daggulka 15.09.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 No, Gosia ... jak poskutkuje to Cie ozłoce ...to ja może podam zakres co trza oczynić: laski coby mi wyzdrowiały bo obie mają zielone gile i bolące gardła i siedzą w domu opiekiując się sobą nawzajem (znaczy starsza sie opiekuje młodsazą w postaci opędzania sie od niej jak od muchy ) , noga coby mi sie zagoiła bo wczoraj przy zmianie opatrunku ukazał nam sie paluch czerwony i spuchnięty , ramię coby mnie przestało napierniczać - bo sie odczyn zrobił o srednicy 15cm - i boli jak jassssny gwint że ręki nie mogę podnieśc do góry i jeszcze coby mojej fryzjerce udało sie dzis zdjąć z pasemek ten majtkowy róż i coby jakiś poczciwy kolor wyszedł acha - i jeszcze żeby pracy było mniej , bo ja mam siedziec z nogą u góry ... a jak to wyglada jak do biura wchodzi klient a ja mam szwaje na biurku i tyle chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 15.09.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 No, Gosia ... jak poskutkuje to Cie ozłoce ...to ja może podam zakres co trza oczynić: laski coby mi wyzdrowiały bo obie mają zielone gile i bolące gardła i siedzą w domu opiekiując się sobą nawzajem (znaczy starsza sie opiekuje młodsazą w postaci opędzania sie od niej jak od muchy ) , noga coby mi sie zagoiła bo wczoraj przy zmianie opatrunku ukazał nam sie paluch czerwony i spuchnięty , ramię coby mnie przestało napierniczać - bo sie odczyn zrobił o srednicy 15cm - i boli jak jassssny gwint że ręki nie mogę podnieśc do góry i jeszcze coby mojej fryzjerce udało sie dzis zdjąć z pasemek ten majtkowy róż i coby jakiś poczciwy kolor wyszedł acha - i jeszcze żeby pracy było mniej , bo ja mam siedziec z nogą u góry ... a jak to wyglada jak do biura wchodzi klient a ja mam szwaje na biurku i tyle chyba boszszsz tu cały zlot potrzebny aleeeeeeeeeeeeeeee popróbować można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 15.09.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Coś tam wymotam Daga można jeszcze kogoś dopisać bo moja "pupa" chce jechać ale jutro mi da znać dopiero i pytam żebym potem nie błądził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.09.2009 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 coolibeer .... nie ma problem ... daj znać jak bedziesz zdecydowany - najpóźniej w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.09.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 do wszystkich pozostałych - najpóźniej w czwartek dac znać o przyjeździe .... 80-tkę po przyjeździe na miejscu uiścicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 15.09.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 i zabrać ze sobą parę schabowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.09.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 i zabrać ze sobą parę schabowych... tych w płynie? coooooś Tyyyy ...to nie schabowe tylko książki są ... najlepiej opasłe tomiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 15.09.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 moja "pupa" chce jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.09.2009 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 oj, boszszszz.... jedni mówią : koteczek, rybeńka, misiaczek, niunia .... a on tak se nazywa ... jak zwał tak zwał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.09.2009 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 ja nie umieć klątw i uroków odczyniać ale ja i tak pojadę ... choćby na noszach wiedźma potrzebna od zaraz odczyniam Goooosia ...i co? kurrrde - chyba za mało odczyniałaś ...przed chwilą wracając z pracy miałam bliskie spotkanie trzeciego stopnia z suszarką i Panami mundurowymi - Pan mundurowy z uśmieszkiem pod nosem: dzień dobry ...gdzie się Pani tak spieszy? - ja ze zbolałą miną zbitego psa cichutko: do domu , dziecko mam chore a pracować trzeba - Pan mundurowy (widać po minie , że mięknie) : a gdzie Pani pracuje? - ja - z jeszcze bardziej zbolałą miną: w biurze - Pan mundurowy : proszę dowód rejestracyjny i prawo jazdy - ja szukam trzęsącymi się rękami prawie ze łzami w oczach podaję i mówię cichutko: proszę - Pan mundurowy obejrzał , po czym: nie będzie się Pani już tak spieszyć? -ja najbardziej przekonująco z zasmuceniem w głosie: obiecuję - nie będę - Pan mundurowy z szerokim uśmiechem : to proszę jechać ja - odjeżdżając kawałek : yes, yes, yes..... Gośka ...ja Cie prosze ...może Ty lepiej już nie odczyniaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 15.09.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 oj, boszszszz.... jedni mówią : koteczek, rybeńka, misiaczek, niunia .... a on tak se nazywa ... jak zwał tak zwał ... Hm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 15.09.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 nie jak zwał tak zwał tylko nie chciałem pisać dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.09.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 nie jak zwał tak zwał tylko nie chciałem pisać dupa i co? jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 16.09.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 nie jak zwał tak zwał tylko nie chciałem pisać dupa chyba się pogrążyłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.09.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 oj .....czy to ważne jak kto nazywa ? ja znam takich co nazywają ofca albo mysza ... też nie jakoś specjalnie pieszczotliwie ludzie - prosze zajrzeć do wątku o fotkach bo mi sie styki pala a cos trza ustalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 16.09.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 jak to ofca nie pieszczotliwie? toż to kojarzy się z taką mniam jagnięcinką o myszach to coś Chef pisał, ale ja, to tutaj raczej nie miałbym kulinarnych skojarzeń a dupa? d. to d., taki po prostu zwykły, zwyczajny zaudziec, no... takie zadupie... pozdrawiam niemogącychsię doczekać biesiadników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.09.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 ja tam nie wiem ....ale kiedyś to na ładne dziewczyny to sie mówiło : "niezła dupa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 16.09.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 nadal się mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.09.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 najgorsze ze bez względu na płec jest chyba jak kolega lub kolezanka ze szkolnej ławy powie ci "dzien dobry" , kobiety odbieraja to chyba bardziej. Choociaz liczę się z tym że ktos mi na moje dziecko powie jaka ładna wnusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 16.09.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Niezła dupa, dupa, pupka, owca, mysza i inne takie tam nie jedzie niestety tzn ja się ciesze bo będę miał troszkę spokoju Więc jest tak jak zgłaszałem ja Ciężko mi będzie dojechać ponieważ na 10 muszę być w Opolu więc najpóźniej będę o 16:45 w Wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts