magduska 14.07.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Oczywiście nie mogę/nie umiem (?) znaleźć informacji na forum, a chciałabym się dowiedzieć co jest "dobre" na komin? co Wy kładliście na komin, podmurówkę? a może ostrzeżecie mnie czego byście nie polecali/nie sprawdziło się Na nic nie mogę się zdecydować..., może Wasze opinie mi w tym pomogą dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 14.07.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Na komin ja kładłem czapę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 14.07.2009 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Na komin ja kładłem czapę ... suuuuuuuuuuuuuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts