Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domofon ze skrzynką pocztową - jakiej firmy..?

Recommended Posts

Kiedyś przejeżdżając obok jakiejś wypasionej posesji widziałem takie cudo jak wmurowany w ogrodzenie przy furtce panel ze stali nierdzewnej w którym była skrzynka pocztowa, domofon i kamerka... Ponieważ czeka mnie murowanie ogrodzenia może ktoś wie jakiej firmy można kupić coś takiego... Ważne żeby było z nierdzewki albo aluminium, no i bez kamerki, bo to raczej taki bajer tylko...

Kiedyś przejeżdżając obok jakiejś wypasionej posesji widziałem takie cudo jak wmurowany w ogrodzenie przy furtce panel ze stali nierdzewnej w którym była skrzynka pocztowa, domofon i kamerka... Ponieważ czeka mnie murowanie ogrodzenia może ktoś wie jakiej firmy można kupić coś takiego... Ważne żeby było z nierdzewki albo aluminium, no i bez kamerki, bo to raczej taki bajer tylko...

Mam w słupku skrzynkę na korespondencję.Z nierdzewki.Nad tym ustrojstwem kamerkęęę i przycisk.Dopasuj to do własnych potrzeb.Jak będziesz patrzeć na firmy to zapomnij o kasie.

Wprawdzie nie mam skrzynki z domofonem, ale przy okazji poszukiwań zwykłej tymczasowej skrzynki wpadły mi w oko skrzynki Verona firmy Bomap:

http://www.bomap.com.pl/sklep/VERONA

Piękne są. Tylko ta cena troche taka.. :roll:

Wielkie Dzięki !!

O takie rzeczy mi chodziło...!!

Ceny są umiarkowane, bo w necie widziałem jakieś niemieckie, to kosztowały fortunę...