daggulka 14.09.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 5 dni, kochani kiedy to zleciało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.09.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Tak niestety życie za.....a az strach , jeszcze troche i sie z rana w lustrze nie poznam (co to za stary dziad??? ), ale ma to i swoje dobre strony coraz szybciej od wypłaty do wypłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.09.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 gaaaawel ...Ty niepoprawny optymisto ja się nie moge doczekać ...ten tydzień mnie wykańcza od poniedziałku .... najszczęśliwsza bedę w sobotni poranek kiedy to wsiądę z Cieszką do samochodu ... i zostawię za sobą te wszystkie kuźwa problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.09.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 gaaaawel ...Ty niepoprawny optymisto ja się nie moge doczekać ...ten tydzień mnie wykańcza od poniedziałku .... najszczęśliwsza bedę w sobotni poranek kiedy to wsiądę z Cieszką do samochodu ... i zostawię za sobą te wszystkie kuźwa problemy No wsiadaj tylko nogi nie zapomnij obojetne w jakim stanie bedzie (noga oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.09.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 no przeca nie jest odpinana ... a szkoda bo wtedy by sie taśmą skleiło i po zawodach ... a tak? czyszczenie , szycie , kombinowanie , ból niepotrzebny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.09.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 daggulka a Ja sobie wczoraj dwójkę wybiłem i szczerbaty przyjadę Uśmiechał się nie będę, no chyba że popiję i się zapomnę Tylko się ze mnie nie śmiejcie co ? pod warunkiem, ze Ty się ze mnie nie bedziesz śmiał jak bede kustykać i ręka nie ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 14.09.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 można się jeszcze dopisać? Glowac x2 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.09.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 można, można ..... zaraz prześlę na priv dane do przelewu ... jeśli dziś uda Ci się kasę przelać przez internet - przelewaj ....jeśli nie ma takiej opcji to już nie przelewaj bo nie zdążę logistycznie nią rozporządzić przez internet, tylko dasz Gawlowi do ręki za dwie osoby (160zł) na miejscu w Ruścu acha - z noclegiem i sniadankiem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 14.09.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 A ja mam kumulacje jutro urlop = montaż okien huuuuura w środę w delegacje i w piątek wieczorem w domu sobota do WAS w niedzielę wrócę i kurde w poniedziałek z powrotem do Warszawy z zoną do lekarza no musże się w tę sobotę zresetować pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.09.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 no nie ma innej opcji, Tinek ....jak mus to mus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 14.09.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 no oczywiście, już tej soboty się doczekać nie mogę, ale kurde nikogo nie znam, będę bardzo nieśmiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 14.09.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ale kurde nikogo nie znam, będę bardzo nieśmiały spokojnie nie bój żaby dagulka cię weźmie w obroty to będziesz śmiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 14.09.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ale kurde nikogo nie znam, będę bardzo nieśmiały spokojnie nie bój żaby dagulka cię weźmie w obroty to będziesz śmiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.09.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ale kurde nikogo nie znam, będę bardzo nieśmiały spokojnie nie bój żaby dagulka cię weźmie w obroty to będziesz śmiały w jakie zaś obroty? nie ma co się stresować ....Tinek - nie bój .... bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.09.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 coolibeer i Depi .... nie bede miała tej mp3 ... młoda poległa na grypę i nie mam sumienia jej wykorzystywać do ściągania kawałków z neta to weźcie co tam macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.09.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Ciebie to ktoś urzekł same jakieś pechowe sytuacje , musisz to odczynić i to szybko żeby coś złego się na prawdę nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.09.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ja nie umieć klątw i uroków odczyniać ale ja i tak pojadę ... choćby na noszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.09.2009 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 4 dni ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 15.09.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 ja nie umieć klątw i uroków odczyniać ale ja i tak pojadę ... choćby na noszach wiedźma potrzebna od zaraz odczyniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 15.09.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 oooooooooooooooo i stronkę walnełam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts