Petrus_es 22.09.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 kuchnia bela coś mi chyba na głowę chyba już poszło że widzę mikołaja już i mowa o kuligu właśnie dzisiaj przyszła jesień, a po niej zaraz będzie zima, więc kuligów czas najwyższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.09.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Sie dziewczyny wzięły za fotki to już ImageShack'a popsuły tylko interneta nie popsujta Napisałeś to w złą godzinę, coś mię wywaliło ze wszystkiego zalogowanego i się wk ...iłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 22.09.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 O kurde Nie miałem z tym nic wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.09.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Widzę, że Redakcja przesunęła już nasz wątek ...więc chyba czas na kilka słów pożegnania co utkwiło w pamięci .... To może ja, jako że debiutant, pokuszę się o jeszcze jedną charakterystykę daggulka na początku bardzo zabiegana i witająca wszystkich. Spięta. Ale jak mi pokazała język przy pierwszym zdjęciu, to dalej jakoś to poszło. Potem szał zabawy i energii wulkan. W potrzebie - matka. I pije mniej niż mówi że pije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Tomkwas ... bo ja ten język własnie pokazałam Ci cobyś się tak surowo na mnie nie gapił .... poskutkowało jak widać ... ale Twoja mina wtedy - bezcenna Bardzo dziękuje za charakterystyke ... nie wiem czy zasłużyłam na tyle miłych słów a teraz ..... TADAAAAAAM..... zdjęcia Cieszki .... wczoraj wieczorem Imageshack był tak zawalony , ze nie dało sie nic zrobić ... dziś rano poszło od strzału .... zdjęcia wszystkie jak leci bez cenzury i odrzucania - miłego oglądactwa życzę http://img441.imageshack.us/gal.php?g=img1990yo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Tomkwas ... bo ja ten język własnie pokazałam Ci cobyś się tak surowo na mnie nie gapił .... poskutkowało jak widać ... ale Twoja mina wtedy - bezcenna Bardzo dziękuje za charakterystyke ... nie wiem czy zasłużyłam na tyle miłych słów a teraz ..... TADAAAAAAM..... zdjęcia Cieszki .... wczoraj wieczorem Imageshack był tak zawalony , ze nie dało sie nic zrobić ... dziś rano poszło od strzału .... zdjęcia wszystkie jak leci bez cenzury i odrzucania - miłego oglądactwa życzę http://img441.imageshack.us/gal.php?g=img1990yo.jpg Tak jak napisała Daggulka zdjęcia w całości, jak leci, razem z tymi niedoświetlonymi i niewyraźnymi Gdyby był jakowyś sprzeciw, to proszę o informację, usunie się co trzeba Końcowe zdjęcia to droga powrotna i ci, którzy "nie wiadomo skąd się biorą" na drodze. Raz wyprzedzali oni nas, a raz my ich I było też AutoRetro jako ciekawostka Jakość zdjęć nie dorównuje profesjonalistom, ale jaki sprzęt (i fotograf) takie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 wszystkie zdjęcia są the best ... wszystkie mam juz na pen drive ... się z nim nie rozstanę aże do nastepnego spotkania ... doły psychiczne se nimi bede leczyć jak gawel wspomnieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 23.09.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Na polecenie dagulki wrzucam Podpisy takie lipne ale jakoś to będzie każdy się integrował i wie z kim rozmawiał http://img136.imageshack.us/img136/2609/77188a7a5c1507bf4f307f1.jpg http://img97.imageshack.us/img97/5881/10a281c765a68632a52e291.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 coolibeer ... wielkie dzięki ... zostałam poproszona na priv o przedstawienie biesiadników ... mam nadzieje, ze nikt nie ma nic przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dziękujemy Ci Coolibeerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 23.09.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 następnym razem pie... sobie złoty łańcuch na szyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 następnym razem pie... sobie złoty łańcuch na szyję A my będziemy trzymać za koniec (łańcucha oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Cieeeszka ...boszszsz... to już kolejny raz zbereźnico jedna najpierw do sSiwego o agresorze a teraz do Barbossy o koncu ... no ja Cie prosze.... http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_hahaha.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Cieeeszka ...boszszsz... to już kolejny raz zbereźnico jedna najpierw do sSiwego o agresorze a teraz do Barbossy o koncu ... no ja Cie prosze.... http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_hahaha.gif To nie ja A Barbossa już na imprezie miał zapowiedziane, że następnym razem na łańcuchu przy stole (o końcu wtedy jeszcze nie mówiłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 słuchaj Cieszka... to może zamiast trzymać Barbossę za koniec ( w domyśle- łańcucha) to przywiążemy go do sań i z Tinkiem i Piotrem Wielkim będą wszyscy sanie ciągnąć do tego czasu noga mu wyzdrowieje , a dwa w jednym bedzie .... kondycji facet nabierze i na oku go bedziem mieć coby sobie i innym krzywdy nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dobry pomysł Retro już pojechał na wieś po bat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 no , to ustalone .... coulignon , Depi, Adam_mk i Coolibeer im pomogą .. a my z sSiwym12 bedziemy pilnowały porządku ... a Retro bedzie powoził i bat trzymał i używał teraz tylko trza wszystkich ściągnąć na ta imorezę ... i kurrrde nie wiem czy po tym co tu napisałyśmy ktoś bedzie chciał przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 no , to ustalone .... coulignon , Depi, Adam_mk i Coolibeer im pomogą .. a my z sSiwym12 bedziemy pilnowały porządku ... a Retro bedzie powoził i bat trzymał i używał teraz tylko trza wszystkich ściągnąć na ta imorezę ... i kurrrde nie wiem czy po tym co tu napisałyśmy ktoś bedzie chciał przyjechać Trzeba wyraźnie podkreślić, że bata "zażywają" tylko osobniki pociągowe i to niekoniecznie (może w razie potrzeby ), reszta dostaje tylko marchewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 23.09.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ja protestuję. Żadnego porządku nie będę pilnować – niech się sam pilnuje. Ja chcę marchewkę. A tak nawiasem mówiąc, to po co zaprzęg, skoro prawda zarówno historyczna jak i ludowa, jasno określa, że Baby na wozie (saniach) wozić nie wolno, bo kuniom za ciężko. Już widzę te protesty zielonych, obrońców zwierząt, itp. Kuń swoje prawa ma i powinien biegać luzem, bo już się nakuniował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 kurde ... sSiwy ... może i masz rację to co nam z przyjemności zostanie? ognisko jedynie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts