retrofood 21.09.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 To była inna imprezka. Wtedy to Azję Tuchajbejowicza na palik naciągalim... Też było hucznie... Adam M. aaaa.... faktycznie, teraz cuś mi zaczyna świtać... no, ale jak powiesz, że strip-teasu też nie było, to nastepnym razem bez takich gwarancji - nie przyjeżdżam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.09.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 To była inna imprezka. Wtedy to Azję Tuchajbejowicza na palik naciągalim... Też było hucznie... Adam M. aaaa.... faktycznie, teraz cuś mi zaczyna świtać... no, ale jak powiesz, że strip-teasu też nie było, to nastepnym razem bez takich gwarancji - nie przyjeżdżam. następnym razem niestety tez nie bedzie ... bo bedzie zima i to w Koniakowie .... a szkoda ... bo te stringi na szydełku dziergane ....kurrrrde .... a może by dało radę jakąs Panią z koła gospodyń poprosić ... hm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.09.2009 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Cieszka ... opowiedziałam kawał Piotra .... wiiesz który kawał? ten na którym sie poryczałam ze smiechu .... : "chcę mieć obie ręce takie same... " http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_hahaha.gif co se przypomne to sie nie mogę pohamować ...kuźwa Twoja większa połowa ma talent do opowiadania kawałów, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 21.09.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Cieszka ... opowiedziałam kawał Piotra .... wiiesz który kawał? ten na którym sie poryczałam ze smiechu .... : "chcę mieć obie ręce takie same... " http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_hahaha.gif co se przypomne to sie nie mogę pohamować ...kuźwa Twoja większa połowa ma talent do opowiadania kawałów, wiesz? też bym chętnie poryczała ze śmiechu... dajcie ten kawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.09.2009 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 niewykonalne .... bo jego trza pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.09.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Cieszka ... opowiedziałam kawał Piotra .... wiiesz który kawał? ten na którym sie poryczałam ze smiechu .... : "chcę mieć obie ręce takie same... " http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_hahaha.gif co se przypomne to sie nie mogę pohamować ...kuźwa Twoja większa połowa ma talent do opowiadania kawałów, wiesz? też bym chętnie poryczała ze śmiechu... dajcie ten kawał Elutek, to Twoja wina, że nie przyjechałaś Nie da się go opowiedzieć, ten kawał jest do pokazywania. Przyjeżdżaj na następną imprezę, to Ci go opowie Moja Większa Połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.09.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Elutek, to Twoja wina, że nie przyjechałaś Nie da się go opowiedzieć, ten kawał jest do pokazywania. Przyjeżdżaj na następną imprezę, to Ci go opowie Moja Większa Połowa ale linka jego nie dostaniesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.09.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Elutek, to Twoja wina, że nie przyjechałaś Nie da się go opowiedzieć, ten kawał jest do pokazywania. Przyjeżdżaj na następną imprezę, to Ci go opowie Moja Większa Połowa ale linka jego nie dostaniesz... Się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 21.09.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Cieszka ... opowiedziałam kawał Piotra .... wiiesz który kawał? ten na którym sie poryczałam ze smiechu .... : "chcę mieć obie ręce takie same... " http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_hahaha.gif co se przypomne to sie nie mogę pohamować ...kuźwa Twoja większa połowa ma talent do opowiadania kawałów, wiesz? też bym chętnie poryczała ze śmiechu... dajcie ten kawał Obiecuję, że na kuligu Ci opowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 21.09.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 A juz zatrybiłem kto to Petrus-es, toż mówił na imprezie że taki będzie nick Witaj Duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 21.09.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 A juz zatrybiłem kto to Petrus-es, toż mówił na imprezie że taki będzie nick Witaj Duży Witaj towarzyszu niedoli kuligowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 21.09.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Dziękuję Wszystkim za wspaniałe chwile i za to, że byli tak mili i wytrzymali ze mną tyle godzin! . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.09.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 kuchnia bela coś mi chyba na głowę chyba już poszło że widzę mikołaja już i mowa o kuligu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.09.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 zima tuż tuż, Indianie już od dawna chrust zbierają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.09.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 kuchnia bela coś mi chyba na głowę chyba już poszło że widzę mikołaja już i mowa o kuligu Kolego sympatyczny, to nie pamiętasz jakżeśmy się na kulig umawiali Nie było Cię wtedy czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.09.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Widzę, że Redakcja przesunęła już nasz wątek ...więc chyba czas na kilka słów pożegnania co utkwiło w pamięci .... Cieszynianka ..... nasza samarytanka - każdego wysłucha , każdemu pomoże - chodząca dobroć ... Piotr - Większa Połowa - nikt nie opowiada tak kawałów Gawel .... jak zykle- wielki sercem .... od tej dobroci po zlocie uciekł mu kot z awatara ...pewnie zagłaskał na ament... Retrofood .... dużo mniej zjadliwy niż na forum .... ogromne poczucie humoru .... Sylvia1.... strrrasznie zapisana kobieta - napisz wreszcie tą pracę żebyś mogła na nastepnym spotkaniu bawić sie na całego... Coolibeer .... no co tu dużo - małolat - ale jaki kulturalny ... Andrzej Wilhelmi ... w realu mniej podtekstowy ...(ufff... )... co wcale nie znaczy , że mniej zabawowy ... Tomkwas ... hm.... na dzień dobry zmierzył od góry do dołu ....ale potem mu przeszło ... z żona tworzą barrrrdzo zgrany duet... Adam_mk ... pozytywnie nakręcony człowiek .... onieśmielał swoją ogromną wiedzą .... TINEK ... serce na dłoni , dobra pomocna dusza.... Depi ... boszszsz... jak ja bym chciała potrafić sie tak bezstresowo bawić..... - no i niezastąpiony ogrzewacz zmarzniętych dłoni.... Piczman + żonka .... daaaaawno nie widziałam tak zakochanych bez zapamietania w sobie ludzi .... co przywraca wiarę w to, ze taka magia naprawdę istnieje .... Barbossa ... zdecydowanie wyzwala instynkty opiekuńcze ... Magda i Michał ... Ona cicha , grzeczna myszka .... On - też , do czasu ... sSiwy12 ... chodząca życzliwość, mądrość życiowa .... i do tańca i do różańca ... chyba nie ma tematu na który nie można pogadać ... Coulignon ... chodząca cisza i spokój .... i ten uśmiech .... An-bud .... kiedyś sie bałam .... teraz już nie .... Gosia-Anbudowa ... żywiołowa otwarta na ludzi babka .... Joskul .... cichutka, skromniutka inteligentna osóbka..... Marzycielka_71 + mąż ... Ona - nieprzecietna uroda (niejeden Pan oczu nie mógł oderwać ) , On .... nieprzeciętny spokój... Anula74 .... rewelacyjna kobitka .... filmowy uśmiech , mądre spojrzenie .... wrodzona skromność .... Zuz@nka .... wpadła jak po ogień ... czyli jak zwykle .... KOCHANI ....BARDZO DZIEKUJĘ Z TEGO MIEJSCA WSZYSTKIM ZA PRZYBYCIE ..... BYLIŚCIE WSPANIALI .... JA JUŻ ZA WAMI TĘSKNIĘ .... a JEŚLI STADO LUDZI Z CAŁEJ POLSKI POTRAFI SIE ZE SOBA SPOTKAĆ, KULTURALNIE UPIĆ , ZABALOWAĆ I POŻEGNAĆ BEZ KACA MORALNEGO TO JEST TO EWENEMENT W SKALI ŚWIATOWEJ KTÓRY TRZA KONTYNUOWAĆ.... DO ZOBACZENIA NASTĘPNYM RAZEM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.09.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 A ja dodam, że Pan Soltys i Pani Teresa Osińska - przesympatyczni ludzie. Kurna, że też wszędzie w swiecie się człowiek z taką obsługą nie spotyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.09.2009 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 A ja dodam, że Pan Soltys i Pani Teresa Osińska - przesympatyczni ludzie. Kurna, że też wszędzie w swiecie się człowiek z taką obsługą nie spotyka... dokładnie ...masz rację.... umkło mi Pani Teresa jedzonko i obsługę ma zawsze najlepszą a pana Sołtysa nie poznałam .... ale nic straconego ....pewnie nie ostatnia impreza u Pani Osińskiej Plusów jest więcej .... Barbossa już wie, że drewno do kominka leży po lewej stronie domu a nie po prawej jeśli następnym razem będzie chciał zadbać o kobiety i napalić w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.09.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 No i przypominam, że pan Stefan z początku Ruśca, na ul. Górnej obiecał, że tą złotówkę to Panu Sołtysowi odda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.09.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Smoczyco, dziękujemy za piękne podsumowanie (dla mnie chyba na wyrost ) Wewątka chyba nam jeszcze nie zamykają mam nadzieję Mamy zdjęcia, ale nie bardzo wiem co z nimi zrobić, żeby wszyscy mogli zajrzeć, jeśli ktoś może w taki przystępny sposób (jak chłop krowie na miedzy ) wyjaśnić, to poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts