (brak czasu) ...ale muszę iść do fryzjera ...przeca nie bede jak barbie z różowymi pasemkami paradowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Wszystkie ważne informacje są na bieżąco przeze mnie uaktualniane w pierwszym wpisie na pierwszej stronie tego wątku , ale chciałam przypomnieć jeszcze kilka najważniejszych informacji 1. Spotykamy sie 19 września w sobotę - w Ruścu w agroturystyce u Pani Osińskiej (adres i link do mapy na pierwszej stronie) ... schodzimy sie od godziny 16 2. 80zł to opłata za pobyt , za wynajecie terenu ,ognicho z kiełbaskami, za pyszne jedzonko , kawę , herbate do woli - ile kto zje , ile wypije 3. nocleg + śniadanko dla chętnych kosztuje 50zł i płatne jest dodatkowo na miejscu. 4. Alkohol i napoje zimne w postaci np. coli przywozimy sami - z doświadczenia wiem , ze trza więcej niż zwykle (alkoholu )... impreza całonocna I tyle w zasadzie ważnych rzeczy A ja mam taki pomysł ... jedzonka bedzie dużo .... ale nie bedzie słodkości ... więc może by jakieś chętne babeczki jakie niewymyślate i niepracoikosztochłonne ciacho upiekły , hę? Ze wszystkich możliwych talentów ten akurat mnie ominął ... ale jeśli myślicie, ze to dobry pomysł .... to niech ktoś upiecze ciasto (może z 3 brytfanki by stykły, mogą się babeczki podzielić która jakie ) ... a ja zaopatrze imprezke w chipsy biedronkowe od kytórych jestem uzależniona naprawdę sama chętnie bym upiekła .... i obiecuje , że spróbuję upiec jedyne co potrafie a i tak nie zawsze mi wychodzi - murzynka ... a jesli mi nie wyjdzie to nie przywiozę najwyżej Proszę obecne babeczki i pichcąco-piekących mężczyzn o ustosunkowanie się do w/w pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka_71 11.09.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Bardzo chcemy z mężem przyjechać na tę imprezę!!!Rany przeczytałam niedawno o tej imprezie i ponieważ nie piszę na forum, to nawet nie wiem jak się mam zapisać.Na wszelki wypadek piszę tu i tam (czyli we wszystkich wątkach dotyczących tej imprezy).Podajcie numer konta, dzisiaj wpłacę kasę za dwie osoby bez noclegu.Mam nadzieję poznać to fantastyczne towarzystwo - czytałam teksty powyżej.Do zobaczenia, mam nadzieję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2009 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 marzycielka_71 - kochana ...wszystkie newsy łącznie z numerem konta masz na priv zapraszamy do wszystkich zastanawiających się - kochani .... jeśli chcecie dołączyć , zdecydujcie sie .... jakoś nagniemy terminy ...coś się wymyśli - tylko zgłoście mi chęć uczestnictwa , nawet jeśli miałoby to być w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 11.09.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 szlaban, tu i teraz szacun musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 a coś Ty ...ja cały czas ludzi dopisuje jeszcze ... przeca ja nie mogę odmówić biednym spragnionym szaleństw duszyczkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts