robi77 14.07.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Witam mam miske wisząca cersanitu.Czy muszę do niej kupić jakąś konkretną deskę ? Czy uniwersalna będzie najlepsza? Będzie pasowała kształtami do mojej muszli taka uniwersalna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 14.07.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Ja szukałam wśród misek KOŁa i Roci, do każdego modelu zalecana jest konkretna deska. Jakoś nie wyobrażam sobie, że istniej unierwsalan, chyba, że do jakiejś standardowej tańszej miski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi77 14.07.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Mam miske cersanit iryda.Deski do tej miski sa białe...ładnie przylegaja ale nic więcej.Chciałem ładna deskę z drewna a takich do tego modelu widze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
straga 24.07.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 możesz kupic uniwersalną, ale ryzykujesz, że nie do końca będzie pasować do miski. Aczkolwiek korzystać z niej da się. Cersanit ma do każdej miski dwa rodzaje desek, tańszą i droższą twardą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 24.07.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Cersanit ma jeszcze trzeci rodzaj deski - wolnoopadającą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vei10370 09.05.2022 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2022 Witam mam miske wisząca cersanitu. Czy muszę do niej kupić jakąś konkretną deskę ? Czy uniwersalna będzie najlepsza? Będzie pasowała kształtami do mojej muszli taka uniwersalna ? Jeśli masz drukarke 3D to myśle że dałobysię wydrukować pasującą deskę. Możesz spróbować napisać do Cersanitu żeby wysłali pliki STL deski którą normalnie dają w komplecie do sedesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts