Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cena ułożenia glazury i paneli Barlinek

PWPW

Recommended Posts

Poszukuję informacji jak obecnie kształtuja sie ceny w Warszawie na ułożenie glazury (łazienki, wraz ze wszelki pólkami i obudowami) za 1m2. Zalezy mi na dobrej jakości i gwarancji od wykonawcy (może być z umową). Podobinie rzecz się ma z panelami Barlinek ale klejonymi do podłoża.

Materiały dodatkowe (kleje itd) kupuję sam.

Mam wstępnie podane przez wykonawcę - 150 PLN/m2 glazury

oraz 60 pln/m2 paneli (bez chemii)

Pozdrawiam,

PWPW

to jakiś nnie zły naciągacz :lol: sprawdź ceny na Allegro w swoim rejonie,ułożenie glazury 50 zł np tu http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=682553197 za panele 10 zł,więc nie wiem skąd ta wycena,pewnie że są tacy naciągacze wiem bo mam już to za sobą i wiem jak trzeba dobrze szukać ofert aby się nie przejachać :-?

Przede wszystkim to trzeba uważać na tak zwane ukryte koszty dodatkowe, piszą, że ułożą glazurę czy terakotę za 35zł klient się decyduję bo to przecież tanio a później doliczają nie wiadomo co i tak wychodzą na swoje a co gorsze niektórzy jeszcze partaczą a później trzeba się bawić z poprawkami po takich niby tanich fachowcach. Od 50 zł za metr2 to normalna cena ułożenia płytek :)

Poszukuję informacji jak obecnie kształtuja sie ceny w Warszawie na ułożenie glazury (łazienki, wraz ze wszelki pólkami i obudowami) za 1m2. Zalezy mi na dobrej jakości i gwarancji od wykonawcy (może być z umową). Podobinie rzecz się ma z panelami Barlinek ale klejonymi do podłoża.

Materiały dodatkowe (kleje itd) kupuję sam.

Mam wstępnie podane przez wykonawcę - 150 PLN/m2 glazury

oraz 60 pln/m2 paneli (bez chemii)

Pozdrawiam,

PWPW

Zdarzaja sie tacy naciagacze. Szukaj dalej ;)