Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cieszka ...słonko ... wejdź sobie na komentarze do mojego dziennika budowy .... na 19 stronie tych komentarzy przy dacie 2 luty 2009 niejaki TMK łopatologicznie z tłumaczeniami i obrazkami tłumaczy jak zarejestrować się na imageshack i jak korzystać ...wejdź , zerknij - pomogę jeśli czegoś nie zrozumiesz ....

... Barbossa już wie, że drewno do kominka leży po lewej stronie domu a nie po prawej jeśli następnym razem będzie chciał zadbać o kobiety i napalić w kominku :p :D

ta, ale ile 0RH- to kosztowało :D

zresztą poszedłem na zachód, potem na wschód i nic, ciągle ciemność widzę, ciemność... i bach

jakoś nie wierzę, że po lewej, plącze się w zeznaniach :-?

musi co trzeba inne metody zastosować :D

nic tak jęzora nie rozwiązuje, jak księżycówka Retro, może wespół zespół

ją trza napełnić TYM i wtedy sypnie szczegółami

Barbossa ...oj, boszszsze.... Pani Osińska powiedziała, że jak przyjedziemy następnym razem to drwa będą przy wiacie :roll: :lol:

a poza tym ja to porąbane drewno widziałam ... naprawdę leży kole domu ...ino z innej strony :p

Normalnie nie można z was oka spuścić. Najpierw zezwą człeka od ponurych prokuratorów z miarką w oku , a później od wytrawnych ;) .

Cieszyć się tylko, że potem pochwalą .... :roll:

Tomkwasowa dzieciska kąpie, to mam jakieś 15 minut na oglądanie cieszyniankowych zdjęć. Tylko penie się nie doczekam.

Normalnie nie można z was oka spuścić. Najpierw zezwą człeka od ponurych prokuratorów z miarką w oku , a później od wytrawnych ;) .

Cieszyć się tylko, że potem pochwalą .... :roll:

Tomkwasowa dzieciska kąpie, to mam jakieś 15 minut na oglądanie cieszyniankowych zdjęć. Tylko penie się nie doczekam.

Kuźwa nie wiem co się stało :o

Jak wychodziłam to się ściągały, a jak wróciłam z kuchni to okienko było puste i nigdzie ich nie widzę :evil: :evil: :evil:

nie trać czasu na duperele sprzątaniowe ino się wprowadzaj :p ... szkoda czasu - resztę dokończysz mieszkając ..... :lol:

Mielim się wprowadzić na folię budowlana. Mus było toto wypieprzyć ;)

następna maruda.... :p :lol:

dobra ....już bede grzeczna .... :roll:

chciałam tylko powiedzieć, że po sobotnich imprezowaniach dziś boli mnie gardło i głowa , oraz mam katar ..... a że nienawidzę być chora to jak jestem chora to jestem jednocześnie agresywna .... więc przez kilka dni bez kija nie podchodzić proszę :roll: :oops: :lol:

na dokładkę zaś nie zdążyłam do chirurga i szwy mam już "przeterminowane" o dwa dni :oops: .... jutro mój chirurg mnie zabije bo paluch jakby zaś gorzej :roll:

dobijcie mnie...... bo pogryzę..... :-?

palucha niech possie gorsza połowa

do czegoś się przyda, a może pomoże...

:-?

jasssssssne .... ja nie żmija coby mnie wysysać .... po moim trupie :-?

ten imageshack faktycznie muli jak jasna cholera .... nie idzie wieczorem na nim nic nigdy robić ... masakra :evil:

więc tak ...ponieważ imageshack hulo jakby chciał a nie mógł albo odwrotnie :roll: , więc doszłyśmy do wniosku z Cieszką że ja się tym zajmę z samego ranka skoro świt od 9 w pracy .... jak się uporam z tymi zdjątkami cieszynianki - dam linka do albumu :wink: