Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Więc jest tak jak zgłaszałem ja :) Ciężko mi będzie dojechać ponieważ na 10 muszę być w Opolu więc najpóźniej będę o 16:45 w Wawie

no co za maruda .... zobaczysz : za spóźnienie karniaki bedziesz musiał zaliczyć :p

a to co się zmieniło? bo miałes byc kole południa w Warszawie?

trzaby capnąć kogos kto Cię z tej warszawy o tej godzinie dowiezie do Ruśca ... bo o ile godziny południowe problemem nie były bo Gawel bedzie kulał sie z tych godzinach w pobliżu - o tyle godzina 16.45 problemem się robi, ponieważ o godzinie 16 zaczynamy imprezę i większośc uczestników bedzie już na miejscu :roll:

chyba , ze jest ktos kto z Warszawy bedzie jechał później i mógłby Cie odebrac o tej 17 z dworca - może zapytaj ludzi Warszawskich na priv....

jest to jakieś wyjście , ponieważ:

ostatnio impreza również była w sobotę i były takie korki, że niektóre osoby dojeżdżały z Warszawy ze 4 godziny :o

chyba , ze ktoś bedzie w tych godzinach (17) z Wawy jechał i może zabrać coolibra na imprezę .... jesli tak prosimy o wiadomość....

Gość coolibeer

daga chodzi o to że promotorka napisała mi meila że mam jeszce poprawki do pracy jej podrzucić no i na 10 mam jej to przywieść :) A z Opola nie mam za wesołych połączeń do Wawki :)

Damy Rade

Kontynuując debatę o czarodziejkach naszego życia to przypomnę, że o przybyszce z innej planety czyli o dziewczynie niebywałej urody mówiło się "dupa nie z tej Ziemi". W czasach studenckich jeden z kolegów o przechodzącej obok nie złej blondynce powiedział tak: "git mętlica w blond szparagach kopytkuje" :wink: .

Kochani my tu sobie tak gadamy (piszemy) a do IMPRESKI pozostało 65 godzin!!!!

Oj będzie się działo!!! :roll: :wink: . Pozdrawiam :wink: .

... A z Opola nie mam za wesołych połączeń do Wawki :)

Jak gdzieś coś nie dupnie, a prawdopodobieństwo coraz mniejsze, to będę jechał swoim wynalazkiem przez Opole. Mam wolne 3 miejsca, a tak mała ptica powinna się zmieścić :lol:

NO! Niech ja tylko dorwę tego, co mi sprzedał ten cholerny katar. Normalnie nogi powyrywam....!!! :evil:

to mamy już kulawą , szczerbatego i zasmarkańca ... znaczy komplit :p :lol:

ktoś jeszcze coś zgłasza? bo nie wiem czy sie nie starać o środki z uni celem dofinansowania kalek życiowych :lol:

... A z Opola nie mam za wesołych połączeń do Wawki :)

Jak gdzieś coś nie dupnie, a prawdopodobieństwo coraz mniejsze, to będę jechał swoim wynalazkiem przez Opole. Mam wolne 3 miejsca, a tak mała ptica powinna się zmieścić :lol:

jaaaascieeee... coolibeer ... łap okazje póki nie ucieka - skontaktuj się na priv z sSiwy12 :wink:

to mamy już kulawą , szczerbatego i zasmarkańca ... znaczy komplit :p :lol:

ktoś jeszcze coś zgłasza? bo nie wiem czy sie nie starać o środki z uni celem dofinansowania kalek życiowych :lol:

czy pypeć na nosie się kwalifikuje :roll:

niby lżejszego kalibru ... ale dobra - postawisz piwo i bedziem kwita - dołanczam :roll: :lol: ...czyli jest w klubie sprawnych inaczej:

kulawa z obolałą ręka (moge robić za dwóch) , szczerbaty i zasmarkaniec i Pan z pypciem na nosie http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_hahaha.gif

odnośnie piwa , to własnie wczoraj na zmianie opatrunku jak byłam -jeden Pan w przychodni ( kuźwa - wydziarany przystojniak zdecydoowanie z moim typie :roll: :oops: ) mnie zaprosił :oops:

no bo oczywiście z wywieszonym jęzorem wpadam do przychodni jak zwykle spóźniona z czego oczywiście zdaje sobie sprawe i pytam .... który numerek wszedł, bo ja mam 7 ... no i ten Pan mówi: wszedł 8 , ja mam 9 ale jak pani pójdzie ze mna na piwo wieczorem, to Panią przepuszczę :o :o :o )

czyli jak Gosia anbudowa nie odczynia to zaczeły sie dziać dobre rzeczy :D

boszszsz... jak ja mówie brzydko ..."gliny" ... przeca moja córka się na policjantke uczy :oops: :roll: ... troche szacunku, stara matko :lol:

a własnie ... na rozpoczeciu roku wyobraźcie sobie Komendant miejscowej jednostki policji objął patronatem jej klasę (o profilu prawno-policyjnym) ... i powiedział im cos , co niektórym może sie sprawdzic w innym kontekście:

"od dziś Komenda będzie waszą drugą matką" :o :lol: http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_hahaha.gif

Ale zara ... teges ... no to jak? Poszłaś czy nie? Bo taka historia a ty pointy skąpisz.

kurcze ...no nie poszłam w końcu .... coś Ty- kiedy ja mam iść ...przeca ja teraz na chroniczny brak czasu cierpię :roll:

pewnie czekał :oops: :roll: :lol: