diplodok 23.02.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 U nas 2 łazienki, na parterze i na poddaszu, więcej nam nie potrzeba na razie jesteśmy tylko w 2 osoby, docelowo mam nadzieję 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.02.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 U nas w domu będą dwie łazienki Jedna na parterze z prysznicem - ogólna ok. /6mkw/ Druga rodzinna duża na poddaszu /ok12mkw/ i tam będą dwie umywalki i duża wanna.Majster namawiał nas do zrobienia trzeciej łazienki w naszej sypialni. Nie chciałam bo uważam że to zbędne w naszym przypadku. Gdybym miała dwóch synów czy też dwie córki może zastanowiłabym się nad łazienką dla dzieci - ale dla jednego dziecka to chyba zbędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.02.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Jedna na dole: wc z prysznicem Druga na górze: -II- plus wanna Chciałam wucet w piwnicy, zeby z ogrodu nie latac utytłanym np ale cos tam z kanalizą nie halo i miły pan powiedział, że "lepiej nie" Mamy więc tylko umywalkę w pom gosp od strony ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 04.06.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 a ja zrezygnowalam z lazienki na dole 5m2 na rzecz holu:D i zostawilam tylko minimum dla wc (dom z poddaszem uzytkowym), a na gorze mam malutka lazienke 4m2 ze skosami (!) gdzie zmiescilam tylko prysznic oraz wc i umywalke... chcialam salon kapielowy, ale nie dalo sie-wiec zrezygnowalam z wanny (moi faceci sie i tak sie kąpią) a toaletke przenioslam do sypialni..twierdze, ze dom z dwoma lazienkami to tylko balagan, sprzatanie i zimna woda podczas korzystania gora-dol. Argument "dzieci mają swoją" do mnie nie przemawia-jak sobie nauczysz,tak masz-my, nie mamy problemu,korzystamy wg potrzeb i jakos sie nigdy nie nakladamy. Jak chce sobie polezec w wannie to jade na basen z jacuzzi, bo jak czesto sie kąpiecie tak szczerze? raz na miesiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 05.06.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Kąpię się codziennie Moim zdaniem 2 łazienki w domu są bardzo przydatne, zwłaszcza przy dzieciach w wieku przedszkolnym, szkolnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.06.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 obecnie jedna gotowa z prysznicemdruga - plany na kiedyś na naszą trójkę wystarczającaale jednak mając gości nocujacych - za maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 07.06.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam.U mnie jest na dole wc z umywalką ,łazienka z kabiną,wanną i dwoma umywalkami dodatkowa mini łazienka z wc i prysznicem przy pokoju dla gości (kiedyś będzie to pokój któregoś z naszych rodziców)a na górze (królestwo dzieciaków) łazienka z wc i prysznicem.Rodzina czteroosobowa i jak dla mnie przy tej liczbie osób jest wsam raz. Nie wyobrażam już sobie czteroosobowej rodziny z jedną łazienką,no może w mieszkaniu w bloku(bo też tak miałam-wc+łazienka) ale we własnym domu juz nie.Dwie łazienki + osobne wc to dla mnie minimum komfortu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_Bodnar 07.06.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 2 łazienki - jedna dla gości druga dla domowników - kiedy ktos sie kąpie to zawsze mozna pojsc za potrzeba w drugie miejsce.Mieszkalem z rodzicami i stara babcia kiedys - masakra, Babcia przesiaduje po pol godziny duszać klocka, a to matka pranie urzadza, a to ojciec robi przeglad prasy na kiblu. Nie polecam jednej lazienki\WC w domu. Teraz mam w czesci sypialnianej na gorze jedna duza lazienke a na dole saune plus prysznic plus toalety i bidet i to jest rozwiazanie idealne, szczegolnie, ze gosciny jest na dole w poblizu lazienki, czyli goscie nie zaklocaja mi snu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 15.06.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 W Ciekawym C118 dwie łazienki. Na parterze dla gości ( i dla mnie gdy córka będzie okupować na piętrze) - po drobnych zmianach WC, umywalka i prysznic,Na piętrze większa WC, wanna rogowa i 2 umywalki.Myślę nad małą umywalką w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.06.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Ja mam na parterze WC i prysznic,a na piętrze WC i wanna rogowa.A w kotłowni umywalkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts