tomkwas 17.09.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 bez obawy ... już skompletowałam ... klasyka jak zwykle - nie ma co szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 bez obawy ... już skompletowałam ... klasyka jak zwykle - nie ma co szaleć klasyka tzn co biała bluzeczka i granatowa spodniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 barrrdzo zbliżona kolorystyka .... ino fason nie pasi ....nie spódniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.09.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 NO! Niech ja tylko dorwę tego, co mi sprzedał ten cholerny katar. Normalnie nogi powyrywam....!!! W ogłoszeniach daj informację: "Oddam katar w dobre ręce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.09.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 A tak dokładniej to: "Oddam Katar ze stoczniami w dobre ręce" . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.09.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 barrrdzo zbliżona kolorystyka .... ino fason nie pasi ....nie spódniczka A co Ty do spowiedzi idziesz? No cheba, że prosto po imprezce! Uważaj żeby nie przywarła do Ciebie ksywka "Smoczyca grzesznica" . Kochani 40 godzin i już!!! Oj będzie się działo! . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2009 03:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 a to do spowiedzi to na galowo się chodzi? ale jak tak nalegasz - mogę Ci się wyspowiadać .... a co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 18.09.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 A tak dokładniej to: "Oddam Katar ze stoczniami w dobre ręce" . Pozdrawiam. Nie smiejcie się. Katar to poważna choroba. Prawie wykończył ministra Grada. Chłop cudem ocalał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 18.09.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 E! Nie straszcie mnie. Zejść zaraz? To ja może dam ogloszenie "Zabienie khatar na zabalenie płuc. BARDZO BILNE!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2009 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 coś mi się zdo, ze więcej bedzie w klubie ... prym wieść będą zasmarkańcy , za nimi bedzie Piczman scerbaty ...a tuz za nim dokuśtyka się smoczyca z bolącą łapą ana kńcu Barbossa z tym swoim pypciem na nosie czy cokolwiek innego on tam ma ojjjj...ciekawie bedzie ....ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 18.09.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 W akademiku, to jak kogo co bolało, to stosował pocieranie flaszką.... Pomagało! Kupujesz flaszkę... Potem opróżniasz... Potem pocierasz nią to, co boli.... delikatnie... UWAGA! Flaszka ma być "świerza" i pusta... Inaczej słabo działa... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 18.09.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Uwaga, uwaga, zrobiłem nowy projekt plakietki! Jestem za tym żeby to była niespodzianka a więc nikt nie zobaczy wcześniej niż jutro o 16:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 18.09.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Uwaga, uwaga, zrobiłem nowy projekt plakietki! Jestem za tym żeby to była niespodzianka a więc nikt nie zobaczy wcześniej niż jutro o 16:00 No fajnie i dzieki wielkie ale projekt?? , a wykonanie kiedy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Piczman .... oczywiście , ze nie nalegamy na opublikowanie .... jak niespodzianka to niespodzianka coś mi się zdo, ze tych niespodzianek .... w większości personalnych może być więcej, kilka osób pisało mi na priv o niespodziankowej wizycie...ale to sę okaże - co z tego wyjdzie w każdym razie ja do tych osób tu z tego miejsca i teraz pisze ( i one wiedza , ze to do nich pisze ) ..... przyjeżdżajcie bez obaw tak jak rozmawialiśmy ...impreza zamówiona z "naddatkiem" obecnościowym na 30 osób ....wszyscy zostaną przygarnięci nawet jeslibedzie kilka więcej niż 30 - Pani Osińska jest przygotowana na taka ewentualność w każdym razie - ja na Was lliczę ... Wy wiecie, tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 18.09.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 No fajnie i dzieki wielkie ale projekt?? , a wykonanie kiedy???? No projekt, teraz muszę wszystkich pościągać ( obrazki) i zasuwam. Ostatnio nic czasu nie miałem Dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Piczman ...no pewnie, że dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 do imprezy nieco ponad 30 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 W akademiku, to jak kogo co bolało, to stosował pocieranie flaszką.... Pomagało! Kupujesz flaszkę... Potem opróżniasz... Potem pocierasz nią to, co boli.... delikatnie... UWAGA! Flaszka ma być "świerza" i pusta... Inaczej słabo działa... Adam M. a puszka piwa może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 18.09.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Trzeba spróbować... Wtedy to nie było w puszkach... Do PEWEXU trzeba by zapylać po takowe... Ale te puszki małe... Chyba kilka by trzeba zastosować, żeby było skutecznie... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts