tomkwas 18.09.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Zerknąłem sobie na prognozę pogody na Onecie. W dzień, miodzio. W nocy, niebo gwiaździste i zimno zaje..ste!!! 6 stopni. łożesz ... trza spakować sweter Nie sweter, nie sweter, tylko trzeba do vermuta dolać spirtu. Na odmrażanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 18.09.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Życzę szaleństw na maxa. I wypijcie za nieustające zdrowie: - tych którzy sfrajerzyli i nie jadą, - tych, którzy z różnych powodów nie mogą jechać, - tych, którzy nie wiedzieli o zlocie i wielu, wielu innych. Jednym słowem "ZA FORUMOWICZÓW!!!!" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.09.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Również życzę szampańskiej zabawy, bardzo żałuję, ze nie mogę jutro być z Wami choć do końca miałam nadzieję, że sie uda. Wiesz Daggulka jak nad tym bardzo boleję.Bawcie się dobrze i fotek dużo napstrykacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 18.09.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 No ładnie Wszyscy chca fotek a potem zeby nie zamieszczac na forum no sam nie wiem co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.09.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Zerknąłem sobie na prognozę pogody na Onecie. W dzień, miodzio. W nocy, niebo gwiaździste i zimno zaje..ste!!! 6 stopni. łożesz ... trza spakować sweter Nie sweter, nie sweter, tylko trzeba do vermuta dolać spirtu. Na odmrażanie. podrzucę borygo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 No ładnie Wszyscy chca fotek a potem zeby nie zamieszczac na forum no sam nie wiem co robic fotki będą .... ostatecznie nikt z listy nie zgłaszał mi nic żeby miało być inaczej fotki będą zachętą .... po tej imprezie na pewno wszyscy będą chcieli na zlot przyszłoroczny przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Zerknąłem sobie na prognozę pogody na Onecie. W dzień, miodzio. W nocy, niebo gwiaździste i zimno zaje..ste!!! 6 stopni. łożesz ... trza spakować sweter Nie sweter, nie sweter, tylko trzeba do vermuta dolać spirtu. Na odmrażanie. podrzucę borygo... proszę bardzo ..... wyznacznik męskości - procenty.... a o ogrzaniu zmarzniętych kobiet w ilości jednak dość sporej to żaden nie wspomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 18.09.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Daga !!! Miało Cię już nie być Udało się! Plakietki gotowe i powycinane Zrobiłem kilka szt. uniwersalnych bez Nicku to się kogoś dopiszę jak by co. Dla tych, którzy są na liście i nie przyjadą też zrobiłem, poproszę o adresy a do tygodnia dostaniecie je prosto do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2009 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Piczman .... super mnie ma nie być dopiero od jutrzejszego poranka ... rano o 8 jeszcze wejdę na chwilę na forum ...a potem w drogę kubusiu.... acha - jeśli ktoś potrzebuje do mnie nr.tel na wszelaki wypadek - pisać na priv - otrzyma na pewno ...ino dziś , bo jutro już mnie nie będzie przy kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 18.09.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Jak dobrze liczę to parę godzin zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 23 godziny i 30 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.09.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 23 godziny i 30 minut A mnie dziś rano gardło zaczęło boleć Chyba zasilę "klub zdrowych alternatywnie " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 no, to przyjmujemy od strzału .... zasilisz grupę smarkających , ponieważ jak dziś boli Cie gardło to pewnikiem jutro bedzie katar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.09.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 23 godziny i 30 minut A mnie dziś rano gardło zaczęło boleć Chyba zasilę "klub zdrowych alternatywnie " trza legularnie smarować! Ot co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.09.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 no, to przyjmujemy od strzału .... zasilisz grupę smarkających , ponieważ jak dziś boli Cie gardło to pewnikiem jutro bedzie katar No, no, bez takich prognoz proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.09.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 23 godziny i 30 minut A mnie dziś rano gardło zaczęło boleć Chyba zasilę "klub zdrowych alternatywnie " trza legularnie smarować! Ot co! albo rozćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 18.09.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Zerknąłem sobie na prognozę pogody na Onecie. W dzień, miodzio. W nocy, niebo gwiaździste i zimno zaje..ste!!! 6 stopni. łożesz ... trza spakować sweter Nie sweter, nie sweter, tylko trzeba do vermuta dolać spirtu. Na odmrażanie. podrzucę borygo... proszę bardzo ..... wyznacznik męskości - procenty.... a o ogrzaniu zmarzniętych kobiet w ilości jednak dość sporej to żaden nie wspomniał Mam wydajność grzewczą "max - jedna kobitka". A że akurat z żoną będę ... Chyba, że moja właścicielka pójdzie na układ z wynajmem za opłatą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.09.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Zerknąłem sobie na prognozę pogody na Onecie. W dzień, miodzio. W nocy, niebo gwiaździste i zimno zaje..ste!!! 6 stopni. łożesz ... trza spakować sweter Nie sweter, nie sweter, tylko trzeba do vermuta dolać spirtu. Na odmrażanie. podrzucę borygo... proszę bardzo ..... wyznacznik męskości - procenty.... a o ogrzaniu zmarzniętych kobiet w ilości jednak dość sporej to żaden nie wspomniał Mam wydajność grzewczą "max - jedna kobitka". A że akurat z żoną będę ... Chyba, że moja właścicielka pójdzie na układ z wynajmem za opłatą ... Handel żywym towarem jest zabroniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 18.09.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 A wynajem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 18.09.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 A poza tym, to akurat Ty, jedziesz ze swoim ogrzewaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts