Andrzej Wilhelmi 11.09.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 nie no ... Bardzo dziękuję za wnikliwą i merytoryczną oceną moich wypocin P.S. Uprzejmie informuję, że stanę popasem na nocleg. Oczywiście śniadanie w miłym towarzystwie no i obiad nie wykluczony . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 uprzejmie informuje, iz u Pani Osińskiej noclegów pod dostatkiem w pokojach 3,4,5-osobowych i wszyscy się zmieszczą, dlatego nie dzwonimy i nie rezerwujemy osobiście , ino tym razem hurtem ilość rzuci Pani Osińskiej Gawel na podstawie danych z listy obecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.09.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 szlaban, tu i teraz szacun musi być Ty się nie dąsaj ... wiem , wiem ... ja zawsze taka mientka faja jezdem ...termin podaje , a w ostatniej chwili mam na priv kilka wiadomości, że bardzo chciałby/chciałaby jechać ale rozstrzygnie się dopiero na przykład w czwartek ... no i co ja mam zrobić? bardzo chciałabym, zeby jak najwięcej osób było bo im więcej tym fajniej ... no i odmówic też nie potrafie tak, że jak ktoś się zdecyduje na dołączenie do spotkaniowiczów , niech pisze na wątku albo mi na priv - ale kasę należy przelać najpóźniej w poniedziałek żebym zdążyła puścić ją dalej .... jeśli ktoś się zdecyduje później czyli wtorek, środa , czwartek - to musi 80zł zabrać ze sobą na spotkanie i wtedy mi da ... ale i tak musi mi zgłosić obecność ....bo Pani Osińskiej trza podać konkretną liczbę osób w piątek juz zapisów nie przyjmujemy, ponieważ Piczman nie zdąży wykonać identyfikatora - ostateczny termin to czwartek a Ty , Mariuszku (Ty wiesz , że o Ciebie mi chodzi ) zabieraj d.... w troki , i bez ściemy sie mi tu zapisywać perszingiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.09.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 7 dni do imprezy , kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.09.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 6 Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.09.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 No właśnie , dlatego mam dobrą wiadomość dla niezdecydowanych pretekst pod tytułem "nie wiem czy mi coś nie wypadnie bo to jeszcze odległy termin" jest już jakby nieaktualny i bardzo dobrze . Dlatego ZAPRASZAMY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.09.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 chopaki widzę przejęli obowiązek przypominalstwa ... i barrrrrrrrdzo dobrze ...... bo daggulka kaleka sierota obrzygana siedzi z nogą uniesioną wysoko po zabiegu rozcinania palucha , wyjęcia ciała obcego spod paznokcia w postaci wbitego patyka , wyłyżeczkowania miejsca i zszycia .... , siedzi , cierpi i modli się coby goiło się bez zarzutu bo jeśli jeszcze raz trza bedzie łyżeczkować (na co przygotował daggulkę Pan Chirurg ) to daggulka nie pojedzie na spotkanie ale mam nadzieję na optymistyczny scenariusz ... wiecie , ze ja po trupach .... wszystko i więcej zrobię żeby być .... i będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 13.09.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Bidula. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Z tańcowania nici... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.09.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 no - z tańców nici ... pewnie w tym momencie wielu spadł kamień z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.09.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 no - z tańców nici ... pewnie w tym momencie wielu spadł kamień z serca Bez przesady, na jednej nodze też można tańcować, kiedyś byłam na Sylwestrze z nogą w gipsie, to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 13.09.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 no - z tańców nici ... pewnie w tym momencie wielu spadł kamień z serca komu?? , czyli jednak nie jestem potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.09.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 no - z tańców nici ... pewnie w tym momencie wielu spadł kamień z serca komu?? , czyli jednak nie jestem potrzebny Jesteś potrzebny, będzie wywijać na jednej nodze i ktoś ją musi podtrzymywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.09.2009 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 14.09.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 daggulka a Ja sobie wczoraj dwójkę wybiłem i szczerbaty przyjadę Uśmiechał się nie będę, no chyba że popiję i się zapomnę Tylko się ze mnie nie śmiejcie co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.09.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Przechodzę po pasach. Jeżdżę niezbyt szybko zachowując odstęp. Jem rutinoskorbin. Na razie jestem na chodzie... Nie odpuszczę tego spędu! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 14.09.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Ja wsiadłem na swoją Hondę ( CB 500 ), kasku nie założyłem bo do garażu chciałem tylko wjechać Rutinoskorbin dobry jest, ale mnie już nie pomoże PS. To mamy już kulawą i szczerbatego, będzie co wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.09.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Dla niechcących ujawniać swego widoku na zdjęciach trza jaką czapkę-terrorystkę załatwić... Wygląda na to, że będzie fajnie... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 14.09.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Ja nawet taką mam, tylko oczy widać http://img195.imageshack.us/img195/4245/11003b.jpg Kto chce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.09.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Dla niechcących ujawniać swego widoku na zdjęciach trza jaką czapkę-terrorystkę załatwić... Przednia koncepcja. Szkoda że o jedną imprezę za późno ... oooops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.09.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 PS. To mamy już kulawą i szczerbatego, będzie co wspominać kamień z serca ...nie bede jedyna kaleka ja to nawet za dwie kaleki moge robić, bo po anatoksynie spuchło mi ramie ... boli jak cholera - ani ruszyć ...a tutaj w robocie trza siedzieć , bo z wolnego nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts