Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

Tomek dawaj numer konta na priv, bo też chcę mieć ten film :wink:

pozdrawiam

Ja też chciałabym filmik :roll: :D

... i wszyscy inni zainteresowani.

Postaram się zaspokoić potrzeby wszystkich chętnych ;)

Dołożę starań o jak najszybszą realizację.

Proszę o adresy na skrzynkę priv. Sukcesywnie będę rozsyłał. Jedyna sprawa to uświadomione mi przez daggulkę koszty. W sobotę ( jutro znaczy) zorientuję się w sprawie i w razie potrzeby, roześlę numer konta do wpłat.

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tomkwas ... jesli nie masz czasu się tym zając ...to ja mogę dać wszystkim na priv informację odnośnie rozsyłania ...ino daj mi na priv koszty i dane do przelewu .... a oboicuję, ze wszyscy uczestnicy dostana informację na priv....

Andrzej Wilhelmi .... filmik rewelacja .... dopiero na nim zobaczyłam jak się super bawiłeś ... bo gdzieś mi na imprezie zawsze bokiem przemykałeś i nie było okazji spedzić więcej czasu ( a może sie bałam podtekstów :oops: :roll: :lol: )

A. I jeszcze jedno. Proszę deklarować jeśli ktoś chce zestaw pełny. Znaczy dwie płyty. Jedna zdjęcia, druga film.

Bez deklaracji wysyłam sam film.

To ja poproszę komplet. Namiary moje masz a ile za to wszystko poprosze o info na priv+jakis kawalek konta to wyśle pięniazki

To to ja wiem, ale nie mogę dziś wyskoczyć z żadnymi konkretami.

Bądźta ludzie cierpliwe

boszszsz... mnie o cierpliwość nie proś ... to słowo nie mieści się w moim światopogladzie :p :lol:

A jeszcze do gawel'a mam prośbę o ponowne przesłanie adresu, bo śmiałym gestem udało mi sie wykasować CAŁĄ skrzynkę odbiorczą. :oops:

a co .... jak szaleć to szaleć.... :roll: :lol:

... gdzieś mi na imprezie zawsze bokiem przemykałeś i nie było okazji spedzić więcej czasu ( a może sie bałam podtekstów :oops: :roll: :lol: )

A może? 8) Ale myślami :roll: byłem przy Tobie! :oops: :wink: Jak mówi przysłowie: "Pierwsze koty za płoty". :lol: Jeszcze raz bardzo dziękuję, że byłaś tak miła i zaprosiłaś mnie do grona imprezowiczów 8) . Mile wspominam to spotkanie :wink: . Pozdrawiam.

P.S.

Proszę o dwie płyty (tylko aby nie były chodnikowe! :lol: ) :wink:

Andrzej ...to ja bardzo dziękuje, że poświęciłeś czas .... że chciałeś przyjechać ... :wink:

Ty to mnie zmyliłeś trochę ... bo :

przed imprezą pożegnania lata se zrobiłam sesje i obejrzałam wszystkie dostępne na forum zdjęcia z wszystkich imprez ... i widziałam Cie na zdjęciach w Urzucie ... i byłam przekonana - ba , ręke bym se dała uciąć , ze byłeś w tym Urzucie w tym roku .... a powiedziałes mi na spotkaniu , że nie - że Ty dwa lata temu byłeś... :roll:

no i tak mi to nie dawało spokoju , ze zerknęłam na te zdjęcia jeszcze raz i faktycznie .... :oops:

Tak czy siak - pamiętałam Cie z tego Urzutu i nie musiałam się domyslać ... jak przyjechałes teraz to po prostu wiedziałam, ze to Ty ... choć mogłeś usłyszeć zawahanie w moim głosie ... ale to z nieśmiałości wrodzonej :p :lol:

a co do filmu:

obejrzałam film z pożegnania lata z 15 razy chyba za każdym razem spostrzegając nowe szczegóły .... i naszło mnie kilka wniosków:

pierwszy - żal , ze było minęło .... :(

drugi - że wszyscy bez wyjątku bawili sie zajeb...

trzeci - że mieliśmy kilka gwiazd jednej nocy .... :D

czwarty - trza schudnąć za co niniejszym się zabieram :lol: :lol: :lol:

płyta - 1 zł/szt

pudełko - 1,50 zł/szt

koperta - 1,20

Nie pamiętam ile za przesyłkę. Ale się dowiadywujta (pozdrowiam Cię Agnieszko, która tu cichaczem wszystkiego doglądasz)

W poniedziałek rusza partia sześciu pierwszych kompletów. Bo tyle mam adresów.

Daggulka do Ciebie jednak prośba o powiadomienie wszystkich uczestników. Ja permanentnie od netu odcięty....

Za przesyłkę priorytetową do 350g - 5,10 zł (nie wiem czy waga przesyłki ograniczy się do 100g , dlatego podaję tą wyższą cenę).

Czyli razem za 1 komplet dwóch płyt z przesyłką - 10 zł prosze wpłacić tomkwasowi na konto .... numer konta podam każdemu z osobna na priv ....

a Ty, tomkwas ... czy dane do przelewu te mi znane mogę ludziom podać ? :wink: