LeoAureus 19.09.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 I ja życzę udanego... Tak tylko tyćkę brakowało a byłabym tam... Daggulka, wielkie sorki! Dopiero co wróciłam do domu, nijak nie zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 19.09.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 I ja życze udanego A potem szczególy,szczególy,wszystko i dokładnie poproszę Kto bierze antybiotyk albo ma alergię na alkohol niech bierze notes i robi notatki-może być z grubsza Miłej zabawy i nie pożegnajcie tego lata tak definitywnie,żeby od razu zima nie przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 19.09.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Oni się tam bawią a mnie żal doopę ściska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.09.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 myślalem, że to to ja jestem pijący, ale tu.... jestem abstynent!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 19.09.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Oni się tam bawią a mnie żal doopę ściska... A ja tam miałam być...http://adoptusia.blox.pl/resource/placz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 19.09.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 myślalem, że to to ja jestem pijący, ale tu.... jestem abstynent!!!! Nie daj się!!! Afrodyta, też miałam być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2009 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 pobudka - wstać !koniom wody dać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 ja już trąbie pól godziny !a Wy śpicie - skórczysyny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 20.09.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 żyjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.09.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 miau! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 20.09.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 miau! czy jest to tzw. kociokwik...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.09.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 20.09.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 oj,oj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.09.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Katz, Otto von Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.09.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 oj,oj.... a co najbardziej boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.09.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 A wiesz czym się różnią bokserki od września? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 20.09.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 oj,oj.... a co najbardziej boli? kopytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.09.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.09.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Dotarłam do domu ...... korki że masakra KOCHANI!!!!!! Ta impreza przeszła do historii ... w głowach niektórych forumowiczów narodził się niecny plan kuligu zimowego na połedniu kraju.... zaznaczę od razu , iż pomysł mój nie jest .... ale jeśli zostanie podjęty temat - pomogę zorganizować i będę Ta impreza była imprezą przez duże I .... jesteście WSPANIALI !!!!! Ja nie wiem co to za fenomen , że 30 osób z całej Polski spotyka się razem na zawołanie - i czują się ze sobą jakby znali się od lat - pełen centralny luz ... I strasznie mi smutno .... bo już się skończyło .... I nie wiem jak to będzie i jak sobie poradzę ...... bo ja już za Wami tęsknię .... Buziaki dla wszystkich ... ... i specjalne podziękowania dla Cieszynianki i Piotra za dowiezienie i odwiezienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 20.09.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Dowlokło mnie do domciu... Wlokło dość fajnie! Najpierw ruszyłem jak zwykle jeżdżę na tej trasie, ale jak po raz trzeci ostro zacząłem hamować na widok tego cholernego blaszaka na poboczu, co to go w ostatnim momencie zobaczyłem to.... Powiedziałem głośno i wyraźnie: Adaś! Ukochany synciu swojej mamusi! PO CO, k..wa, się tak chcesz spieszyć? Weź sobie jaki twardy, obły przedmiot i palnij w tę łysinę pomiędzy uszami!!! Myśleć! To nie boli! Mało Ci było fotek? Chcesz jeszcze kilka pocztą otrzymać? A potem znalazłem sobie fajnego TIRa, co na widok blaszaka zwalniał i oddałem się błogiemu niemyśleniu zwalając robotę na niego... Siadłem mu na burdelówkach (czerwone lamy stopu)... i podziwiałem sobie widoczki... Było fajnie! Tak fajnie, że omało do Wrocka za nim nie pojechałem, bo skręcał w Piotrkowie... Zaskoczyłem w ostatnim momencie! I... Zaś se poszukałem nowego TIRa... W Częstochowie odprawiłem Samarytański uczynek (z kapciatym kołem, lewy tył...) jakiejś blądynce i - jestem! Kochani! Bardzo Wam dziękuję za to, że byliście! Jesteście WSPANIALI! Bardzo mi już była potrzebna taka chwila wypoczynku... Kto nie był - niech żałuje! Pozdrawiam Adam M. CHCĘ JESZCZE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts