darek7117 14.07.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Przymierzam się do zakupu karniszy. Nie wiem na jakie się zdecydować! Poradźcie coś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 14.07.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Najlepiej na takie,ktore sie tobie podobaja i pasuja do calosci. Poprostu musza spelniac twoje oczekiwania i pod wzgledem wizualnym jak i funkcjonalnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 14.07.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Z tego, co oglądałam, to firma Mardom ma bardzo dobre karnisze. Najróżniejsze rodzaje. Bardzo dobra jakość. Kupiłam karnisz tej firmy do salonu. Do sypialni już inne, bo były tańsze, ale juz widzę, ze są słabsze jakościowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts