Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I ja życze udanego :D

A potem szczególy,szczególy,wszystko i dokładnie poproszę :D

Kto bierze antybiotyk albo ma alergię na alkohol niech bierze notes i robi notatki-może być z grubsza :D

Miłej zabawy i nie pożegnajcie tego lata tak definitywnie,żeby od razu zima nie przyszła :lol:

Dotarłam do domu ...... korki że masakra :roll:

KOCHANI!!!!!!

Ta impreza przeszła do historii ... w głowach niektórych forumowiczów narodził się niecny plan kuligu zimowego na połedniu kraju.... zaznaczę od razu , iż pomysł mój nie jest .... ale jeśli zostanie podjęty temat - pomogę zorganizować i będę :wink: :D

Ta impreza była imprezą przez duże I .... jesteście WSPANIALI !!!!! :D

Ja nie wiem co to za fenomen , że 30 osób z całej Polski spotyka się razem na zawołanie - i czują się ze sobą jakby znali się od lat - pełen centralny luz ...

I strasznie mi smutno .... bo już się skończyło .... :cry:

I nie wiem jak to będzie i jak sobie poradzę ......

bo ja już za Wami tęsknię .... :oops: :roll:

Buziaki dla wszystkich ... :wink: ... i specjalne podziękowania dla Cieszynianki i Piotra za dowiezienie i odwiezienie :D

Dowlokło mnie do domciu...

Wlokło dość fajnie! :lol:

Najpierw ruszyłem jak zwykle jeżdżę na tej trasie, ale jak po raz trzeci ostro zacząłem hamować na widok tego cholernego blaszaka na poboczu, co to go w ostatnim momencie zobaczyłem to....

Powiedziałem głośno i wyraźnie:

Adaś! Ukochany synciu swojej mamusi! PO CO, k..wa, się tak chcesz spieszyć?

Weź sobie jaki twardy, obły przedmiot i palnij w tę łysinę pomiędzy uszami!!!

Myśleć! To nie boli! Mało Ci było fotek? Chcesz jeszcze kilka pocztą otrzymać? :lol:

A potem znalazłem sobie fajnego TIRa, co na widok blaszaka zwalniał i oddałem się błogiemu niemyśleniu zwalając robotę na niego... :lol:

Siadłem mu na burdelówkach (czerwone lamy stopu)... i podziwiałem sobie widoczki...

Było fajnie! Tak fajnie, że omało do Wrocka za nim nie pojechałem, bo skręcał w Piotrkowie... :roll:

Zaskoczyłem w ostatnim momencie!

I...

Zaś se poszukałem nowego TIRa...

W Częstochowie odprawiłem Samarytański uczynek (z kapciatym kołem, lewy tył...) jakiejś blądynce i - jestem! :lol:

Kochani!

Bardzo Wam dziękuję za to, że byliście!

Jesteście WSPANIALI!

Bardzo mi już była potrzebna taka chwila wypoczynku...

Kto nie był - niech żałuje! :wink:

Pozdrawiam Adam M.

CHCĘ JESZCZE!!!