Arnika 07.02.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Gdzie kupowałeś i po ile (jeśli pamiętasz...) rurki do centralnego odkurzacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.02.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 No, polazłam do Twojego dziennika, bo mnie te faworki zaintrygowały Mniam, nabrałam chęci, dawaj receptę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.02.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Gdzie kupowałeś i po ile (jeśli pamiętasz...) rurki do centralnego odkurzacza? Od znajomego kupowałem. Sprawdzę na fakturze i napisze na priv Ciszka stary przepis Mamy podeśle ci też ale jutro bo dziś mnie już leń dopadł i siedzę sobie już pod kocem i zasypiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.02.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Gdzie kupowałeś i po ile (jeśli pamiętasz...) rurki do centralnego odkurzacza? Od znajomego kupowałem. Sprawdzę na fakturze i napisze na priv Ciszka stary przepis Mamy podeśle ci też ale jutro bo dziś mnie już leń dopadł i siedzę sobie już pod kocem i zasypiam Będę czekać. Szczerze mówiąc, to faworków jeszcze nie robiłam Czas najwyższy zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 No proszę, proszę.... A dziewczyny mówiły, że Ciacho na spagetti i kawki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.02.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 No proszę, proszę.... A dziewczyny mówiły, że Ciacho na spagetti i kawki.... nie kumam twojej wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Żartuję Mam nadzieje, ze nikogo nie uraziłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.02.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Żartuję Mam nadzieje, ze nikogo nie uraziłam.... dalej nie kumam o co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 To już jesteś śpiący... Ja też już bredzę... i nie przejmuj się.... A przepis podaj jutro... A Ty te faworki to sam robiłeś, czy mama??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.02.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Sam ........ nadzorował pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Albo zdjęcia zrobił i je w dzienniku wkleił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.02.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 To już jesteś śpiący... Ja też już bredzę... i nie przejmuj się.... A przepis podaj jutro... A Ty te faworki to sam robiłeś, czy mama??????????? Ciasto ja zarabiałem i kroiłem a mama stała przy patelni i pilnowała Ciacho zawsze byłem i ciachem będę a kawki i spagetti dalej będą Jeszce sie trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.02.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 To już jesteś śpiący... Ja też już bredzę... i nie przejmuj się.... A przepis podaj jutro... A Ty te faworki to sam robiłeś, czy mama??????????? Ciasto ja zarabiałem i kroiłem a mama stała przy patelni i pilnowała Ciacho zawsze byłem i ciachem będę a kawki i spagetti dalej będą Jeszce sie trzymam Widzę, że coś mnie ominęło Spagetti lubię jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.02.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Spagetti dobre robi dagulka ale ostatnio nie dane mi było spróbować. Ale obiecuję poprawę W dzienniku wrzucam 2 fotki końcowej fazy smażenia faworków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.02.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Spagetti dobre robi dagulka ale ostatnio nie dane mi było spróbować. Ale obiecuję poprawę W dzienniku wrzucam 2 fotki końcowej fazy smażenia faworków Pędzę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.02.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Faza końcowa genialna Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.02.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 cieszka jak mi czasem odbije to robie na wieczór takie cuś http://coolibeer.pl/murator/kolacja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 No pyszności pokazujesz..... Ja dzisiaj też cała z mąki byłam i wcale nic nie piekłam i nie smażyłam... Emil wymyślił sobie, żeby zrobić gniotka (do balona wsypać mąki i zawiązać...) i zaczął rzeźbić w kuchni... Za chwilę mamo pomożeeeeeeeesz.... Nooo pomogę.. Idę do kuchni... a tu podłoga, zlew, blat w mące... Ale nic... Dosypuję więcej mąki do tego balona, potem młody wydedukował, żeby go troszkę nadmuchać i do lejka mąki i ... A ja wpadłam na pomysł, żeby w ten lejek podmuchać... Jeszcze nie zaczęłam dmuchać, jak z lejka ta mąka wybuchła mi na twarz.... Dopiero młody miał radochę, a ja cała z mąki.... Już nie będę wsypywać młodemu mąki do balonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Coolibeer to z Ciebie niezły kucharz.... Przy Tobie by człowiek nie umarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.02.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 cieszka jak mi czasem odbije to robie na wieczór takie cuś http://coolibeer.pl/murator/kolacja.jpg Musisz kiedyś do nas przyjechać, potrzebne składniki będą czekały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts