cieszynianka 20.09.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 A co z tym kuligiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.09.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 A co z tym kuligiem kochana ....ja wspomniałam juz wcześniej .... kombinujcie , ustalajcie ...ja jestem "za" ... jak trza to pomogę i przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.09.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Dziękujemy za iimprezkę zajefajnie było Gośka - no, ba..... nie było innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 20.09.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 A co z tym kuligiem a śnieg już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 20.09.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Dziękujemy za iimprezkę zajefajnie było Gośka - no, ba..... nie było innej opcji to ja pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.09.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 A co z tym kuligiem a śnieg już jest Chwała Bogu jeszcze nie, ale jak spadnie, to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.09.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 WIELKIE DZIĘKI DLA WSZYSTKICH ZA NIEZAPOMNIANE CHWILE !!!! Są one tym co będę wspominał jadąc w upojny listopadowy poranek (po ciemku ) do pracy ("do varszawki "do Tomkwas ) żeby się nie załamać, w najbliższej przyszłości. i Tym czego się nigdy nie zapomina w ogóle tak jak np: pierwszej nocy we własnym domu (niekoniecznie dokończonym ) PS. Dzięki Tomek za wklejenie zdjęć (chociaż ocenzurowanych ) pomimo braku dostępu do netu . Jestem pod wielkim wrażeniem co znaczy sprzęt+talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.09.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Ja też bardzo dziękuję i czekam na kolejne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.09.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Wszyscy imprezowicze już poszli spać To znaczy, że więcej zdjęć dzisiaj już nie będzie Może jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 20.09.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Cieszka, no ja tez czekam, że może jakieś fotki jeszcze będą i spać przez to nie idę a klapki opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.09.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Cieszka, no ja tez czekam, że może jakieś fotki jeszcze będą i spać przez to nie idę a klapki opadają Moje się jeszcze trzymają, choć podczas drogi nie spałam Za to załadunek samochodu - owszem, czasem jednocześnie, a czasem na zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 20.09.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 My również dziękujemy wszytkim za wspaniałą imprezę. Miałem zamiar przyjsć z rana się z Wami pożegnać. Nie dałem jednak rady - zwlokłem sie z łóżka dopiero o 16:00 z wielkim bólem głowy. Ale co tam, było warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.09.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Ja dotarłem i jakoś się trzymam. Daga dzięki za super spotkanie. Było o niebo lepiej. Wczoraj podczas imprezy zauważyłem jedną bardzo ważną rzecz której nie było ostatnio na spotkaniu. Chodzi mi o integracje. Nie było obozów... każdy z każdym miał wiele tematów do rozmów i do wypicia toastu To było naprawdę udane bardzo udane spotkanie. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.09.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Ja dotarłem i jakoś się trzymam. Daga dzięki za super spotkanie. Było o niebo lepiej. Wczoraj podczas imprezy zauważyłem jedną bardzo ważną rzecz której nie było ostatnio na spotkaniu. Chodzi mi o integracje. Nie było obozów... każdy z każdym miał wiele tematów do rozmów i do wypicia toastu To było naprawdę udane bardzo udane spotkanie. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Kurka wodna, mi też o to chodzi Czasu było za mało i nie zdążyłam się ze wszystkimi zintegrować, więc mam z tego powodu niedosyt i dyskomfort wielki. Mam nadzieję, że do nadrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.09.2009 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 każdy z każdym miał wiele tematów do rozmów i do wypicia toastu przecież ja nie piłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 21.09.2009 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Nikt tam nie pił.... degustowali.... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.09.2009 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Nikt tam nie pił.... degustowali.... Adam M. oczywizda, jakem smakosz! PS. Czy myśmy kogoś wbijali na pal, czy to mi się z inną imprezą kojarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.09.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 A ja w Ruścu byłemkwas chlebowy piłemuprawiałem połamańceco to czasem są za tańce aż z początkiem nocypowiało mi w ocygdyśmy wszyscy duzi, malikogoś na pal nadziewali wreszcie noc łaskawaprzyszła jak ta zjawaPrzysłoniła mi widokino i nadszedł sen głęboki (więcej grzechow nie pamietam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.09.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 A ja byłam, byłam na Pożegnaniu Lata, choć małą chwilkę ale cieszę się i zniej bo w pamięci i sercu pozostanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest piękne popatrzeć jak ludzie się zjeżdzają i z TAAAAAAAAAAAAK witają, z jaką euforią, moca radości i ukojona tęsknotą a teraz mozna popatrzeć i pozazdrościć chwil jakie spędzili podczas zabaw, rozmów, degustacji róznych magicznych trunków a co najważniejsze - nikt do nikogo nie ma pretensji, aluzji, czy innych wyrzutów.... oby taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak dalej..... a gdzie i kiedy coś następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 21.09.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 To była inna imprezka. Wtedy to Azję Tuchajbejowicza na palik naciągalim... Też było hucznie... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts