Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

COOLiBEERKOWE KOMENTARZE

Gość coolibeer

Recommended Posts

A kurki domowe to nie mają pojęcia o budowie, życiu itd... Często tipsy na paznokcie, i pomalowane i wylokowane lale nie mają pojęcia o czym nieraz rozmawia się w towarzystwie.....

To mnie teraz właśnie nieco odbiło na tym punkcie ....

jak budowałam nie miałam czasu ani na fryzjera ,

ani na zakupy , ani na nic innego .... taka se baba z myszowatymi włosami ...

teraz pomimo tego, że pracuję - raz w miesiącu u fryzjera , na paznokciach , na zakupach ....

mój szanowny mówi, że przesadzam odkąd na wsi mieszkam .... tak jakbym podświadomie nie chciała się taką wiejską babą stać i na wiejską babe zestarzeć :oops: :lol:

i mam - tipsy, codziennie kręcone na szczotce modelowane włosy i pełny makijaż .... ale jest ze mną o czym pogadać .... chyba :roll: :lol:

więc chyba nie jest najgorzej :oops: :lol:

a gotowanie to żadna ujma .... jak ktoś lubi i potrafi ....

ja ani lubię ani specjalnie potrafię ... ale muszę ... :roll:

• Odpowiedzi 413
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość coolibeer
Michał ..... jak kocioł?

Wszystko już śmiga. Piec dostał niezłego kopa ale się pozbierał. Czujnik który się stopił wymieniony i dziś rozpalamy.

A właśnie, jak recepta na faworki dla mnie :D

Poszła na priv już

A kurki domowe to nie mają pojęcia o budowie, życiu itd... Często tipsy na paznokcie, i pomalowane i wylokowane lale nie mają pojęcia o czym nieraz rozmawia się w towarzystwie.....

To mnie teraz właśnie nieco odbiło na tym punkcie ....

jak budowałam nie miałam czasu ani na fryzjera ,

ani na zakupy , ani na nic innego .... taka se baba z myszowatymi włosami ...

teraz pomimo tego, że pracuję - raz w miesiącu u fryzjera , na paznokciach , na zakupach ....

mój szanowny mówi, że przesadzam odkąd na wsi mieszkam .... tak jakbym podświadomie nie chciała się taką wiejską babą stać i na wiejską babe zestarzeć :oops: :lol:

i mam - tipsy, codziennie kręcone na szczotce modelowane włosy i pełny makijaż .... ale jest ze mną o czym pogadać .... chyba :roll: :lol:

więc chyba nie jest najgorzej :oops: :lol:

a gotowanie to żadna ujma .... jak ktoś lubi i potrafi ....

ja ani lubię ani specjalnie potrafię ... ale muszę ... :roll:

sorry ale Arnika chyba pojechałaś.... :-? :o

i DaGA mam tak samo :wink:

moja kumpela z za płotu jest kurą domową z wyboru i daj boże każdej kobiecie kt. buduje żeby miała jej wiedzę...nie raz uratowała budowę przed :specjalistami"...

a z tymi fryzjerami..to prawda..przez 1,5 roku łaziłam jak babon..okropieństwo..bo nawet czasu nie było na zadbanie..teraz choć jeszcze bardzo dużo przed nami postaniwłam troche zadbać o siebie, i tez paznokcie, włosy...może nowe ubrania..dobrze mi zrobią...ale Arnika...nie jestem już blondynką, to mnie ratuje...chyba :oops: :wink:

ale na wiosnę...zobaczymy...

--------------------------------------------------------------

coolberku ty wiesz jak mnie tu zwabić...faworki..mnam mniam mniam...UWIELBIAM!!!!!!!.specjalne pozdrowienia dla twojej mamy, kt. pewnie wiodła prym w tym faworkowaniu....

Nie mówiłam o kurach domowych... tylko kuuuuuurach domowych....

Z jedną różnicę...

Mamy w rodzinie kuzynkę... Wymalowana, uczesana, paznokcie zrobione... i to wszystko...

Mąż na święta robi b. dużo rzeczy..., jeździ po zakupy, bo ona na bzdury by wydała, co by zobaczyła....

A do tego inteligencją nie grzeszy....

Mieszkają w dwóch pokojach z kuchnią... odziedziczonych po rodzicach męża... Mają dwoje dzieci 17 i 112 lat, dziewczynkę i chłopca... w jednym pokoju...

Nic trwałego się nie dorobili...

Nic nie mają....

Ona nie nadaje się do pracy, bo nikt jej nie chce zatrudnić...

On jakiś dyrektor, czy kierownik jakiejś hurtowni... i gdyby nie gratisy to by i kubka w domu nie było....

Nic nie wie o życiu, rzeczywistości.... Pustka...

To dla mnie jest kura domowa....

No tak... ja też czasami chodzę do fryzjera, ale lokowania włosów nie lubię....

Maluje się codziennie....

Perfum dobrych używam, nawet gdy idę sprzątać do domu po tynkarzach...

Paznokci nie noszę, bo mi przeszkadzają... nie lubię..

Ale tak jak wiele dziewczyn na forum dom stawiam, i zarządzam wszystkim....

Tu powiedziałam, że na tym forum nie ma kury domowej....

To nie chodzi tylko o paznokcie i fryzurę, ale o rozum i przedsiębiorczość....

I tekstu o kurach proszę nie brać do siebie....