Petrus_es 20.10.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Hmmm. Miesiąc dopiero zleciał, a jakoś tak się to dawno wydaje .... Panie Barbossie , jak kopytko? (Będąc wyrazicielem wszystkich uczestników) Mamy nadzieję, że bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.10.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 z tego co wiem, to mu chyba nie odpadło a co do spotkania .... faktycznie - dawno się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 20.10.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 z tego co wiem, to mu chyba nie odpadło a co do spotkania .... faktycznie - dawno się wydaje DAWNO ? -> wieki temu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.10.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 KOCHANI ..... MAM PŁYTĘ Z FILMEM Z IMPREZY !!!! jeszcze nie obejrzałam ... odebrałam dzis rano , tomkwas mi przysłał .... boje sie tam zajrzeć ...ale ....kurrrrde ...przeca grzeczna byłam ... wszyscy bylismy ... więc nie ma czego się bać tomkwas zapewne powysyła zapytanka czy ktos na płytę z filmem reflektuje .... ale od siebie powiem , ze na pewno warto ... pamiątka na całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 22.10.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Zgrałem swój materiał i mam tylko kilka minut, ale za to jakich Tylko nie wiem co z tym zrobić, krótki filmik pewnie jakiś Ale nie wcześniej niż za 2 tygodnie, sezon mi sie kończy wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.10.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Piczman ... ja w ciemno reflektuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.10.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Zgrałem swój materiał i mam tylko kilka minut, ale za to jakich Tylko nie wiem co z tym zrobić, krótki filmik pewnie jakiś Ale nie wcześniej niż za 2 tygodnie, sezon mi sie kończy wreszcie Mojego, raptem, 15 minut. Ale daje popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.10.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 tomkwas zapewne powysyła zapytanka czy ktos na płytę z filmem reflektuje .... ale od siebie powiem , ze na pewno warto ... pamiątka na całe życie Powysyła, ale ... poczeka na wrażenia betatesterki. Jeśli się spodoba i zaczną powstawać posty zachwytowe i się we wszystkich apetyt rozbudzi, to wtedy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.10.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Właśnie obejrzałam film od tomkwasa .... make up spłynął mi po policzkach .... JA CHCĘ IMPREZĘ JESZCZE RAZ !!!!!!!!! i ..... nie ma opcji żeby w Istebnej kogoś z ruścowych imprezowiczów zabrakło - nie ma takiej opcji po prostu .... ja sobie nie wyobrażam tej imprezy bez Was wszystkich howkh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.10.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 tomkwas .... rewelacja ....rewelacja , chopie ... wzruszenie mi głos odbiera ... super pamiatka na całe życie .... bardzo Ci dziękuje w imieniu swoim i innych .... przeżyć to jeszcze raz ..... kto potrafi cofnąć czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.10.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Właśnie obejrzałam film od tomkwasa .... make up spłynął mi po policzkach .... JA CHCĘ IMPREZĘ JESZCZE RAZ !!!!!!!!! i ..... nie ma opcji żeby w Istebnej kogoś z ruścowych imprezowiczów zabrakło - nie ma takiej opcji po prostu .... ja sobie nie wyobrażam tej imprezy bez Was wszystkich howkh Nie gadaj tyle tylko rób kopie i wysyłaj film do mnie Ile on zajmuje? Jak coś wrzucę go na serwer jak by nie dużo zajmował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.10.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Zgrałem swój materiał i mam tylko kilka minut, ale za to jakich ... i mój He He Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.10.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 tomkwas .... nic się nie zacina - wszystko ok ... waśnie se obejrzałam imprezę w dużym tv .... coś niesamowitego ... 30 osób z różnych stron kraju w jednym miejscu - tak się potrafi bawić .... REWELACJA !!!!!!!!!!!!!! możesz rozsyłać pozostałym P.S. niewątpliwym hymnem minionej imprezy był "Zegarmistrz światła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 22.10.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Tomek dawaj numer konta na priv, bo też chcę mieć ten film pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.10.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dobra .... nie jestem taki sęp ..... kto chce przyjechać do mnie np. w sobotę na kino pt. "pożegnanie lata" ? zapraszam chętnych .... najbliżej to chyba ma Adam_mk , potem coolibeer .... a potem to już wszyscy diabelnie daleko tak se myślę .... gdybym mieszkała gdzieś w centrum naszego pięknego płynącego mlekiem i miodem kraju to były nie 3 ale z 10 imprez w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.10.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ja też chciałabym filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.10.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Cieeeszka ...Ty masz najbliżej z Piotrusiem ... faktycznie ... a filmik rewelacja .... tomkwas bedzie rozsyłał ... ino logistycznie musi się zebrać do kupy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.10.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Cieeeszka ...Ty masz najbliżej z Piotrusiem ... faktycznie ... a filmik rewelacja .... tomkwas bedzie rozsyłał ... ino logistycznie musi się zebrać do kupy ... Jak się na ten filmik można załapać???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.10.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Po prostu trza się dać z filmować . A czy aby są tam jakieś momenty?! Czy to tylko taśmy prawdy? . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.10.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Po prostu trza się dać z filmować . A czy aby są tam jakieś momenty?! Czy to tylko taśmy prawdy? . Pozdrawiam . Ożesz Ty Na oglądanie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts