cieszynianka 24.10.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Porroszę o full wypas, to zanczy cały zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.10.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 jak tylko tomkwas potwierdzi mi dane do przelewu i kwotę każdy uczestnik imprezy dostanie na priv w/w informacje .... chyba najwcześniej jutro .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.10.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 każdy uczestnik imprezy otrzymał ode mnie dziś na na priv info z danymi tomkwas'a do przelewu i prośbą o podanie tomkwasowi na priv adresu do wysyłki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.10.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Otrzymałam, przesłałam, czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.10.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Otrzymałem i zaraz przesyłam. Oglądając pękam ze śmiechu miło powspominać i nawet ze 2 razy tam gdzieś się objawiłem na filmie. Tomkukwasie kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.10.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 no nie? mówiłam , że rewelacja .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 29.10.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 To jak to zrobić, najpierw kasę przelać a potem podać adres ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.10.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 To jak to zrobić, najpierw kasę przelać a potem podać adres ? i tak i nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.10.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 To jak to zrobić, najpierw kasę przelać a potem podać adres ? przede wszystkim podaj tomkwasowi adres na priv do wysyłki ... kasę też najlepiej przelać od razu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 29.10.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Podałem, ale potem napisał że wykasował skrzynkę czy coś! Mam wysłać jeszcze raz w takim razie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.10.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 no pewnie ... to przyjdzie poleconym ... więc może być awizo w skrzynce jesli ktos nie odbierze od listonosza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 29.10.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Jest List Polecony Zaraz będę oglądał Dzięki tomek, kaskę zaraz wyśle jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.10.2009 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 i co, Piczman ... obejrzałeś? jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 29.10.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Tak ! Musiałem ochłonąć chwilę bo zaniemówiłem ! To była jedna z moich najlepszych imprez !!! Niesamowite uczucie wrócić do Ruśca i zobaczyć Was wszystkich ! Tomek się spisał, włożył dużo starań w ten film ! Nie no Bomba !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.10.2009 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 ja to w ogóle masakra ... jak mam doła, to se oglądam zdjęcia i teraz też filmik (mam wszystko na pen drive - wszystkie zdjęcia od wszystkich jakie zostały udostępnione ) i są dwie opcje zawsze: albo mi sie humor poprawia , abo wpadam w kompletnego doła z żalu że już "po" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 30.10.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 I co? Nikt więcej nie dostał.? Wysłałem 9 zestawów, a potwierdzony odbiór mam tylko u trzech osób. W niepokojącą drogę udała się Poczta Polska ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 30.10.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Otrzymałem (jak mi sępy zeznały kopnięte w kostkę). Przelew zrobię natychmiast! Dziękuję! Adam M. (komp znowu w rozpadzie. Każę coś do przeglądania założyć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.10.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 I co? Nikt więcej nie dostał.? Wysłałem 9 zestawów, a potwierdzony odbiór mam tylko u trzech osób. W niepokojącą drogę udała się Poczta Polska ... Dostał i obejrzał . Bardzo dziekuję na prawde odlotowy fotoreportaż, mozna się cofnąć na chwilke w czasie i powspominac , choc żal że to wspomnienia niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 30.10.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Ja również otrzymałem i bardzo dziękuję . Na razie nie mogę zobaczyć filmu . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 30.10.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 I co? Nikt więcej nie dostał.? Wysłałem 9 zestawów, a potwierdzony odbiór mam tylko u trzech osób. W niepokojącą drogę udała się Poczta Polska ... Do mnie na razie nic nie dojszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts