daggulka 18.09.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Bramer ....ale Ty mi kiedyś coś obiecałeś .... ja za słowo trzymam i kiedyś się upomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Cieszka ... a jest opcja, żeby gdzieś powiesić albo położyć marynarę i galoty coby się nie pogniotło? pakować na wieszak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 18.09.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 a podobno miałaś spać już... a Tobie... trzymanie w (głowie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.09.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Cieszka ... a jest opcja, żeby gdzieś powiesić albo położyć marynarę i galoty coby się nie pogniotło? pakować na wieszak? Możesz wieszać, możesz kłaść, jak Ci wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 18.09.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ja już lecę spać bo jutro od rana wysokie obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 suuuuuper ...to ja powieszę Bramer .....Ty mnie tu nie mydlij - obiecałeś to dotrzymasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ja też lecę spać .... stosunkowo dobrej nocki wszystkim życzę dobranoc i do zobaczenia jak zdążę rano to zajrzę na forum ...jak nie zdążę , to nie zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.09.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Dobranoc i do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 18.09.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 tobawta sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 19.09.2009 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ale o co chodzi? Bo nie rozumiem o jakim spotkaniu tutaj rozmawiacie? Czemu ja dopiero się o tym teraz dowiaduję że pożegnanie lata w Ruścu jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.09.2009 02:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ale o co chodzi? Bo nie rozumiem o jakim spotkaniu tutaj rozmawiacie? Czemu ja dopiero się o tym teraz dowiaduję że pożegnanie lata w Ruścu jest? Wydaje mi sie, że daggulka chce z kimś wypić flaszke w krzakach Ale nie wiem na pewno, to tylko plota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.09.2009 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ja też lecę spać .... stosunkowo dobrej nocki wszystkim życzę dobranoc i do zobaczenia jak zdążę rano to zajrzę na forum ...jak nie zdążę , to nie zajrzę stosunkowo - nocka była dobra. przekonaliście mnie wszyscy, jadę! (ino coby mię wpuścili, bo jak nie - to sam tego przecież nie wypiję! musiałbym ze dwa tygodnie tam koczować u dźwiczek wejściowych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.09.2009 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Reeeetrooooo .... a mówią, że to ja nie umiem na tym forum trzymać jęzora za zębami a może i dobrze .... niech żałuje kto nie jedzie - ze nie będzie mógł osobiście Cię poznać dzieńdoberek wszystkim .... przylazłach se kawsko wykonać ... zara zmykam się na człeka zrobić - czasu troche mało ,więc liposukcja i korekcja nosa odpada .... ale przynajmniej make up se nałoże , włoski umyje (róż króluje ) bobiczek się nie odezwał ..... jeśli ie zadzwoni i nie pojedzie to się z partii wypisuje i na smierć obraże .... bo takich numerów się nie robi tak oddanemu elektoratowi i członkom a w szczególności członkiniom do zobaczenia , kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 19.09.2009 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Dobrej zabawy życzę wszystkim A jak się już wyśpicie ,odpoczniecie i co tam jeszcze..to czekam na szczegółową relację,fotki mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.09.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 niezapomnianych wrażeń wszystkim życzę i też czekam na zdjęcia /i trochę Wam zazdroszczę / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.09.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Zmieniam awatara, coby nikt nie miał wątpliwości. Na takiego, o: http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/w/4/9/7/48089422_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 19.09.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 WitamLektura już spakowana do bagażnika, trza się jeszcze ogolić, kawę walnąć i kole południa wyjechać. Na ślub bardzo dobrego kolegi nie pojadę, żeby z Wami się spotkać. Do zobaczenia za parę godzinpozdrawiamTINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 19.09.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Startuję... Już wiem, że będę z jaką godzinkę spóźniony... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 19.09.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Godzina zero się zbliża! Już tylko 180 minut!!! Oj będzie się działo! No to w drogę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 19.09.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Udanego spotkania wszystkim życze! Bawcie sie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts