daggulka 18.09.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 niezłe , niezłe .... kilka ...tia .... tak przy trzeciej puszce to mnie prosze delikatnie po ramieniu poklepać - że może na razie już dość ... w przeciwnym wypadku sie obawiam, iz do rana nie dotrwam z Wami tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.09.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Udanego spotkania wszystkim zycze! Bawcie sie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 18.09.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Zerknąłem sobie na prognozę pogody na Onecie. W dzień, miodzio. W nocy, niebo gwiaździste i zimno zaje..ste!!! 6 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 18.09.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 i zabrać ze sobą parę schabowych... tych w płynie? coooooś Tyyyy ...to nie schabowe tylko książki są ... najlepiej opasłe tomiska a tfu-rczość pisana własnym piórem może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.09.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Udanego spotkania wszystkim zycze! Bawcie sie dobrze! Dołączam się do życzej szampańskiej zabawy i bardzo żałuję, że nie mogę być jutro z Wami Będę czekać na relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.09.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ja też życzę udanej imprezy. PS. Chyba się też upiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 i zabrać ze sobą parę schabowych... tych w płynie? coooooś Tyyyy ...to nie schabowe tylko książki są ... najlepiej opasłe tomiska a tfu-rczość pisana własnym piórem może być? nooo peeeeewnie , że można ... ja wezme 8 warek (sama nie wypije , ale może ktos bedzie miał ochote) ... i wezme winko wermut bo stoi takie samotne w spiżarce - może ktoś bedzie miał ochotę zelijka i amalfi ...bardzo dziękuje .... szkoda, ze nie możecie uczestniczyc - ale fotorelacja bdze na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.09.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ja też życzę udanej imprezy. PS. Chyba się też upiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.09.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ja też życzę udanej imprezy. PS. Chyba się też upiję Jakbyś szukał Stasiu towarzystwa, to ja chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ja też życzę udanej imprezy. PS. Chyba się też upiję Jakbyś szukał Stasiu towarzystwa, to ja chętnie to tak .... z żalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.09.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ja też życzę udanej imprezy. PS. Chyba się też upiję Jakbyś szukał Stasiu towarzystwa, to ja chętnie to tak .... z żalu? Ech, no z żalu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 kurcze no , amalfi ... fajna wesoła babeczka z Ciebie - szkoda, ze nie możesz przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.09.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ja też życzę udanej imprezy. PS. Chyba się też upiję Jakbyś szukał Stasiu towarzystwa, to ja chętnie to tak .... z żalu? A gdzie tam z żalu, dla towarzystwa! Przecież dla towarzystwa, to Cygan dał się nawet powiesić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Zerknąłem sobie na prognozę pogody na Onecie. W dzień, miodzio. W nocy, niebo gwiaździste i zimno zaje..ste!!! 6 stopni. łożesz ... trza spakować sweter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.09.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ja też życzę udanej imprezy. PS. Chyba się też upiję Jakbyś szukał Stasiu towarzystwa, to ja chętnie Z przyjemnością , zresztą cała przyjemność po mojej stronie PS. Dyrektor pyta nowej kandydatki na sekretarkę: - ile zarabiała pani w poprzedniej firmie. - tysiąc czterysta - to ja z przyjemnością dam pani tysiąc sześćset - z przyjemnością to ja miałam tam dwa czterysta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 a z przyjemności ... to na tyłku nie potrafie już usiedzieć ...doczekać się jutra nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.09.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 kurcze no , amalfi ... fajna wesoła babeczka z Ciebie - szkoda, ze nie możesz przyjechać Myśl o imprezie na powitanie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 kurcze no , amalfi ... fajna wesoła babeczka z Ciebie - szkoda, ze nie możesz przyjechać Myśl o imprezie na powitanie lata. ło matko to zlot wtedy będzie - jakos tak maj/czerwiec zawsze było .... mam nadzieje, ze Redakcja w przyszłym roku zorganizuje ... a afterparty pozlotowe to na mus trza bedzie zrobić ...nie ma że boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.09.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 kurcze no , amalfi ... fajna wesoła babeczka z Ciebie - szkoda, ze nie możesz przyjechać Myśl o imprezie na powitanie lata. ło matko to zlot wtedy będzie - jakos tak maj/czerwiec zawsze było .... mam nadzieje, ze Redakcja w przyszłym roku zorganizuje ... a afterparty pozlotowe to na mus trza bedzie zrobić ...nie ma że boli To ja sobie wtedy nocleg na 3 dni zarezerwuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.09.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Życzę pięknej pogody wszystkim spotykającym się w Ruścu, bądźcie niegrzeczni i róbcie dużo fotek, żeby nas oglądających potem zazdrość zżerała i spowodowała obecność obowiązkową na następnym spotkaniu Bawcie się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts