Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

COOLiBEERKOWE KOMENTARZE

Gość coolibeer

Recommended Posts

Gość coolibeer
Coolibeer to z Ciebie niezły kucharz.... Przy Tobie by człowiek nie umarł 8)

Powiem ci że lubię gotować ale często mi się nie chce ruszyć tyłka i czegoś zrobić. Ale jak już mi się zachce to jest dobrze :)

• Odpowiedzi 413
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość coolibeer
Cieszka rurki makaronowe miesko mielone przyprawy, papryka zielona, żółty ser :) Pare minut i masz dobrą kolację :p

No, muszę uskutecznić :wink:

Często na przykład na kolację robię sobie smażone bułki obtoczone w jajku. Pycha :) 5 min i kolacja jest ;P

Za długo...

Ja to najlepiej, ale najrzadziej gotuję na świecie... Tak mawia mój mąż :wink:

Natomiast starszy syn mówi, że jego mama piecze najlepsze zakalce na świecie :p

Tak w ogóle to ja bym do kuchni nie musiała wchodzić.... Tylko, żeby kawka z mleczkiem była.... Nie cierpię gotować.... a już żebym miała ręce w cieście :evil:

Już mnie otrzepuje..... :x

Za to buduję dom, jestem bardziej techniczna od męża i daję sobie radę z wieloma rzeczami, z którymi facet nie jeden by sobie nie poradził....

Coolibeer popatrz na tą fakturkę z rurkami... bo jak ceny dobre to może i zajadę... bo u nas facet miał mi sprzedać... , i już dwa tygodnie minęło i nic.

Cieszka rurki makaronowe miesko mielone przyprawy, papryka zielona, żółty ser :) Pare minut i masz dobrą kolację :p

No, muszę uskutecznić :wink:

Często na przykład na kolację robię sobie smażone bułki obtoczone w jajku. Pycha :) 5 min i kolacja jest ;P

Znam, dobre :wink:

Za pichceniem nie przepadam, ale zjeść lubię :oops: , a że samo się zrobić nie chce, to ja muszę :roll: :wink:

Wolę piec, niż gotować :wink:

Kobita powinna piec i gotować a chłop naprawiać :)

No dobra, przyznaję, że nie jestem całkiem normalna :-?

(Ja się czepiam Piotra jakości prowadzenia samochodu, a nie on mojej, ze sportów oglądam tylko boks, nie cierpię robótek ręcznych, spódnic itd.)

Moja Większa Połowa jakoś musi z tym żyć :roll: :lol:

Gość coolibeer
Kobita powinna piec i gotować a chłop naprawiać :)

No dobra, przyznaję, że nie jestem całkiem normalna :-?

(Ja się czepiam Piotra jakości prowadzenia samochodu, a nie on mojej, ze sportów oglądam tylko boks, nie cierpię robótek ręcznych, spódnic itd.)

Moja Większa Połowa jakoś musi z tym żyć :roll: :lol:

Ale mi to wcale nie przeszkadza :) Moja kobita może siedzieć i nic nie robić :) Ja z głodu nie zdechnę :)

Dziś już nic nie zjem bo napchałem się tych faworków. Dałem troszkę więcej spirytusa i są o wiele smaczniejsze :)

Gość coolibeer
gdzie ta szefowa? :p :roll: :lol: :wink:

nie lubie gotować - gotuję jak muszę .....

upiec potrafię jeno murzynka .... i to nie zawsze wychodzi .... :oops: :lol:

ale za to z chęcią dom wybudowałam ...

kurrrrde ... może ja nie kobita? :o :roll:

ło kurde to wszystkie tutaj takie są? E to idę na inne forum ;) :p

Daga jak my tu na FM jesteśmy i my budujemy, tzn. to my jesteśmy kobietami... a jakże, tylko, że nie cierpimy obowiązków, które przez lata wszyscy złożyli na nasze barki...

A kurki domowe to nie mają pojęcia o budowie, życiu itd... Często tipsy na paznokcie, i pomalowane i wylokowane lale nie mają pojęcia o czym nieraz rozmawia się w towarzystwie.....

Nienawidzę gotować... Ale mam dzieci i męża, i nie chodzę do pracy, i podobno nieźle gotuję.....

Ale gdy tylko nie muszę... to do kuchni tylko po kawkę :wink:

gdzie ta szefowa? :p :roll: :lol: :wink:

nie lubie gotować - gotuję jak muszę .....

upiec potrafię jeno murzynka .... i to nie zawsze wychodzi .... :oops: :lol:

ale za to z chęcią dom wybudowałam ...

kurrrrde ... może ja nie kobita? :o :roll:

ło kurde to wszystkie tutaj takie są? E to idę na inne forum ;) :p

Coolibeer... na tym forum się buduje, a nie gotuje.... Chyba, że przy okazji..... :roll:

Daga a pamiętasz jaką jajeczniczkę u Zuzanki w Raju odpitoliliśmy? 2 facetów i cały dom się najadł :) Smakowało co :)

Bo z jajkami najlepiej obchodzą się faceci...

Mój mężuś też zawsze jajecznice smaży... bo ja ją za bardzo przpsmaże i jest za sucha... A oni takiej nie lubią, a ja z kolei nie wyczuję, że to już i po ptokach... A śpików jeść nie będę :-?