Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

racja, racja ....ale chyba by mnie skręciło na mysl , że Wytam wszyscy ...a ja tu sama .... :oops: :lol:

i co by ci pozostało:

zostawić laskę, zdjąć grube szkła, ufarbować siwiznę i dołączyć do Nas młodych :lol: :lol: :lol:

zapomniałas dodać:

założyć sztuczne oko i przypiąć nogę :wink: :lol:

Adaś .... super , się bardzo cieszę :D

tomkwas ...no widzisz? gdyby nie spotkanie to dalej byś w takiej starej zaniedbanej nodze chodzil :wink: :lol:

Andrzej Wilhelmi ....ja się jeszcze nie zaopatrzyłam (jesli myślimy o tym samym :lol: ) , mogłoby się do czasu spotkania nie ostać :oops: :lol: :wink:

Kochana ....Jeziera to trza extra namówić(ja juz z nim gadałam, twarda sztuka :oops: ) ...i nie wiem co mu zaproponujesz ....ale zrób wszystko żeby przyjechał :wink: :lol:

ja wiem co

Staw dobrze zarybiony żeby był w okolicy :D

mówisz-masz ....oczko wodne jest w ogrodzie :wink: :oops: :lol:

Kochana ....Jeziera to trza extra namówić(ja juz z nim gadałam, twarda sztuka :oops: ) ...i nie wiem co mu zaproponujesz ....ale zrób wszystko żeby przyjechał :wink: :lol:

ja wiem co

Staw dobrze zarybiony żeby był w okolicy :D

mówisz-masz ....oczko wodne jest w ogrodzie :wink: :oops: :lol:

Ale czy jest zarybione :roll:

Doszły mnie słuchy, że są tam niezłe źgajki :lol: . A wracając do meritum to ja jako bezzębny starzec w pierwszej kolejności na tą imprezkę zaopatrzyłem się w protezkę :lol: . Od nośnie alkoholu to podstawową dawkę (kilka flaszek) mam zawsze na podorędziu :wink: bo słyszałem już o takim smoku co to nieźle z Wisły pociągnął :lol: . Pozdrawiam :wink: .

Witam. Na te chwilę to każdy wrześniowy termin mi pasuje

(jaka jest jednostka pojemności ? :wink: )

pozdrawiam

TINEK

jakiej pojemności? :o

boszszsz... już nic nie mówie bo zaraz ze mnie alkoholiczkę zrobią :oops: :roll:

oj, gdzie tam od razu alkoholiczka.

Ja wyznaję zasadę, że można bardzo dobrze bawić sie bez alkoholu.... ....ale po co się męczyć :D

oj chopaki, chopaki ....ja Wam powiem, że ja naprawdę od zawsze zatwardziały wróg alkoholu byłam ... i do tego strasznie słabą głowe mam :oops:

no ale faktycznie na zlocie to samą siebie przeszłam z ilościami ... i co więcej - pijana nie byłam bo wszystko pamiętam a najlepsze z tego wszystkiego jest to, że kaca nie miałam ..... :lol:

w każdym razie - ja już wiem w co się zaopatrzę na spotkanie :wink: