Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Widzę, że Redakcja przesunęła już nasz wątek ...więc chyba czas na kilka słów pożegnania :roll:

co utkwiło w pamięci ....

To może ja, jako że debiutant, pokuszę się o jeszcze jedną charakterystykę ;)

daggulka na początku bardzo zabiegana i witająca wszystkich. Spięta. Ale jak mi pokazała język przy pierwszym zdjęciu, to dalej jakoś to poszło. Potem szał zabawy i energii wulkan. W potrzebie - matka. I pije mniej niż mówi że pije. :D

Tomkwas ... bo ja ten język własnie pokazałam Ci cobyś się tak surowo na mnie nie gapił .... poskutkowało jak widać ... ale Twoja mina wtedy - bezcenna :p :lol:

Bardzo dziękuje za charakterystyke ... nie wiem czy zasłużyłam na tyle miłych słów :oops: :roll:

a teraz ..... TADAAAAAAM..... zdjęcia Cieszki .... wczoraj wieczorem Imageshack był tak zawalony , ze nie dało sie nic zrobić ... dziś rano poszło od strzału .... zdjęcia wszystkie jak leci bez cenzury i odrzucania - miłego oglądactwa życzę :D

http://img441.imageshack.us/gal.php?g=img1990yo.jpg

Tomkwas ... bo ja ten język własnie pokazałam Ci cobyś się tak surowo na mnie nie gapił .... poskutkowało jak widać ... ale Twoja mina wtedy - bezcenna :p :lol:

Bardzo dziękuje za charakterystyke ... nie wiem czy zasłużyłam na tyle miłych słów :oops: :roll:

a teraz ..... TADAAAAAAM..... zdjęcia Cieszki .... wczoraj wieczorem Imageshack był tak zawalony , ze nie dało sie nic zrobić ... dziś rano poszło od strzału .... zdjęcia wszystkie jak leci bez cenzury i odrzucania - miłego oglądactwa życzę :D

http://img441.imageshack.us/gal.php?g=img1990yo.jpg

Tak jak napisała Daggulka zdjęcia w całości, jak leci, razem z tymi niedoświetlonymi i niewyraźnymi :roll:

Gdyby był jakowyś sprzeciw, to proszę o informację, usunie się co trzeba :-?

Końcowe zdjęcia to droga powrotna i ci, którzy "nie wiadomo skąd się biorą" na drodze. Raz wyprzedzali oni nas, a raz my ich :D

I było też AutoRetro jako ciekawostka :D

Jakość zdjęć nie dorównuje profesjonalistom, ale jaki sprzęt (i fotograf) takie zdjęcia :oops: :lol:

Gość coolibeer

Na polecenie dagulki wrzucam :) Podpisy takie lipne ale jakoś to będzie każdy się integrował i wie z kim rozmawiał :p

http://img136.imageshack.us/img136/2609/77188a7a5c1507bf4f307f1.jpg

http://img97.imageshack.us/img97/5881/10a281c765a68632a52e291.jpg

Cieeeszka ...boszszsz... to już kolejny raz zbereźnico jedna :roll: :lol:

najpierw do sSiwego o agresorze a teraz do Barbossy o koncu ... no ja Cie prosze.... http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_hahaha.gif

To nie ja :o :roll: :lol:

A Barbossa już na imprezie miał zapowiedziane, że następnym razem na łańcuchu przy stole (o końcu wtedy jeszcze nie mówiłam :roll: ) :lol:

słuchaj Cieszka... to może zamiast trzymać Barbossę za koniec ( w domyśle- łańcucha) to przywiążemy go do sań i z Tinkiem i Piotrem Wielkim będą wszyscy sanie ciągnąć :lol:

do tego czasu noga mu wyzdrowieje , a dwa w jednym bedzie .... kondycji facet nabierze i na oku go bedziem mieć coby sobie i innym krzywdy nie zrobił :lol:

no , to ustalone .... coulignon , Depi, Adam_mk i Coolibeer im pomogą ..

a my z sSiwym12 bedziemy pilnowały porządku ...

a Retro bedzie powoził i bat trzymał i używał :lol:

teraz tylko trza wszystkich ściągnąć na ta imorezę ...

i kurrrde nie wiem czy po tym co tu napisałyśmy ktoś bedzie chciał przyjechać :oops: :lol:

no , to ustalone .... coulignon , Depi, Adam_mk i Coolibeer im pomogą ..

a my z sSiwym12 bedziemy pilnowały porządku ...

a Retro bedzie powoził i bat trzymał i używał :lol:

teraz tylko trza wszystkich ściągnąć na ta imorezę ...

i kurrrde nie wiem czy po tym co tu napisałyśmy ktoś bedzie chciał przyjechać :oops: :lol:

Trzeba wyraźnie podkreślić, że bata "zażywają" tylko osobniki pociągowe i to niekoniecznie (może w razie potrzeby :lol: ), reszta dostaje tylko marchewkę :D

Ja protestuję. Żadnego porządku nie będę pilnować – niech się sam pilnuje. :roll:

Ja chcę marchewkę. 8)

A tak nawiasem mówiąc, to po co zaprzęg, skoro prawda zarówno historyczna jak i ludowa, jasno określa, że Baby na wozie (saniach) wozić nie wolno, bo kuniom za ciężko. Już widzę te protesty zielonych, obrońców zwierząt, itp. :o

Kuń swoje prawa ma i powinien biegać luzem, bo już się nakuniował. :lol: