Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

No, Gosia ... jak poskutkuje to Cie ozłoce ...to ja może podam zakres co trza oczynić:

laski coby mi wyzdrowiały bo obie mają zielone gile i bolące gardła i siedzą w domu opiekiując się sobą nawzajem (znaczy starsza sie opiekuje młodsazą w postaci opędzania sie od niej jak od muchy :lol: ) :lol: ,

noga coby mi sie zagoiła bo wczoraj przy zmianie opatrunku ukazał nam sie paluch czerwony i spuchnięty :-? ,

ramię coby mnie przestało napierniczać - bo sie odczyn zrobił o srednicy 15cm - i boli jak jassssny gwint że ręki nie mogę podnieśc do góry :roll:

i jeszcze coby mojej fryzjerce udało sie dzis zdjąć z pasemek ten majtkowy róż i coby jakiś poczciwy kolor wyszedł :oops: :lol:

acha - i jeszcze żeby pracy było mniej , bo ja mam siedziec z nogą u góry ... a jak to wyglada jak do biura wchodzi klient a ja mam szwaje na biurku :oops:

i tyle chyba :roll: :D

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No, Gosia ... jak poskutkuje to Cie ozłoce ...to ja może podam zakres co trza oczynić:

laski coby mi wyzdrowiały bo obie mają zielone gile i bolące gardła i siedzą w domu opiekiując się sobą nawzajem (znaczy starsza sie opiekuje młodsazą w postaci opędzania sie od niej jak od muchy :lol: ) :lol: ,

noga coby mi sie zagoiła bo wczoraj przy zmianie opatrunku ukazał nam sie paluch czerwony i spuchnięty :-? ,

ramię coby mnie przestało napierniczać - bo sie odczyn zrobił o srednicy 15cm - i boli jak jassssny gwint że ręki nie mogę podnieśc do góry :roll:

i jeszcze coby mojej fryzjerce udało sie dzis zdjąć z pasemek ten majtkowy róż i coby jakiś poczciwy kolor wyszedł :oops: :lol:

acha - i jeszcze żeby pracy było mniej , bo ja mam siedziec z nogą u góry ... a jak to wyglada jak do biura wchodzi klient a ja mam szwaje na biurku :oops:

i tyle chyba :roll: :D

:o :o :o :o :o

boszszsz :roll:

tu cały zlot potrzebny :o

aleeeeeeeeeeeeeeee 8)

popróbować można 8) 8) 8) :lol:

ja nie umieć klątw i uroków odczyniać :roll: :p

ale ja i tak pojadę ... choćby na noszach :oops: :lol:

wiedźma potrzebna od zaraz 8) :roll: :lol: :lol:

odczyniam 8) :D

Goooosia ...i co? kurrrde - chyba za mało odczyniałaś :roll: ...przed chwilą wracając z pracy miałam bliskie spotkanie trzeciego stopnia z suszarką i Panami mundurowymi :oops:

- Pan mundurowy z uśmieszkiem pod nosem:

dzień dobry ...gdzie się Pani tak spieszy?

- ja ze zbolałą miną zbitego psa cichutko:

do domu , dziecko mam chore a pracować trzeba :(

- Pan mundurowy (widać po minie , że mięknie) :

a gdzie Pani pracuje?

- ja - z jeszcze bardziej zbolałą miną:

w biurze

- Pan mundurowy :

proszę dowód rejestracyjny i prawo jazdy

- ja szukam trzęsącymi się rękami prawie ze łzami w oczach podaję i mówię cichutko:

proszę

- Pan mundurowy obejrzał , po czym:

nie będzie się Pani już tak spieszyć?

-ja najbardziej przekonująco z zasmuceniem w głosie:

obiecuję - nie będę

- Pan mundurowy z szerokim uśmiechem :

to proszę jechać

ja - odjeżdżając kawałek : yes, yes, yes..... :D :D :D

Gośka ...ja Cie prosze ...może Ty lepiej już nie odczyniaj :o :roll: :lol:

oj .....czy to ważne jak kto nazywa ? ja znam takich co nazywają ofca albo mysza :p ... też nie jakoś specjalnie pieszczotliwie :p :roll: :lol:

ludzie - prosze zajrzeć do wątku o fotkach bo mi sie styki pala a cos trza ustalić :wink:

jak to ofca nie pieszczotliwie? :roll:

toż to kojarzy się z taką mniam jagnięcinką

o myszach to coś Chef pisał,

ale ja, to tutaj raczej nie miałbym kulinarnych skojarzeń :D

a dupa?

d. to d., taki po prostu zwykły, zwyczajny zaudziec, no... takie zadupie... :D

pozdrawiam niemogącychsię doczekać biesiadników

Gość coolibeer

Niezła dupa, dupa, pupka, owca, mysza i inne takie tam nie jedzie niestety :) tzn ja się ciesze bo będę miał troszkę spokoju :p

Więc jest tak jak zgłaszałem ja :) Ciężko mi będzie dojechać ponieważ na 10 muszę być w Opolu więc najpóźniej będę o 16:45 w Wawie