Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jełop ze mnie. Oczywiście wziąłem się za wklejanie zdjęć zamiast zacząć od podziękowań.

Dziękujemy wam wszystkim. Impreza udana wielce. Ludzie przemili. Kac jak po każdym nadużyciu. Małżonka już się dopytywa kiedy następny raz ...

Szczególne podziękowania dla Smoczycy, za trud włożony w organizowanie. Barbossie za pomoc w przełamaniu nieśmiałości, i Cieszyniance, za cierpliwe wysłuchiwanie pijackich tyrad. ;)

Ja też bardzo dziękuję wszystkim w imieniu swoim i Mojej Większej Połowy za wspaniałe spotkanie :D

Bardzo się cieszę, że mogłam Was poznać osobiście, a bardzo żałuję, że nie było nas jeszcze więcej i pozostałych jeszcze nie znam. Mam nadzieję, że to jest do nadrobienia :wink:

Ps. Gdzie te zdjęcia :o ?????????????????????????????????

cieszynianka ...kochana ... kij z fotogenicznością .... ja siedze i myślę, czy wkleją na forum fotki do rozwodu :oops: :lol:

Przeca całowaliśmy się za stodołą... Tam nie robili zdjęć...

Hmm, ja tam żadnej stodoły nie widziałam, może za mało wypiłam, ale za to widziałam dwóch całujących się kolegów (nawet jest dowód w postaci fotki) i to już kwalifikuje się jako rozwodowe 8) :-? :lol:

cieszynianka ...kochana ... kij z fotogenicznością .... ja siedze i myślę, czy wkleją na forum fotki do rozwodu :oops: :lol:

Przeca całowaliśmy się za stodołą... Tam nie robili zdjęć...

:o :o :o :lol:

a to z Adasiem się nie liczy .... grzeczni byliśmy :p