tomkwas 16.07.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Tak coś czułem w kościach, że Ty pokrewna dusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.07.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 coś mi się zdo, że cieszynianka to także z Adam_mk tematy wspólne znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.07.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Ze mną o piciu, z Adamem o dawaniu w gaz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.07.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Zauważyłam, że powstała bardzo szczytna idea - imprezka w sierpniu u dzieci w Bacikach . Oto link: http://forum.muratordom.pl/lista-chetnych-na-sierpniowe-spotkanie-w-bacikach,t164473.htm Oczywiście moja imprezka a imprezka w Bacikach to dwie imprezki o zupełnie różnych charakterach i jedna drugiej absolutnie nie wyklucza , no bo: - imprezka w sierpniu w Bacikach to imprezka rodzinna - z dziećmi -imprezka we wrześniu w Ruścu pod Warszawą to imprezka centralnie integrująco-odstresowująca z alkoholem - dla dorosłych rzekłabym Oczywiście można obskoczyć i obie imprezki ... jak najbardziej wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.07.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Ze mną o piciu, z Adamem o dawaniu w gaz ... no ale, kochany ... w prawdziwy gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.07.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Gaz to gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.07.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 coś mi się zdo, że cieszynianka to także z Adam_mk tematy wspólne znajdzie Myślę, że Forumowicz z Forumowiczem zawsze temat znajdzie Z piciem, to ja bardziej teoretycznie, moja wątroba nie bardzo lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.07.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 no pewnie, że zawsze temat znajdzie ....kochana ... ja na afterparty nie zauważyłm, żeby ktokolwiek się nudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 16.07.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 No to zapowiada się różowo . Oj będzie się działo! . I chciałem jeszcze nieśmiało zapytać: czy bezzębny starzec ma jakieś szanse??? . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.07.2009 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Aaaaandrzej ..... no pewnie: szanse na fajną zabawę i poznanie wspaniałych ludzi . O innych szansach pisać nie bede bo Cie żona nie puści . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.07.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 ale się zapowiada jak dobrze że ja sobie wyjazd nad morie przlozyłam bo chyba splesniała z zazdrości że Wy razem a ja gdzieś tam nad Bałtykiem prawie sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.07.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 tylko z tym terminem nam się troche pokomplikowało .... bo kurcze 5września robi dandi w bacikach spotkanie, a chciałabym żeby nie kolidowało - więc zostaje 12 wrzesień - ale wtedy kilku osobom nie pasuje które bardzo chciałyby być , lub 19 wrzesień ... trzebaby ustalic jakąs datę, bo ludziska nie wiedza czy im bedzie pasować i czy zapisywac się na listę co proponujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.07.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Niestety 12-go nie mogę Jeśli będzie w innym terminie to TAK 19-ty też dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.07.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 ja też mysle bardziej o tym 19-tym ... bo tak tydzień po tygodniu dwie imprezy to wyczerpujące by były za bardzo trudno .... być może bedzie chłodniej i Eugeniusz może sie pożegnac z kieckami u dziewczyn ...ale co tam .... gorąca atmosfera sie liczy no nie? a jak inni sie zapartują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.07.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Jak będzie 12-go, to znowu będę musiała podglądać zza krzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.07.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 no ja bardziej sie skłaniam do tego 19-go , bo dostałam także na priv sygnały , że wielu nie pasuje12-go i czy data nie mogłaby byc inna ale może się wypowiedza ludziska z listy .... pasuje 19-sty , czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.07.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 no ja bardziej sie skłaniam do tego 19-go , bo dostałam także na priv sygnały , że wielu nie pasuje12-go i czy data nie mogłaby byc inna ale może się wypowiedza ludziska z listy .... pasuje 19-sty , czy nie? Jeśli chodzi o mnie, to pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.07.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ponieważ wyniknęły nieprzewidzine okolicznosci ode mnie niezależne - chciałabym rozeznać sie u forumowiczów w kwestii daty spotkania wrześniowego w Ruścu czy data ostateczna 19 wrzesień - sobota wszystkim pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.07.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 mnie pasuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nic nie kumam dlaczego Dandi zmienił date, ale cieszę się że mogę być z Wami a tak w ogóle to dlaczego nie możemy co wekeeknd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.07.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 zuzka ... co weekend to za młodych czasów .... teraz zdrowia ni mam na takie cotygodniowe balangi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts