PWPW 14.07.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Poszukuję informacji jak obecnie kształtuja sie ceny w Warszawie na ułożenie glazury (łazienki, wraz ze wszelki pólkami i obudowami) za 1m2. Zalezy mi na dobrej jakości i gwarancji od wykonawcy (może być z umową). Podobinie rzecz się ma z panelami Barlinek ale klejonymi do podłoża. Materiały dodatkowe (kleje itd) kupuję sam. Mam wstępnie podane przez wykonawcę - 150 PLN/m2 glazury oraz 60 pln/m2 paneli (bez chemii) Pozdrawiam,PWPW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kielo 14.07.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Jak to w Centrum ceny są różne,ale z tego co wiem od znajomych co jeżdżą do Warszawy i okolic i pracują tam to za płytki od 100 zł wzwyż a paneli to niewiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PWPW 14.07.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Kielu, A jak wygladaje te ceny na Podhalu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kielo 14.07.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Jak bym napisał jakie są ceny u nas to by mnie zlinczowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 14.07.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 to jakiś nnie zły naciągacz sprawdź ceny na Allegro w swoim rejonie,ułożenie glazury 50 zł np tu http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=682553197 za panele 10 zł,więc nie wiem skąd ta wycena,pewnie że są tacy naciągacze wiem bo mam już to za sobą i wiem jak trzeba dobrze szukać ofert aby się nie przejachać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojteck3 14.07.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Przede wszystkim to trzeba uważać na tak zwane ukryte koszty dodatkowe, piszą, że ułożą glazurę czy terakotę za 35zł klient się decyduję bo to przecież tanio a później doliczają nie wiadomo co i tak wychodzą na swoje a co gorsze niektórzy jeszcze partaczą a później trzeba się bawić z poprawkami po takich niby tanich fachowcach. Od 50 zł za metr2 to normalna cena ułożenia płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matadorRS 15.07.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Poszukuję informacji jak obecnie kształtuja sie ceny w Warszawie na ułożenie glazury (łazienki, wraz ze wszelki pólkami i obudowami) za 1m2. Zalezy mi na dobrej jakości i gwarancji od wykonawcy (może być z umową). Podobinie rzecz się ma z panelami Barlinek ale klejonymi do podłoża. Materiały dodatkowe (kleje itd) kupuję sam. Mam wstępnie podane przez wykonawcę - 150 PLN/m2 glazury oraz 60 pln/m2 paneli (bez chemii) Pozdrawiam, PWPW Zdarzaja sie tacy naciagacze. Szukaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamtu 15.07.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 No to trafiłeś na niezłych naciągaczy. W W-wie płacę 50 pln/m2.Dodatkowo inaczej płaci się za różne półeczki.Ja akurat takich nie planuję. Tamtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaderka 17.07.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 płacę 50zł/1m2 położenia glazury/terakoty i nie ma znaczenia wielkość czy grubość płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts