Arnika 04.02.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Arnika deska Klonowa a grubość to nie całe 1,5 cm Coolibeer... ale odpowiedź jest nie cała...... Pytałam czy jest to parkiet i czy jest poklejony na podłogowe ogrzewanie... i w jakich cenach kupowałeś... Klej widziałam... A co to za deski kleisz i jakiej grubości i czy na podłogówce i w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.02.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 a więc dalsza część odpowiedzi Pewnie to jest parkiet Nie wiem układają deski i to tworzy parkiet Można napisać deska parkietowa jak widać na moich zdjęciach w dzienniku. Na podłogówkę nie jest układana w dwóch miejscach tylko położona jest na doprowadzeniu do podłogówki w łazience i kuchni przez salon oraz w drugiej łazience. cena była po znajomości i dla porównania to cena paneli najtańszych w castoramie http://coolibeer.pl/murator/64.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Daggulce za to że jesteś jaka jesteś czyli Wspaniała i Zaje.... naprawdę pod każdym względem no i jeszcze za fajną fryzurę każdego ranka Że niby ja? Dziekuję - czymże zasłużyłam ? p.s. Tobie też nic nie brakuje Za tańce erotyczne Prosze Cie .... pamietam wszystko - nie wmówisz mi ... tego nie było w repertuarze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.02.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Spałaś pół imprezy to jak masz coś pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Spałaś pół imprezy to jak masz coś pamiętać jakie pół? raptem trzy godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 06.02.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 hej...gniewa sie pan za te narty???? nie moge... nie mogę przeciągać.... prosze pana proszę się uśmiechać..bo ma pan czarujący uśmiech... miłego dnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 06.02.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 hej...gniewa sie pan za te narty???? nie moge... nie mogę przeciągać.... prosze pana proszę się uśmiechać..bo ma pan czarujący uśmiech... miłego dnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.02.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 No prosze prosze ... podlizać się przyszła kordzinka nasza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 06.02.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 No prosze prosze ... podlizać się przyszła kordzinka nasza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 07.02.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 No prosze prosze ... podlizać się przyszła kordzinka nasza ... też się podlizujesz smoczyco kochana...a kto nasze Ciacho na spagetti zaprasza, na kawki...co?????? buzka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.02.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.02.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Kto ma ochotę na pyszne faworki bo właśnie zaczynam piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 My....A przywieziesz????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.02.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 My.... A przywieziesz????????? Przyjedźcie Zapraszam bo mnie dziś też leń złapał i zmusili mnie do tych faworków. Relację zdjęciową zrobię w dzienniku po wypiekach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Przecież pisałam, ze mam lenia.... i nigdzie się nie ruszam...I jeszcze młodemu bańki postawiłam wczoraj, to jestem uziemiona..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.02.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Przecież pisałam, ze mam lenia.... i nigdzie się nie ruszam... I jeszcze młodemu bańki postawiłam wczoraj, to jestem uziemiona..... Wiola to wirtualnie musisz zasmakować Zaraz będą fotki jak skończę piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Coolibeer... faworki się smaży, a nie piecze.. i to widać na zdjęciach Wyglądają smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.02.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Coolibeer... faworki się smaży, a nie piecze.. i to widać na zdjęciach Wyglądają smakowicie Ja piekę na oleju cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Coolibeer... faworki się smaży, a nie piecze.. i to widać na zdjęciach Wyglądają smakowicie Ja piekę na oleju cicho Na oleju się smaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts