cieszynianka 18.09.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 A poza tym, to akurat Ty, jedziesz ze swoim ogrzewaczem. Wolę swój osobisty, mam już opanowaną instrukcję obsługi tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.09.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kurna, żona mię się ululała dwoma drinkami i wygania mnie z domu. Twierdzi, ze jej i tak nie kocham, to może chociaż kto inny bedzie miał pożytek? Już nie wiem co robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.09.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ...a miała lepić pierogi... i własnie mnie woła na trzeciego drinka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.09.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ... na pasaszok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.09.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ech, chyba pojdę się napiję, lepiej jej nie drzaźnić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.09.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kurna, żona mię się ululała dwoma drinkami i wygania mnie z domu. Twierdzi, ze jej i tak nie kocham, to może chociaż kto inny bedzie miał pożytek? Już nie wiem co robić... Przyjechać do Ruśca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.09.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kurna, żona mię się ululała dwoma drinkami i wygania mnie z domu. Twierdzi, ze jej i tak nie kocham, to może chociaż kto inny bedzie miał pożytek? Już nie wiem co robić... Przyjechać do Ruśca Właśnie tam mnie wygania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.09.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kurna, żona mię się ululała dwoma drinkami i wygania mnie z domu. Twierdzi, ze jej i tak nie kocham, to może chociaż kto inny bedzie miał pożytek? Już nie wiem co robić... Przyjechać do Ruśca Właśnie tam mnie wygania a w dodatku córka wróciła z Krakowa i jej pomaga. Znaczy nie pomaga w lepieniu pierogów tylko w wyganianiu. A ja im nawet zmieliłem ser i ziemniaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 18.09.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Znaczy się ruskie?To poczekaj aż skończą, zapakuj ile się da i jutro się widzimy pod Warszawą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.09.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kurna, żona mię się ululała dwoma drinkami i wygania mnie z domu. Twierdzi, ze jej i tak nie kocham, to może chociaż kto inny bedzie miał pożytek? Już nie wiem co robić... Przyjechać do Ruśca Właśnie tam mnie wygania a w dodatku córka wróciła z Krakowa i jej pomaga. Znaczy nie pomaga w lepieniu pierogów tylko w wyganianiu. A ja im nawet zmieliłem ser i ziemniaki... Znaczy, że dobry z Ciebie człowiek To przyjeżdżaj Dobry Człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.09.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kurna, żona mię się ululała dwoma drinkami i wygania mnie z domu. Twierdzi, ze jej i tak nie kocham, to może chociaż kto inny bedzie miał pożytek? Już nie wiem co robić... Przyjechać do Ruśca Właśnie tam mnie wygania a w dodatku córka wróciła z Krakowa i jej pomaga. Znaczy nie pomaga w lepieniu pierogów tylko w wyganianiu. A ja im nawet zmieliłem ser i ziemniaki... Czyli będą ruskie raz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 18.09.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Właśnie tam mnie wygania chociaż raz ten jeden raz byś się ku... posłuchał jaką radochę sprawisz, tu, tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 18.09.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.09.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Czyli będą ruskie raz ! Kurna, żeby to tylko raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.09.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Właśnie tam mnie wygania chociaż raz ten jeden raz byś się ku... posłuchał jaką radochę sprawisz, tu, tam... mówisz, że raz... warto? bo w szkole mówili, że raz to i księdzu wolno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.09.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 dały mi chwilowo spokój...czekają na nowe drinki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Właśnie tam mnie wygania chociaż raz ten jeden raz byś się ku... posłuchał jaką radochę sprawisz, tu, tam... ja pierrrrrnicze ..... Barbossa .... aleś odpierniczył zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 a ja ..... nakopie bobiczkowi , cholera wszyscy poumawiani .... zdzwonieni ..... cieszka aże nogami przebiera po drugiej stronie słuchawki jak o bobiczka pyta ...a ten hrabia do ostatniej chwili zwleka .... wiemy , ze mamy go zabrać po drodze ... a nie wiemy gdzie i o której telefonu do niego niet .... info na priv teraz nie odebrał ..... bobiczek ...Ty se lepiej grube galoty załóż coby Cię tak nie bolało jak cie kopać bedziemy po dupsku z Cieszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.09.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 a ja ..... nakopie bobiczkowi , cholera wszyscy poumawiani .... zdzwonieni ..... cieszka aże nogami przebiera po drugiej stronie słuchawki jak o bobiczka pyta ...a ten hrabia do ostatniej chwili zwleka .... wiemy , ze mamy go zabrać po drodze ... a nie wiemy gdzie i o której telefonu do niego niet .... info na priv teraz nie odebrał ..... bobiczek ...Ty se lepiej grube galoty załóż coby Cię tak nie bolało jak cie kopać bedziemy po dupsku z Cieszką Pojedzie w bagażniku, żeby po drodze gzieś nie zwiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.09.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 sprawdźcie, czy nie jest na zebraniu partyjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts