c_maciej 14.07.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Witam Mam problem ze skrzypiącymi schodami. Przy nadepnięciu strasznie hałasują. Schody są oczywiście drewniane. Proszę o pomoc jak temu zaradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 14.07.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Witam Mam problem ze skrzypiącymi schodami. Przy nadepnięciu strasznie hałasują. Schody są oczywiście drewniane. Proszę o pomoc jak temu zaradzić. Czy pomiędzy stopnicami a policzkami masz podkładki filcowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 14.07.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 15.07.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 sypnij w szpare pudrem dla dzieci na jakis czas pomoze ale problemu nie zlikwiduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
c_maciej 15.07.2009 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Schody mają z 25 - 30 lat. Raczej żadnego filcu tam nie ma. Mogły się troszkę wyprężyć i dlatego skrzypią. Nie mam zielonego pojęcia jak się tego dźwięku pozbyć. Chyba pozostaną stopery w uszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 16.07.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 nadal jestem za pudrem a to tylko dlatego ze moja podloga ma 25 lat i tez skrzypi a po puderku przestaje na pare miesiecy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts