tomkwas 23.10.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Tomek dawaj numer konta na priv, bo też chcę mieć ten film pozdrawiam Ja też chciałabym filmik ... i wszyscy inni zainteresowani. Postaram się zaspokoić potrzeby wszystkich chętnych Dołożę starań o jak najszybszą realizację. Proszę o adresy na skrzynkę priv. Sukcesywnie będę rozsyłał. Jedyna sprawa to uświadomione mi przez daggulkę koszty. W sobotę ( jutro znaczy) zorientuję się w sprawie i w razie potrzeby, roześlę numer konta do wpłat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.10.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 A. I jeszcze jedno. Proszę deklarować jeśli ktoś chce zestaw pełny. Znaczy dwie płyty. Jedna zdjęcia, druga film.Bez deklaracji wysyłam sam film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.10.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Eeee ..... nie mogę się dziś zebrać .... pewnie przez pogodę ... Ważne! Rozsyłam TYLKO do uczestników imprezy. Pozostali, muszą się obejść smakiem, lub sępić od szczęśliwców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.10.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Tomkwas ... jesli nie masz czasu się tym zając ...to ja mogę dać wszystkim na priv informację odnośnie rozsyłania ...ino daj mi na priv koszty i dane do przelewu .... a oboicuję, ze wszyscy uczestnicy dostana informację na priv.... Andrzej Wilhelmi .... filmik rewelacja .... dopiero na nim zobaczyłam jak się super bawiłeś ... bo gdzieś mi na imprezie zawsze bokiem przemykałeś i nie było okazji spedzić więcej czasu ( a może sie bałam podtekstów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.10.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Emilka mam pod każdą wypowiedzą... Załapię się? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 23.10.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 ja zapisuję się na 2 płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.10.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 A. I jeszcze jedno. Proszę deklarować jeśli ktoś chce zestaw pełny. Znaczy dwie płyty. Jedna zdjęcia, druga film. Bez deklaracji wysyłam sam film. To ja poproszę komplet. Namiary moje masz a ile za to wszystko poprosze o info na priv+jakis kawalek konta to wyśle pięniazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.10.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Kulajbir, adresik na priv poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.10.2009 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Tomkwas .... tak se myślę, że nie każdy imprezowicz tu zagląda ... trzaby ludziskom z imprezy na priv porozsyłać info z informacją o płytach , numerem konta do wpłaty , kosztami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.10.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 To to ja wiem, ale nie mogę dziś wyskoczyć z żadnymi konkretami. Bądźta ludzie cierpliwe. A jeszcze do gawel'a mam prośbę o ponowne przesłanie adresu, bo śmiałym gestem udało mi sie wykasować CAŁĄ skrzynkę odbiorczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.10.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 To to ja wiem, ale nie mogę dziś wyskoczyć z żadnymi konkretami. Bądźta ludzie cierpliwe boszszsz... mnie o cierpliwość nie proś ... to słowo nie mieści się w moim światopogladzie A jeszcze do gawel'a mam prośbę o ponowne przesłanie adresu, bo śmiałym gestem udało mi sie wykasować CAŁĄ skrzynkę odbiorczą. a co .... jak szaleć to szaleć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.10.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 To to ja wiem, ale nie mogę dziś wyskoczyć z żadnymi konkretami. Bądźta ludzie cierpliwe. A jeszcze do gawel'a mam prośbę o ponowne przesłanie adresu, bo śmiałym gestem udało mi sie wykasować CAŁĄ skrzynkę odbiorczą. juz zalatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 23.10.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 ... gdzieś mi na imprezie zawsze bokiem przemykałeś i nie było okazji spedzić więcej czasu ( a może sie bałam podtekstów ) A może? Ale myślami byłem przy Tobie! Jak mówi przysłowie: "Pierwsze koty za płoty". Jeszcze raz bardzo dziękuję, że byłaś tak miła i zaprosiłaś mnie do grona imprezowiczów . Mile wspominam to spotkanie . Pozdrawiam. P.S. Proszę o dwie płyty (tylko aby nie były chodnikowe! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.10.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Andrzej ...to ja bardzo dziękuje, że poświęciłeś czas .... że chciałeś przyjechać ... Ty to mnie zmyliłeś trochę ... bo : przed imprezą pożegnania lata se zrobiłam sesje i obejrzałam wszystkie dostępne na forum zdjęcia z wszystkich imprez ... i widziałam Cie na zdjęciach w Urzucie ... i byłam przekonana - ba , ręke bym se dała uciąć , ze byłeś w tym Urzucie w tym roku .... a powiedziałes mi na spotkaniu , że nie - że Ty dwa lata temu byłeś... no i tak mi to nie dawało spokoju , ze zerknęłam na te zdjęcia jeszcze raz i faktycznie .... Tak czy siak - pamiętałam Cie z tego Urzutu i nie musiałam się domyslać ... jak przyjechałes teraz to po prostu wiedziałam, ze to Ty ... choć mogłeś usłyszeć zawahanie w moim głosie ... ale to z nieśmiałości wrodzonej a co do filmu: obejrzałam film z pożegnania lata z 15 razy chyba za każdym razem spostrzegając nowe szczegóły .... i naszło mnie kilka wniosków: pierwszy - żal , ze było minęło .... drugi - że wszyscy bez wyjątku bawili sie zajeb... trzeci - że mieliśmy kilka gwiazd jednej nocy .... czwarty - trza schudnąć za co niniejszym się zabieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 24.10.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 A co chciałabyś żeby Cię na rękach nosić? Bez względu na wagę jestem gotowy . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.10.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 A co chciałabyś żeby Cię na rękach nosić? Bez względu na wagę jestem gotowy . Pozdrawiam. a która by nie chciała no ale bez tych dodatkowych 10-ciu bedzie lżej nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.10.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Proszę o dwie płyty (tylko aby nie były chodnikowe! ) Adres poproszę na P.W. i się wyśle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.10.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Proszę o dwie płyty (tylko aby nie były chodnikowe! ) Adres poproszę na P.W. i się wyśle. Pozdrawiam o podaniu kosztów i danych do przelewu nie zapomnij .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.10.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 płyta - 1 zł/sztpudełko - 1,50 zł/sztkoperta - 1,20Nie pamiętam ile za przesyłkę. Ale się dowiadywujta (pozdrowiam Cię Agnieszko, która tu cichaczem wszystkiego doglądasz)W poniedziałek rusza partia sześciu pierwszych kompletów. Bo tyle mam adresów.Daggulka do Ciebie jednak prośba o powiadomienie wszystkich uczestników. Ja permanentnie od netu odcięty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.10.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Za przesyłkę priorytetową do 350g - 5,10 zł (nie wiem czy waga przesyłki ograniczy się do 100g , dlatego podaję tą wyższą cenę). Czyli razem za 1 komplet dwóch płyt z przesyłką - 10 zł prosze wpłacić tomkwasowi na konto .... numer konta podam każdemu z osobna na priv .... a Ty, tomkwas ... czy dane do przelewu te mi znane mogę ludziom podać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts