adamfalana 14.07.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Witam, A wiec tak gmina wydala WZ w ktorych jest jasno okreslone, ze kanalizacja i woda ma byc pociagnieta z miejskiej sieci. Wszystko ladnie pieknie ale jak udalem sie do wodociagow o wydanie warunkow to oni napisali ze nie ma podstaw do wydania takich warunkow poniewaz w poblizu nie ma jeszcze sieci bedzie pod koniec 2009 roku. - co robic ????bez ich papierka nie dostane pozwolenia na budowe. Pomocy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 14.07.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Idziesz do Wodociągów i prosisz o wydanie warunków przyłączenia do projektowanej sieci. Wielokrotnie widziałam takie warunki np. z Energetyki.Poprostu trzeba porozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 29.07.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Byłem w takiej samej sytuacji. W wodociągach bez problemu dostałem pieczątkę z oświadczeniem na mapie, że podłączenie będzie możliwe po wykonaniu przyłącza przez miasto. Oświadczenie nie jest równe warunkom, na które trzeba poczekać, aż miasto wykona inwestycję. Oświadczenie wystarcza do pozwolenia na budowę. W kanalizacji musiałem dość długo przekonywać, żeby otrzymać takie oświadczenie, ale w końcu się udało:) Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts