TINEK 20.09.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Dziękuję wszystkim za wspaniałą zabawę, dziękuje, że mogłem poznać tylu wspaniałych ludzi, DZIĘKUJĘ BYŁO SUPER - POZDRAWIAM TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.09.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Tinuś .... fajny facet z Ciebie .... właśnie dzięki takim spotkaniom nieustannie się przekonuję , że nasi forumowicze to wspaniali ludzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.09.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Jełop ze mnie. Oczywiście wziąłem się za wklejanie zdjęć zamiast zacząć od podziękowań. Dziękujemy wam wszystkim. Impreza udana wielce. Ludzie przemili. Kac jak po każdym nadużyciu. Małżonka już się dopytywa kiedy następny raz ... Szczególne podziękowania dla Smoczycy, za trud włożony w organizowanie. Barbossie za pomoc w przełamaniu nieśmiałości, i Cieszyniance, za cierpliwe wysłuchiwanie pijackich tyrad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 20.09.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Szczególne podziękowania dla Smoczycy, za trud włożony w organizowanie,... Cieszyniance, za cierpliwe wysłuchiwanie pijackich tyrad. o tak i pewnie jeszcze innym (chodzi o te tyrrady;-) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.09.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Jełop ze mnie. hm..... jak by ten tego ....hm ...no ale skoro tak twierdzisz to masz za te bryle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.09.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.09.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Ja też bardzo dziękuję wszystkim w imieniu swoim i Mojej Większej Połowy za wspaniałe spotkanie Bardzo się cieszę, że mogłam Was poznać osobiście, a bardzo żałuję, że nie było nas jeszcze więcej i pozostałych jeszcze nie znam. Mam nadzieję, że to jest do nadrobienia Ps. Gdzie te zdjęcia ????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.09.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Ps. Gdzie te zdjęcia ????????????????????????????????? tutaj: http://forum.muratordom.pl/relacja-24h-online-pozegnanie-lata-w-ruscu,t169664.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.09.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Ps. Gdzie te zdjęcia ????????????????????????????????? http://picasaweb.google.pl/tomkwas/ImprezkaWRuscu# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.09.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Dziękuję, już pędzę oglądać Choć mam pewne obawy, bo na zdjęciach zazwyczaj straszę swoją niefotogeniczną paszczą, albo przynajmniej mam zamknięte oczy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.09.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 cieszynianka ...kochana ... kij z fotogenicznością .... ja siedze i myślę, czy wkleją na forum fotki do rozwodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.09.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 cieszynianka ...kochana ... kij z fotogenicznością .... ja siedze i myślę, czy wkleją na forum fotki do rozwodu Łomatko jedyna, a jakie Nic nie pamiętam, żeby takowe być mogły zrobione, bo ekscesów jakoś nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 20.09.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 cieszynianka ...kochana ... kij z fotogenicznością .... ja siedze i myślę, czy wkleją na forum fotki do rozwodu Przeca całowaliśmy się za stodołą... Tam nie robili zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.09.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 http://lh4.ggpht.com/_N4UEj_YWCzQ/SrZ19wUaexI/AAAAAAAAD3w/8DAelZ-TLfY/IMG_4209.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.09.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 cieszynianka ...kochana ... kij z fotogenicznością .... ja siedze i myślę, czy wkleją na forum fotki do rozwodu Przeca całowaliśmy się za stodołą... Tam nie robili zdjęć... Hmm, ja tam żadnej stodoły nie widziałam, może za mało wypiłam, ale za to widziałam dwóch całujących się kolegów (nawet jest dowód w postaci fotki) i to już kwalifikuje się jako rozwodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.09.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 cieszynianka ...kochana ... kij z fotogenicznością .... ja siedze i myślę, czy wkleją na forum fotki do rozwodu Przeca całowaliśmy się za stodołą... Tam nie robili zdjęć... a to z Adasiem się nie liczy .... grzeczni byliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.09.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Kończę swą działalność na dziś bo dzieci, przez to moje stukanie w klawisze, spać nie mogą.Pozdrawiam i dobranoc. Jeszcze raz dziękuję za imprezkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.09.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 ja też zaraz się stleniam .... paluch boli, gardło zdarte boli .... allllle , cholera - warto było .... Depi .... co z Tobą? wszystko ok? Retro .... dotarłeś do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.09.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Ja jeszcze muszę zajrzeć do innych wątków, a Moja Większa Połowa już zaległa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 20.09.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Dziękujemy za iimprezkę zajefajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts