akassina 13.07.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Poszukuję ekipy do wykonczenia mieszkania: łazienka i kuchnia w Warszawie.Zalezy mi na czasie, można zacząć praktycznie od zaraz.projekt łazienki przygotowany przez architekta, matereiały w trakcie zakupu.wiecej informacji na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.sarnackiwp.pl 15.07.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniołek79 17.07.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Polecam do remontu p. Andrzeja. U mnie robił remont , skończył jakieś 2 tyg temu. Może będzie miał wolny termin. Jest naprawdę godny polecenia. Robi szybko i niedrogo. Sympatyczny dokładny facet. Możesz spróbować zadzwonić to jego nr 513 92 32 68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alekspa 17.07.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 nie polecę kogoś, kto zrobiłby wszystko, ale ostatnio znalazłam naprawdę dobrych szklarzy. Ze szkła robią wszystko i dojeżdżają do domu na montaż i pomiary. Mi robili szyby na ścianie w kuchni i kabinę prysznicową - wyszło super i całkiem niedrogo. polecam: http://www.szklarze.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts