Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

KOCHANI ..... MAM PŁYTĘ Z FILMEM Z IMPREZY !!!! :D

jeszcze nie obejrzałam ... odebrałam dzis rano , tomkwas mi przysłał ....

boje sie tam zajrzeć :oops: ...ale ....kurrrrde ...przeca grzeczna byłam ... wszyscy bylismy ... więc nie ma czego się bać :D

tomkwas zapewne powysyła zapytanka czy ktos na płytę z filmem reflektuje .... ale od siebie powiem , ze na pewno warto ... pamiątka na całe życie :D

tomkwas zapewne powysyła zapytanka czy ktos na płytę z filmem reflektuje .... ale od siebie powiem , ze na pewno warto ... pamiątka na całe życie :D

Powysyła, ale ... poczeka na wrażenia betatesterki. Jeśli się spodoba i zaczną powstawać posty zachwytowe i się we wszystkich apetyt rozbudzi, to wtedy ...

Właśnie obejrzałam film od tomkwasa .... make up spłynął mi po policzkach ....

JA CHCĘ IMPREZĘ JESZCZE RAZ !!!!!!!!!

i ..... nie ma opcji żeby w Istebnej kogoś z ruścowych imprezowiczów zabrakło - nie ma takiej opcji po prostu .... ja sobie nie wyobrażam tej imprezy bez Was wszystkich :wink:

howkh :D

tomkwas .... rewelacja ....rewelacja , chopie ... wzruszenie mi głos odbiera ...

super pamiatka na całe życie ....

bardzo Ci dziękuje w imieniu swoim i innych ....

przeżyć to jeszcze raz ..... kto potrafi cofnąć czas? :roll:

Gość coolibeer
Właśnie obejrzałam film od tomkwasa .... make up spłynął mi po policzkach ....

JA CHCĘ IMPREZĘ JESZCZE RAZ !!!!!!!!!

i ..... nie ma opcji żeby w Istebnej kogoś z ruścowych imprezowiczów zabrakło - nie ma takiej opcji po prostu .... ja sobie nie wyobrażam tej imprezy bez Was wszystkich :wink:

howkh :D

Nie gadaj tyle tylko rób kopie i wysyłaj film do mnie :)

Ile on zajmuje? Jak coś wrzucę go na serwer jak by nie dużo zajmował.

tomkwas .... nic się nie zacina - wszystko ok ... waśnie se obejrzałam imprezę w dużym tv .... coś niesamowitego ... 30 osób z różnych stron kraju w jednym miejscu - tak się potrafi bawić .... :D :D :D

REWELACJA !!!!!!!!!!!!!!

możesz rozsyłać pozostałym :wink: :D

P.S. niewątpliwym hymnem minionej imprezy był "Zegarmistrz światła" :lol: :lol: :lol:

dobra .... nie jestem taki sęp ..... kto chce przyjechać do mnie np. w sobotę na kino pt. "pożegnanie lata" ? :D

zapraszam chętnych .... :D

najbliżej to chyba ma Adam_mk , potem coolibeer .... a potem to już wszyscy diabelnie daleko :cry:

tak se myślę .... gdybym mieszkała gdzieś w centrum naszego pięknego płynącego mlekiem i miodem kraju to były nie 3 ale z 10 imprez w roku :lol: