Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

To była inna imprezka.

Wtedy to Azję Tuchajbejowicza na palik naciągalim... :roll:

Też było hucznie...

Adam M.

aaaa.... faktycznie, teraz cuś mi zaczyna świtać...

no, ale jak powiesz, że strip-teasu też nie było, to nastepnym razem bez takich gwarancji - nie przyjeżdżam.

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To była inna imprezka.

Wtedy to Azję Tuchajbejowicza na palik naciągalim... :roll:

Też było hucznie...

Adam M.

aaaa.... faktycznie, teraz cuś mi zaczyna świtać...

no, ale jak powiesz, że strip-teasu też nie było, to nastepnym razem bez takich gwarancji - nie przyjeżdżam.

następnym razem niestety tez nie bedzie ... bo bedzie zima i to w Koniakowie .... a szkoda ... bo te stringi na szydełku dziergane ....kurrrrde .... a może by dało radę jakąs Panią z koła gospodyń poprosić ... hm.... :roll:

Cieszka ... opowiedziałam kawał Piotra .... wiiesz który kawał? ten na którym sie poryczałam ze smiechu .... : "chcę mieć obie ręce takie same... " http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_hahaha.gif

co se przypomne to sie nie mogę pohamować ...kuźwa :lol:

Twoja większa połowa ma talent do opowiadania kawałów, wiesz? :D

Gość elutek
Cieszka ... opowiedziałam kawał Piotra .... wiiesz który kawał? ten na którym sie poryczałam ze smiechu .... : "chcę mieć obie ręce takie same... " http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_hahaha.gif

też bym chętnie poryczała ze śmiechu... :) dajcie ten kawał :)

Elutek, to Twoja wina, że nie przyjechałaś :evil: :roll: :cry:

Nie da się go opowiedzieć, ten kawał jest do pokazywania. Przyjeżdżaj na następną imprezę, to Ci go opowie Moja Większa Połowa :wink:

Obiecuję, że na kuligu Ci opowiem :wink:

Widzę, że Redakcja przesunęła już nasz wątek ...więc chyba czas na kilka słów pożegnania :roll:

co utkwiło w pamięci ....

Cieszynianka ..... nasza samarytanka - każdego wysłucha , każdemu pomoże - chodząca dobroć ...

Piotr - Większa Połowa - nikt nie opowiada tak kawałów :wink:

Gawel .... jak zykle- wielki sercem .... od tej dobroci po zlocie uciekł mu kot z awatara ...pewnie zagłaskał na ament... :D

Retrofood .... dużo mniej zjadliwy niż na forum .... ogromne poczucie humoru .... :wink: :D

Sylvia1.... strrrasznie zapisana kobieta - napisz wreszcie tą pracę żebyś mogła na nastepnym spotkaniu bawić sie na całego... :wink:

Coolibeer .... no co tu dużo - małolat - ale jaki kulturalny ... :D

Andrzej Wilhelmi ... w realu mniej podtekstowy ...(ufff... :lol: )... co wcale nie znaczy , że mniej zabawowy ...

Tomkwas ... hm.... na dzień dobry zmierzył od góry do dołu ....ale potem mu przeszło :lol: ... z żona tworzą barrrrdzo zgrany duet...

Adam_mk ... pozytywnie nakręcony człowiek .... onieśmielał swoją ogromną wiedzą ....

TINEK ... serce na dłoni , dobra pomocna dusza....

Depi ... boszszsz... jak ja bym chciała potrafić sie tak bezstresowo bawić..... :wink: - no i niezastąpiony ogrzewacz zmarzniętych dłoni....

Piczman + żonka .... daaaaawno nie widziałam tak zakochanych bez zapamietania w sobie ludzi .... co przywraca wiarę w to, ze taka magia naprawdę istnieje ....

Barbossa ... zdecydowanie wyzwala instynkty opiekuńcze ... :oops: :lol:

Magda i Michał ... Ona cicha , grzeczna myszka .... On - też , do czasu :wink: :D ...

sSiwy12 ... chodząca życzliwość, mądrość życiowa .... i do tańca i do różańca ... chyba nie ma tematu na który nie można pogadać ...

Coulignon ... chodząca cisza i spokój .... i ten uśmiech .... :oops:

An-bud .... kiedyś sie bałam :oops: .... teraz już nie .... :D

Gosia-Anbudowa ... żywiołowa otwarta na ludzi babka ....

Joskul .... cichutka, skromniutka inteligentna osóbka.....

Marzycielka_71 + mąż ... Ona - nieprzecietna uroda (niejeden Pan oczu nie mógł oderwać :wink: ) , On .... nieprzeciętny spokój...

Anula74 .... rewelacyjna kobitka .... filmowy uśmiech , mądre spojrzenie .... wrodzona skromność ....

Zuz@nka .... wpadła jak po ogień ... czyli jak zwykle .... :D

KOCHANI ....BARDZO DZIEKUJĘ Z TEGO MIEJSCA WSZYSTKIM ZA PRZYBYCIE ..... BYLIŚCIE WSPANIALI ....

JA JUŻ ZA WAMI TĘSKNIĘ .... :oops: :roll:

a

JEŚLI STADO LUDZI Z CAŁEJ POLSKI POTRAFI SIE ZE SOBA SPOTKAĆ,

KULTURALNIE UPIĆ , ZABALOWAĆ I POŻEGNAĆ BEZ KACA MORALNEGO

TO JEST TO EWENEMENT W SKALI ŚWIATOWEJ KTÓRY TRZA KONTYNUOWAĆ.... :lol: :lol: :lol:

DO ZOBACZENIA NASTĘPNYM RAZEM..... :D

A ja dodam, że Pan Soltys i Pani Teresa Osińska - przesympatyczni ludzie. Kurna, że też wszędzie w swiecie się człowiek z taką obsługą nie spotyka...

dokładnie ...masz rację.... umkło mi :oops:

Pani Teresa jedzonko i obsługę ma zawsze najlepszą :D

a pana Sołtysa nie poznałam .... ale nic straconego ....pewnie nie ostatnia impreza u Pani Osińskiej :wink:

Plusów jest więcej .... Barbossa już wie, że drewno do kominka leży po lewej stronie domu a nie po prawej jeśli następnym razem będzie chciał zadbać o kobiety i napalić w kominku :p :D

Smoczyco, dziękujemy za piękne podsumowanie (dla mnie chyba na wyrost :oops: ) :D

Wewątka chyba nam jeszcze nie zamykają :roll: mam nadzieję :lol:

Mamy zdjęcia, ale nie bardzo wiem co z nimi zrobić, żeby wszyscy mogli zajrzeć, jeśli ktoś może w taki przystępny sposób (jak chłop krowie na miedzy :lol: ) wyjaśnić, to poproszę :oops: :lol: