daggulka 23.09.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 albo no sama nie wiem ... kurrrde .....Cieszka ...no powiedz coś , bo na nas nakrzyczał .... buuuuuuu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 23.09.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ale klapnąłem Baboka z tym podpisywaniem... Jednego nie podpisałem. Kurde Jak się pies wabił?????? Zaraz dopiszemy dużymi literami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ja protestuję. Żadnego porządku nie będę pilnować – niech się sam pilnuje. Ja chcę marchewkę. A tak nawiasem mówiąc, to po co zaprzęg, skoro prawda zarówno historyczna jak i ludowa, jasno określa, że Baby na wozie (saniach) wozić nie wolno, bo kuniom za ciężko. Już widzę te protesty zielonych, obrońców zwierząt, itp. Kuń swoje prawa ma i powinien biegać luzem, bo już się nakuniował. I tak właśnie będzie, a sanie pociągną: Tinek + Petrus_es (na ochotnika ) oraz coulignon , Depi, Adam_mk i Coolibeer im pomogą (z polecenia Smoczycy ). Tym oto sposobem nie podpadniemy "zielonym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 23.09.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 i sSiwego12 popraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 23.09.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ale klapnąłem Baboka z tym podpisywaniem... Jednego nie podpisałem. Kurde Jak się pies wabił?????? Zaraz dopiszemy dużymi literami Nie wiem jak wabił się pies, a właściwie psica, ale na pewno była lepsza od Boruca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 psica to Łendy.... jakkolwiek się to pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 23.09.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dobry pomysł Retro już pojechał na wieś po bat Jak to, batem... ja się nie zgadzam (jeszcze lepsza połowa skłonna mnie posadzic nie o uczestnictwie w kuligu, tylko w jakim hard... coś tam ) Możemy być poganiani tylko i wyłącznie, dobrocią i miłym słowem naszych pań, inaczej być nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ja tam nie wiem ... ale po dobroć i miłe słowo to chyba nie do mnie .... wiem - Cieszka się nada..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dobry pomysł Retro już pojechał na wieś po bat Jak to, batem... ja się nie zgadzam (jeszcze lepsza połowa skłonna mnie posadzic nie o uczestnictwie w kuligu, tylko w jakim hard... coś tam ) Możemy być poganiani tylko i wyłącznie, dobrocią i miłym słowem naszych pań, inaczej być nie może Woźnica musi mieć bat do strzelania, tak dla fasonu Niekoniecznie musi nim traktować zaprzągniętych A Połowicę to zabieraj ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 23.09.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Woźnica musi mieć bat do strzelania, tak dla fasonu Niekoniecznie musi nim traktować zaprzągniętych ..... Acha się trochę uspokoił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Woźnica musi mieć bat do strzelania, tak dla fasonu Niekoniecznie musi nim traktować zaprzągniętych ..... Acha się trochę uspokoił To dobrze, bo by jeszcze zdezerterował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 23.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Woźnica musi mieć bat do strzelania, tak dla fasonu Niekoniecznie musi nim traktować zaprzągniętych ..... Acha się trochę uspokoił A ja wcale taki spokojny nie jestem Bo w każdej chwili woźnicy może coś się pomylić i nieszczęście ( dla zaprzęgu gotowe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Woźnica musi mieć bat do strzelania, tak dla fasonu Niekoniecznie musi nim traktować zaprzągniętych ..... Acha się trochę uspokoił A ja wcale taki spokojny nie jestem Bo w każdej chwili woźnicy może coś się pomylić i nieszczęście ( dla zaprzęgu gotowe ) Jak będzie dobrze widział, to nie powinno się nic pomylić A jak ręka będzie pewna to i bat się nie omsknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 23.09.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dla woźnicy i dla koni to trzaby tego specjału cośmy na imprezce degustowali Już se sanki na kulig rychtuję . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Andrzej .... no koniecznie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dla woźnicy i dla koni to trzaby tego specjału cośmy na imprezce degustowali Już se sanki na kulig rychtuję . Pozdrawiam. Toż przecie Retro już w tym celu na wieś pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 24.09.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 psica to Łendy.... jakkolwiek się to pisze Dokładnie tak się pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 kochani ... zapraszamy z Anulą74 na pogaduchy w jednym wewontku .... niech bedzie wszystko w jednym miejscu a nie rozpieprzone po wszystkich działach http://forum.muratordom.pl/dziendoberkowo-czyli-pierniczenie-o-glupotach,t170186.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Dla woźnicy i dla koni to trzaby tego specjału cośmy na imprezce degustowali Już se sanki na kulig rychtuję . Pozdrawiam. Toż przecie Retro już w tym celu na wieś pojechał no i bardzo dobrze .... nie zostawia się tak ważnych rzeczy na ostatnią chwilę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.10.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Hmmm. Miesiąc dopiero zleciał, a jakoś tak się to dawno wydaje .... Panie Barbossie , jak kopytko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts