cieszynianka 17.07.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 oj chopaki, chopaki ....ja Wam powiem, że ja naprawdę od zawsze zatwardziały wróg alkoholu byłam ... i do tego strasznie słabą głowe mam no ale faktycznie na zlocie to samą siebie przeszłam z ilościami ... i co więcej - pijana nie byłam bo wszystko pamiętam a najlepsze z tego wszystkiego jest to, że kaca nie miałam ..... w każdym razie - ja już wiem w co się zaopatrzę na spotkanie To zdradź tajemnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.07.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Alkohole które widziałem na zdjęciach - pochodziły z najwyższej półki regałów.A takimi nie można się opić - co najwyżej - degustować/Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.07.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 takie cuś ... z colą mi serwowali http://bi.gazeta.pl/im/4/5981/z5981724M.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.07.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 No i widzisz sama. Po tym sie nie rzyga - po tym sie co najwyżej wymiotuje. I tu jest ta subtelna - ale odczuwalna zawsze róznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 17.07.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Łomatko. Nie jadę. Nie stać mnie.Ja tam wolę się normalnie porzygać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.07.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 W awiomarin!!! Bo będzie niezła jazda! Kac jest tylko moralny więc skoro go nie miałaś to się nieźle prowadziłaś! . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 17.07.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Eeeeeee...... sprawdziłem ceny. Nalej mi. Stać mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.07.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Autostrada się na razie nie buduje, sprawa w sądzie z Vatenfalem wygrana w I instancji, po urlopie będę - czyli po cichu liczę że powinno mi się udać spotkać "stare i nowe ryje" Pozdrawiam. PS: agitacja za darmo, więc zapraszam chętnych do przynależności w w MNFM. Składka niedroga będzie, a profity że ho,ho,ho........... (to się nazywa obiecanka-cacanka-niespodzianka tajemnicza-co?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.07.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Byłem kiedyś na takiej imprezce, na której wszyscy rzygali tylko Pan magister wymiotował . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.07.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 kochani .... stać czy nie stac .... jak sie impreza rozkręci to i tak wszyscy na boolsie skończą bo to w pobliskim sklepie sprzedają rzygac tudzież wymiotować - nic z tych rzeczy , do 6.20 rano imprezowałam - kaca moralnego też nie miałam ....hm ... kurcze, faktycznie dobrze sie prowadziłam ....jak 35-letni mercedes ....znaczy moge w towarzystwie bywać bo obciachu se nie robie zreszą - wszyscy obecni tak samo....normalnie impreza na poziomie , powtórka musi być jeszcze lepsza - innej opcji niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.07.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 a profity że ho,ho,ho........... (to się nazywa obiecanka-cacanka-niespodzianka tajemnicza-co?) Ty tak nie obiecuj na lewo i prawo bo jak tak wszystkje będą chciały odebrać osobiście na spotkaniu , to może Ci ........ czasu nie wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.07.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 kochani .... stać czy nie stac .... jak sie impreza rozkręci to i tak wszyscy na boolsie skończą bo to w pobliskim sklepie sprzedają rzygac tudzież wymiotować - nic z tych rzeczy , do 6.20 rano imprezowałam - kaca moralnego też nie miałam ....hm ... kurcze, faktycznie dobrze sie prowadziłam ....jak 35-letni mercedes ....znaczy moge w towarzystwie bywać bo obciachu se nie robie zreszą - wszyscy obecni tak samo....normalnie impreza na poziomie , powtórka musi być jeszcze lepsza - innej opcji niet Czyli ani jedno, ani drugie nie jest obowiązkowe , ulżyło mi z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.07.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 ... 35-letni mercedes ... winno być napisane "35-letnia Mercedes" bo to imię żeńskie . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.07.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 ... 35-letni mercedes ... winno być napisane "35-letnia Mercedes" bo to imię żeńskie . Pozdrawiam . musze przyznac, iż natenczas onegdaj ..... oczywiście masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.07.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Świetny język . Zachodzę tylko w głowę od kiedy to smoki "Pana Tadeusza" czytają? . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.07.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Świetny język . Zachodzę tylko w głowę od kiedy to smoki "Pana Tadeusza" czytają? . Pozdrawiam . Pana Tadeusza .... w szkole się nie wywinęłam niestety od deski do deski - taką miałam zołzowatą polonistkę ale obejrzyj to , a wszystko wyjaśni http://www.youtube.com/watch?v=zBcMqEZaEnk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.07.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Azaliż obejrzałem i się nieźle uśmiałem . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.07.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 natenczas, onegdaj, tudzież............. znam, super. Ta pamiętam że trzeba się było nadąć (wzdąć?) żeby dmuchać......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.07.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ja w sprawie tego terminu... A pierwszego by się nie dało? Łebki mnie wnerwiły! Pierwszego znowu to zrobią! Wiem! Co rok mi to robią!(Wam nie?) (może by tak się akurat na pierwszego odstresować?) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.07.2009 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Kurcze, Adaś .... pierwszego nie bardzo ...ludzie mogą jeszcze z urlopów nie wrócić ..... i nie chcę już motac, bo na priv dostaje opiernicze że se daty przestawiam jak czas w zegarku Tak więc myslę, że teraz już wystarczy tego przekładania ....zróbmy 19 września i już ....też ładna data OGŁASZAM, IŻ JEŚLI NIE OTRZYMAM HURTEM NA PRIV SPRZECIWÓW - ZOSTAJE DATA SPOTKANIA 19 WRZESIEŃ - SOBOTA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts