Bramer 16.09.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Niezła dupa, dupa, pupka, owca, mysza i inne takie tam ... to ja chyba za stary jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.09.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Więc jest tak jak zgłaszałem ja Ciężko mi będzie dojechać ponieważ na 10 muszę być w Opolu więc najpóźniej będę o 16:45 w Wawie no co za maruda .... zobaczysz : za spóźnienie karniaki bedziesz musiał zaliczyć a to co się zmieniło? bo miałes byc kole południa w Warszawie? trzaby capnąć kogos kto Cię z tej warszawy o tej godzinie dowiezie do Ruśca ... bo o ile godziny południowe problemem nie były bo Gawel bedzie kulał sie z tych godzinach w pobliżu - o tyle godzina 16.45 problemem się robi, ponieważ o godzinie 16 zaczynamy imprezę i większośc uczestników bedzie już na miejscu chyba , ze jest ktos kto z Warszawy bedzie jechał później i mógłby Cie odebrac o tej 17 z dworca - może zapytaj ludzi Warszawskich na priv.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.09.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 z centralnego to w każdy tramwaj na okecie i do końca na pętle a z stamtąd to w jakaś trynde tzna autobus do nadarzyna z nadarzyna najwyzej cie odbiore szybciutko jak będzie dojeżdżał to dasz znać żeby nie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.09.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 jest to jakieś wyjście , ponieważ: ostatnio impreza również była w sobotę i były takie korki, że niektóre osoby dojeżdżały z Warszawy ze 4 godziny chyba , ze ktoś bedzie w tych godzinach (17) z Wawy jechał i może zabrać coolibra na imprezę .... jesli tak prosimy o wiadomość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 16.09.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 daga chodzi o to że promotorka napisała mi meila że mam jeszce poprawki do pracy jej podrzucić no i na 10 mam jej to przywieść A z Opola nie mam za wesołych połączeń do Wawki Damy Rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 16.09.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Kontynuując debatę o czarodziejkach naszego życia to przypomnę, że o przybyszce z innej planety czyli o dziewczynie niebywałej urody mówiło się "dupa nie z tej Ziemi". W czasach studenckich jeden z kolegów o przechodzącej obok nie złej blondynce powiedział tak: "git mętlica w blond szparagach kopytkuje" . Kochani my tu sobie tak gadamy (piszemy) a do IMPRESKI pozostało 65 godzin!!!! Oj będzie się działo!!! . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 17.09.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ... A z Opola nie mam za wesołych połączeń do Wawki Jak gdzieś coś nie dupnie, a prawdopodobieństwo coraz mniejsze, to będę jechał swoim wynalazkiem przez Opole. Mam wolne 3 miejsca, a tak mała ptica powinna się zmieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 17.09.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 NO! Niech ja tylko dorwę tego, co mi sprzedał ten cholerny katar. Normalnie nogi powyrywam....!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 NO! Niech ja tylko dorwę tego, co mi sprzedał ten cholerny katar. Normalnie nogi powyrywam....!!! to mamy już kulawą , szczerbatego i zasmarkańca ... znaczy komplit ktoś jeszcze coś zgłasza? bo nie wiem czy sie nie starać o środki z uni celem dofinansowania kalek życiowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ... A z Opola nie mam za wesołych połączeń do Wawki Jak gdzieś coś nie dupnie, a prawdopodobieństwo coraz mniejsze, to będę jechał swoim wynalazkiem przez Opole. Mam wolne 3 miejsca, a tak mała ptica powinna się zmieścić jaaaascieeee... coolibeer ... łap okazje póki nie ucieka - skontaktuj się na priv z sSiwy12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 17.09.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 to mamy już kulawą , szczerbatego i zasmarkańca ... znaczy komplit ktoś jeszcze coś zgłasza? bo nie wiem czy sie nie starać o środki z uni celem dofinansowania kalek życiowych czy pypeć na nosie się kwalifikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 to mamy już kulawą , szczerbatego i zasmarkańca ... znaczy komplit ktoś jeszcze coś zgłasza? bo nie wiem czy sie nie starać o środki z uni celem dofinansowania kalek życiowych czy pypeć na nosie się kwalifikuje niby lżejszego kalibru ... ale dobra - postawisz piwo i bedziem kwita - dołanczam ...czyli jest w klubie sprawnych inaczej: kulawa z obolałą ręka (moge robić za dwóch) , szczerbaty i zasmarkaniec i Pan z pypciem na nosie http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_hahaha.gif odnośnie piwa , to własnie wczoraj na zmianie opatrunku jak byłam -jeden Pan w przychodni ( kuźwa - wydziarany przystojniak zdecydoowanie z moim typie ) mnie zaprosił no bo oczywiście z wywieszonym jęzorem wpadam do przychodni jak zwykle spóźniona z czego oczywiście zdaje sobie sprawe i pytam .... który numerek wszedł, bo ja mam 7 ... no i ten Pan mówi: wszedł 8 , ja mam 9 ale jak pani pójdzie ze mna na piwo wieczorem, to Panią przepuszczę ) czyli jak Gosia anbudowa nie odczynia to zaczeły sie dziać dobre rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.09.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 a nie mowilem ze odczynic trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 no ale na jak zaczła odczyniac , to mnie gliny złapały ..... no ale w końcu nie zabuliłam ...hm... to moze faktycznie lepiej niech odczynia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 17.09.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ale zara ... teges ... no to jak? Poszłaś czy nie? Bo taka historia a ty pointy skąpisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 boszszsz... jak ja mówie brzydko ..."gliny" ... przeca moja córka się na policjantke uczy ... troche szacunku, stara matko a własnie ... na rozpoczeciu roku wyobraźcie sobie Komendant miejscowej jednostki policji objął patronatem jej klasę (o profilu prawno-policyjnym) ... i powiedział im cos , co niektórym może sie sprawdzic w innym kontekście: "od dziś Komenda będzie waszą drugą matką" http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_hahaha.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ale zara ... teges ... no to jak? Poszłaś czy nie? Bo taka historia a ty pointy skąpisz. kurcze ...no nie poszłam w końcu .... coś Ty- kiedy ja mam iść ...przeca ja teraz na chroniczny brak czasu cierpię pewnie czekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 "git mętlica w blond szparagach kopytkuje" jaaaacieeee.... ale odjazd Kochani my tu sobie tak gadamy (piszemy) a do IMPRESKI pozostało 65 godzin!!!! 51 godzin...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 50 godzin a ja dalej nie wiem w co się ubrać ... kupiłam sobie ostatnio pół szafy nowych ciuchów i ... teraz to dopiero nie wiem w czym jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.09.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 50 godzin a ja dalej nie wiem w co się ubrać ... kupiłam sobie ostatnio pół szafy nowych ciuchów i ... teraz to dopiero nie wiem w czym jechać weź drzwi od szafy i jedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts