Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

oj chopaki, chopaki ....ja Wam powiem, że ja naprawdę od zawsze zatwardziały wróg alkoholu byłam ... i do tego strasznie słabą głowe mam :oops:

no ale faktycznie na zlocie to samą siebie przeszłam z ilościami ... i co więcej - pijana nie byłam bo wszystko pamiętam a najlepsze z tego wszystkiego jest to, że kaca nie miałam ..... :lol:

w każdym razie - ja już wiem w co się zaopatrzę na spotkanie :wink:

To zdradź tajemnicę :roll:

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Autostrada się na razie nie buduje, sprawa w sądzie z Vatenfalem wygrana w I instancji, po urlopie będę - czyli po cichu liczę że powinno mi się udać spotkać "stare i nowe ryje"

Pozdrawiam.

PS:

agitacja za darmo, więc zapraszam chętnych do przynależności w w MNFM.

Składka niedroga będzie, a profity że ho,ho,ho...........

(to się nazywa obiecanka-cacanka-niespodzianka tajemnicza-co?) :D

kochani .... stać czy nie stac .... jak sie impreza rozkręci to i tak wszyscy na boolsie skończą bo to w pobliskim sklepie sprzedają :wink: :lol:

rzygac tudzież wymiotować - nic z tych rzeczy , do 6.20 rano imprezowałam - kaca moralnego też nie miałam ....hm ... kurcze, faktycznie dobrze sie prowadziłam ....jak 35-letni mercedes :lol: :lol: :lol: ....znaczy moge w towarzystwie bywać bo obciachu se nie robie :oops: :D

zreszą - wszyscy obecni tak samo....normalnie impreza na poziomie , powtórka musi być jeszcze lepsza - innej opcji niet :D

a profity że ho,ho,ho...........

(to się nazywa obiecanka-cacanka-niespodzianka tajemnicza-co?) :D

Ty tak nie obiecuj na lewo i prawo bo jak tak wszystkje będą chciały odebrać osobiście na spotkaniu , to może Ci ........ czasu nie wystarczyć :wink: :lol:

kochani .... stać czy nie stac .... jak sie impreza rozkręci to i tak wszyscy na boolsie skończą bo to w pobliskim sklepie sprzedają :wink: :lol:

rzygac tudzież wymiotować - nic z tych rzeczy , do 6.20 rano imprezowałam - kaca moralnego też nie miałam ....hm ... kurcze, faktycznie dobrze sie prowadziłam ....jak 35-letni mercedes :lol: :lol: :lol: ....znaczy moge w towarzystwie bywać bo obciachu se nie robie :oops: :D

zreszą - wszyscy obecni tak samo....normalnie impreza na poziomie , powtórka musi być jeszcze lepsza - innej opcji niet :D

Czyli ani jedno, ani drugie nie jest obowiązkowe :roll: , ulżyło mi z tego powodu :lol: :lol: :lol:

Świetny język :wink: . Zachodzę tylko w głowę od kiedy to smoki "Pana Tadeusza" czytają? :roll: :D . Pozdrawiam :wink: .

Pana Tadeusza .... w szkole się nie wywinęłam niestety od deski do deski - taką miałam zołzowatą polonistkę :oops:

ale

obejrzyj to , a wszystko wyjaśni :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=zBcMqEZaEnk

Kurcze, Adaś .... pierwszego nie bardzo ...ludzie mogą jeszcze z urlopów nie wrócić ..... i nie chcę już motac, bo na priv dostaje opiernicze że se daty przestawiam jak czas w zegarku :oops:

Tak więc myslę, że teraz już wystarczy tego przekładania ....zróbmy 19 września i już ....też ładna data :wink: :lol:

OGŁASZAM, IŻ JEŚLI NIE OTRZYMAM HURTEM NA PRIV SPRZECIWÓW -

ZOSTAJE DATA SPOTKANIA 19 WRZESIEŃ - SOBOTA.