zuznka 17.07.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 zuzka ... co weekend to za młodych czasów .... teraz zdrowia ni mam na takie cotygodniowe balangi no i wyszła z ciebie egoistka a ja młoda i "chetna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.07.2009 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 racja, racja ....ale chyba by mnie skręciło na mysl , że Wytam wszyscy ...a ja tu sama .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.07.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 racja, racja ....ale chyba by mnie skręciło na mysl , że Wytam wszyscy ...a ja tu sama .... i co by ci pozostało: zostawić laskę, zdjąć grube szkła, ufarbować siwiznę i dołączyć do Nas młodych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.07.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Mnie każdy termin pasuje. Wolne se zrobię - i już! Wpisuj mnie. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.07.2009 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 racja, racja ....ale chyba by mnie skręciło na mysl , że Wytam wszyscy ...a ja tu sama .... i co by ci pozostało: zostawić laskę, zdjąć grube szkła, ufarbować siwiznę i dołączyć do Nas młodych zapomniałas dodać: założyć sztuczne oko i przypiąć nogę Adaś .... super , się bardzo cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 17.07.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 zapomniałas dodać: założyć sztuczne oko i przypiąć nogę No to jak mam przypinać sztuczną nogę, to se ja przynajmniej do lakiernika oddam. Będzie jak nowa. Dziewiętnasty równie dobry jak dwunasty i piąty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.07.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 .... być może bedzie chłodniej ....a jak inni sie zapartują? A dyć to Złota Polska Jesień! A co do drugiej kwestii to ja już się zaopatrzyłem Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.07.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 tomkwas ...no widzisz? gdyby nie spotkanie to dalej byś w takiej starej zaniedbanej nodze chodzil Andrzej Wilhelmi ....ja się jeszcze nie zaopatrzyłam (jesli myślimy o tym samym ) , mogłoby się do czasu spotkania nie ostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.07.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 No od tej strony nie miałem przyjemności Cię jeszcze poznać . A wracając do terminu to każdy dobry byle nie 1 listopada! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.07.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Kochana ....Jeziera to trza extra namówić(ja juz z nim gadałam, twarda sztuka ) ...i nie wiem co mu zaproponujesz ....ale zrób wszystko żeby przyjechał ja wiem co Staw dobrze zarybiony żeby był w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 17.07.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Witam. Na te chwilę to każdy wrześniowy termin mi pasuje (jaka jest jednostka pojemności ? ) pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.07.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Kochana ....Jeziera to trza extra namówić(ja juz z nim gadałam, twarda sztuka ) ...i nie wiem co mu zaproponujesz ....ale zrób wszystko żeby przyjechał ja wiem co Staw dobrze zarybiony żeby był w okolicy mówisz-masz ....oczko wodne jest w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.07.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Andrzej ....ja o alkoholu myślałam ...a Ty o czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.07.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Kochana ....Jeziera to trza extra namówić(ja juz z nim gadałam, twarda sztuka ) ...i nie wiem co mu zaproponujesz ....ale zrób wszystko żeby przyjechał ja wiem co Staw dobrze zarybiony żeby był w okolicy mówisz-masz ....oczko wodne jest w ogrodzie Ale czy jest zarybione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.07.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 kochana , nie wiem - ale mogę się poświęcić i karpia wpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.07.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Witam. Na te chwilę to każdy wrześniowy termin mi pasuje (jaka jest jednostka pojemności ? ) pozdrawiam TINEK jakiej pojemności? boszszsz... już nic nie mówie bo zaraz ze mnie alkoholiczkę zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.07.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Doszły mnie słuchy, że są tam niezłe źgajki . A wracając do meritum to ja jako bezzębny starzec w pierwszej kolejności na tą imprezkę zaopatrzyłem się w protezkę . Od nośnie alkoholu to podstawową dawkę (kilka flaszek) mam zawsze na podorędziu bo słyszałem już o takim smoku co to nieźle z Wisły pociągnął . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 17.07.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Witam. Na te chwilę to każdy wrześniowy termin mi pasuje (jaka jest jednostka pojemności ? ) pozdrawiam TINEK jakiej pojemności? boszszsz... już nic nie mówie bo zaraz ze mnie alkoholiczkę zrobią oj, gdzie tam od razu alkoholiczka. Ja wyznaję zasadę, że można bardzo dobrze bawić sie bez alkoholu.... ....ale po co się męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.07.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 To ja też podobnie! Jak wszystko wypiję to się dobrze bawię (już bez alkoholu) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.07.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 oj chopaki, chopaki ....ja Wam powiem, że ja naprawdę od zawsze zatwardziały wróg alkoholu byłam ... i do tego strasznie słabą głowe mam no ale faktycznie na zlocie to samą siebie przeszłam z ilościami ... i co więcej - pijana nie byłam bo wszystko pamiętam a najlepsze z tego wszystkiego jest to, że kaca nie miałam ..... w każdym razie - ja już wiem w co się zaopatrzę na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts