daggulka 21.07.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Piczman - boszszsz... jak się ciesze , że bedziesz .... wreszcie poznam Cię osobiście naprawdę możesz zrobić plakietki? naprawdę? bo ja to zwykłe takie robiłam ... nadrukowany napis na żółtej karteczce w plastikowym identyfikatorze z z klipsem ale jesli nie byłby to dla Ciebie problem ....to takie z awatarami to jeszcze nigdy nie były ....alllle by był wypas czy chciałbys sie podjąć- jeśli tak - to zrób karteczki, a ja przywiozę identyfikatory plastikowe żeby Cie nie obciążać każżda nowa osoba która sie dopisuje wywołuje na mojej facjacie uśmiech od ucha do ucha utrzymujący sie kilka minut listę uzupełnię po południu - teraz zmykam buziole ogromne dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 21.07.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 PROJEKT NR. 1. http://img401.imageshack.us/img401/6154/plakietkaforumprba.jpg Robiony na szybko, jeszcze do poprawki jak komuś kolor nie pasuje Po zamknięciu listy robię dla każdego !!! Nic nie musicie zgłaszać, podaj mi jeszcze daggulka jaki dokładnie ma być rozmiar żeby wtopy nie było że za duże czy coś ! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.07.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Noszszsz....., plakietka super. To może ktoś mi powie co zrobić, żeby awatar /bydlę jedne/ trzymał się na swoim miejscu, jak go wklejam? Bo menda jedna spiernicza za każdym razem jak wyłączam kompa! A jest zapisany na dysku i fotosiku. Aż wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 21.07.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Afrodyta spróbuj tu: http://www.imageshack.us/ To ze masz to na dysku nie ma znaczenia, musisz mieć avatar na jakimś serwerze bo tutaj wklejasz link do zdjęcia ! Masz jeszcze trochę czasu , powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.07.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Dzięki! Będę się męczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.07.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Dobra na razie jest. Zobaczymy jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.07.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 PROJEKT NR. 1. http://img401.imageshack.us/img401/6154/plakietkaforumprba.jpg Robiony na szybko, jeszcze do poprawki jak komuś kolor nie pasuje Po zamknięciu listy robię dla każdego !!! Nic nie musicie zgłaszać, podaj mi jeszcze daggulka jaki dokładnie ma być rozmiar żeby wtopy nie było że za duże czy coś ! Pozdr. boszszsszzz ... jaki śliczny ....nie smok oczywiście - identyfikator sliczny jest w domku jak bede to zerkne na rozmiar plakietki i napisze piękną pamiętke każdy bedzie miał - ja do kolekcji juz czwartą ...ale tak zajefajnych jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.07.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To ja zacznę swoją kolekcję od wypasionej plakietki, tudzież identyfikatora. Piczman na razie JEST awatarek. Nawet połączenie z netem wyłączyłam i dalej jest. Więc może nadal będzie....oby Ale machnęłam na fotosiku, bo na imageshack to mam za wolnego kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 21.07.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 PROJEKT NR 2. http://img193.imageshack.us/img193/251/plakietkaforumii.jpg Trochę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.07.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Hej. Projekcik fajowski Ja bym tylko zmienił górny opis na "Pożegnanie Lata" Wrzesien 2009 nick a na dole małymi literkami forum murator pl Co wy na to? P.S. Też biorę wypas aparacik więc natrzaskamy kilka tysięcy zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 21.07.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 PROJEKT NR.3 http://img150.imageshack.us/img150/7366/plakietkaforumiii.jpg Mówisz i masz Można zgłaszać poprawki, później wspólnie razem wybierzemy odpowiedni projekt i do druku. czekam na dalsze propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.07.2009 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 tak mysle ...faktycznie to z pożegnaniem lata może własciwsze tak, zdecydowanie ten ostatni ....ja bym tylko zmieniła kolejnośc, czyli zamieniła miejscami nicka z napisem "forum.muratordom.pl" ale to tylko taka propozycja ... zupełnie nie wiem czy trafiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 21.07.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 ja myślę, że ostatni kolorystycznie ok, ale avatar trochę mniejszy, murator obok zostaje, a napis - nick pod tym wszystkim na środku, żeby nie było potem że np. "cieszynianka" się nadziubdzia obok bo się nie zmieści i siłą rzeczy się napis znacząco zmniejszy albo "Hocki_Klocki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.07.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Anoleiz ...mogłoby ciekawie wyglądać kurcze....biedny chopak , nie wiedział za co się bierze .... co człowiek to inna propozycja a dla mnie i tak każdy z projektów jest śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 21.07.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Kurrrde jak się podjąłem to dam radę http://img40.imageshack.us/img40/4337/plakietkaforumiv.jpg Cos dla cieszynianki ,,,, specjjjjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 21.07.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 ooo no proszę supraśnie i każdy nick nawet najdłuższy się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.07.2009 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 zmierzyłam plakietkę .... więc w prostokącie poziomym jest .... długa na 9cm, wysoka na 5,5cm ja myslę, że dopiero jak jedno sobie Piczman wydrukujesz w orginalnym formacie pooglądasz - to wtedy tak naprawdę zobaczysz wizualnie jak co pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.07.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Kurrrde jak się podjąłem to dam radę http://img40.imageshack.us/img40/4337/plakietkaforumiv.jpg Cos dla cieszynianki ,,,, specjjjjalnie O matko, jakie piękne, nie wiem co powiedzieć DZIĘKUJĘ BARDZO !!! Nie spodziewałam się takiej niespodzianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 21.07.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 U mnie wystarczy sam avatarek nicka już pisać nie trzeba pozdrawiam Wszystkich P.S. Daggulka "piszę" się na nocleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.07.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 U mnie wystarczy sam avatarek nicka już pisać nie trzeba pozdrawiam Wszystkich P.S. Daggulka "piszę" się na nocleg już dopisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts